|אישלגToday's McWeekend

loli kiss

New member
../images/Emo45.gif לגמרי איתך !

ועכשיו לילדה שהחליטה שלא נוח לה עם החוקים בפורום- מזה צריך להיות?! אם כבר הגישה שלך היא זאת שלא בסדר. מותק, לפורום יש חוקים ואת כמו כולם צריכה לנהוג לפיהם. לא נוח לך?!- חבל. יש לך מקרה דחוף?!- תנצלשי ואנחנו נענה כשנוכל וכשנראה ת'הודעה. תאמיני לי אנחנו בדר"כ עונות לכולן! וזה בדוק!

tzuf jones

New member
.......כנסו לפהה .......

אני אמרתי שלא נוח לי עם החוקים של הפורום ,?!?!? כולה שרשרתי או לא נצל"שתי למקום נכון .. יש לבנות פה נטייה להעיר על כל טעות קטנה !!!!!! מישהי פה יכולה לשלוח לי את אומנות השרשור או משזה לא יהיה ???? ככה זה לא יקרה שוב ! ( : ראיתן ? שיניתי ( קקצת ) ת'גישה XD

loli kiss

New member
זה לא שאנחנו מעירות על כל טעות קטנה..

אנחנו פשוט שמות
לקטע של החוקים כי אחרת הפורום יהיה בלאגן אחד גדול. חוצמזה אני לא חושבת שזה היה כ" מפריע , הטעות הקטנה שלך אם לא היית מגיבה ככה לראשונה שהעירה לך .. הייתי שולחת לך את אומנות השירשור אבל אין לי ת'תמונה הזאתי :/ סך הכל אנחנו פורום אקזוטי ואוהב

tzuf jones

New member
אאיי אאיי ממי יששמע 'ביגג דילל ' . . . !! ! !

איזזה סיפוורר עשיתםם מזה !! כולה נצל"שתי ללפינה !!!!!!! ודיי עםםם ככל ההתגובותת על זה , ! אתםם לא רוצות - אל תעענו. אבלל למה לשלוח הודדעות מעצצבנות?!!? !@#$%^&*)(!@#$%^&*!$%&^!@$%^&*&@#$%^&*&#$%^&*&#$%^&)*&^%$##$%^&*)*^%#$%^&*)*&^%$$%^&*)$%^&(!@#$%^&*)(!@#$%^&*!$%&^!@$%^&*&@#$%^&*&#$%^&*&#$%^&)*&^%$##$%^&*)*^%#$%^&*)*&^%$$%^&*)$%^&(!@#$%^&*)(!@#$%^&*!$%&^!@$%^&*&@#$%^&*&#$%^&*&#$%^&)*&^%$##$%^&*)*^%#$%^&*)*&^%$$%^&*)$%^&(!@#$%^&*)(!@#$%^&*!$%&^!@$%^&*&@#$%^&*&#$%^&*&#$%^&)*&^%$##$%^&*)*^%#$%^&*)*&^%$$%^&*)$%^&(!@#$%^&*)(!@#$%^&*!$%&^!@$%^&*&@#$%^&*&#$%^&*&#$%^&)*&^%$##$%^&*)*^%#$%^&*)*&^%$$%^&*)$%^&(!@#$%^&*)(!@#$%^&*!$%&^!@$%^&*&@#$%^&*&#$%^&*&#$%^&)*&^%$##$%^&*)*^%#$%^&*)*&^%$$%^&*)$%^&(

purple floyd

New member
שייווווווו

עכשיו אני ידבר בשפה שלך, אולי תביני: שיוווווו כיאלו איזה סיפור עשיתתתתתת כיאלוווו אם אם את לא יודעתתתתת לששרשרררר תלמדיייייי איזה עצבנייייתתץץץ ישש לךךך בעיה עעםםםם הפוווןררררום על תכתביייי פפפפפהה @#%@#$^@$!^%#^%@%!^^ $!@!%#%

כנסו לפה בעיקר purple floyd !! ../images/Emo124.gif

אני לא רוצה להיות באחד מהצדדים אבל זה דיי רשע לכתוב לה ככה , כאילו היא לא ידעה ... וזה לא יפה =\ אז... תנו לה את "אומנות השירשור" ובדרך אז אולי גם תתשובהה

rox love BSM

New member
זה ל בגלל שהיא לא ידעה...

זה בגלל מתי שהעירו לה על זה,במקום לבקש סליחה ולבקש עזרה איך לשרשר נכון בפעם הבאה היא התחילה להתנפל על שיר.

"להתנפל" XDD

פסדרר ... כולם טועיםם , לדעתי צריך לעזוב ת'עניין כי אני חושבת שהיא הבינה את זה ...

sweet shir

New member
היא באמת התנפלה :/

ולדעתי היא היחידה פה שהייתה לא בסדר אבל וואטאבר. לא רוצה להיכנס לעניינים.

sweet shir

New member
סליחה? זהו פורום, ולפורום יש חוקים!

ממש לא מוצאת חן בעיניי הגישה שלך! :/ עצבנה אותי זאתי פיייייי ~נהיית ערסית~ >>"

O0NoNi0O

New member
היית צריכה להוסיף

סעמק ערס ~יריקה~ והיית יוצאת השכבה שליXD; חח סתםXD

"סעמק ערס ~יריקה~" XDDDDDDDDDD

אני יושבת פה וצוחקת על ה-סעמק-ערס הזה XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

just orr

New member
אממ.. אם זה עוד תקף..

יש לי את האתר הזה
http://media-convert.com/he/ את פשוט מקונברטת לאיזה סוג קובץ שאת רוצה. מקווה שהוא יעזור לך
ופעם באה בבקשה תשרשרי נכון, ותשמר על החוקים ^^ [אין לי תמונה של אומנות השרשור, סורי] אם תהיה לך בעיה תגידי לי :)

tzuf jones

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif

ישששש תודה תודה תודה תודה !!!!!!! אין כמוך
ושוב - תודה

למעלה