|אישלגToday's McWeekend

tzuf jones

New member
כןן אאאמא ../images/Emo8.gif

חחחח XD ובשביל שיר וכל מי שחושב שהתנפלתי .. סליחה . באמת סתם התעצבנתי .. זה לא אשמתך . ומקווה שתיסלחו לי (( :

loli kiss

New member
לי זה לא שלח .. ואני עם העקשנות שלי..

המשכתי לנסות .. עכשיו זה הכפיל לי ת'הודעות מיליון פעםם

Simple Girl 182

New member
../images/Emo55.gif סופשבוע רגוע מגלגל"צ, רגוע [NOT!]

שיר השבוע של מקפליי: Broccoli THNL
שיר השבוע לא של מקפליי: Son Of Dork - Boy Band The Veronicas - When It All Falls Apart Boys Like Girls - The great escape Fergie - Clumsy Mika - happy ending Aly And Aj - Like It Or Leave It Plain White T's - So Damn Clever Bowling For Soup - Epiphany Hilary Duff - So Yesterday Boys Like Girls - Dance hall drug Maroon 5 - Won't Go Home Without You Athlete - Hurricane Kaiser Chiefs - Love's Not A Competition [But I'm Winning]
להקת השבוע: מקפליי
אלבום השבוע: N.B של נטשה בדינגפלד
קליפ השבוע: מיקה - לוליפופ
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: האי וגיבורים! הם רוצים להרוג אותי ><" וגם מלון בבילון!! התמכרתי
ועוד משהו מקפליי מופיעים בסביבות הדקה ה-18 20 בפרק ה-7 בעונה הראשונה
משהו שהכעיס אתכם השבוע: יש תמונה כלכך חמודה שלי אבל תפוזבל לא מעלה לי |בוכה|
משהו ששימח: שיר ויעל באו להתנחל!!!
משהו שעיצב: כלום
ציטוט השבוע: ואוו.. יש המון! והכל [כמעט] מיעל ><" ALMoGiT ^^ רייבן בנט - Hey, My Name Is Raven :3 אומר/ת: תראי.. סמיילי חד גבה צוחק XDD| Veronica אומר/ת: חחחחחחחחחחחח איזה גרוזיניי באמא שליי XDDDDD ALMoGiT ^^ רייבן בנט - Hey, My Name Is Raven :3 אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Veronica אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נווו מהה לא גרוזיני@? יעל: אני פורים אני פורים שמח ומבדח האלו רק פעם בשנה אבל להתארח, לה לה אפצ'י יעל: מה משחקים? שיר: דגים יעל: ומה הדגים עושים? אני: דגים יעל: איך משחקים? שיר: כמו עכבר יעל: אני אוהבת עכברים שיר: *צחוק מטורף* יעל: אהה.. עכבר של מחשב יעל: אין לי אפילו 0 נקודות שיר ואני צועקות על יעל: תלחצי תלחצי [email protected] אומר/ת:
ALMoGiT ^^ רייבן בנט - Hey, My Name Is Raven :3 אומר/ת: יאיי D: [email protected] אומר/ת: XD ALMoGiT ^^ רייבן בנט - Hey, My Name Is Raven :3 אומר/ת: מה הקשר? ALMoGiT ^^ רייבן בנט - Hey, My Name Is Raven :3 אומר/ת: XDD [email protected] אומר/ת: לא יודעת [email protected] אומר/ת: בא לי לשים סושי ALMoGiT ^^ רייבן בנט - Hey, My Name Is Raven :3 אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDDD [email protected] אומר/ת: ואני בכלל לא אוהבת סושי אעהאעה!@#$%^^%$!@#$%^*&^%$#@ [email protected] אומר/ת: דאבל טריפל מרובעיפל! [email protected] אומר/ת: XDDD רק עכשיו קלטתי שרשמתי מרובעיפל [email protected] אומר/ת: XD [email protected] אומר/ת: לפחות המצאתי מילה חדשה ALMoGiT ^^ רייבן בנט |וופידו| אומר/ת: מה ניסית לרשום? [email protected] אומר/ת: לא יודעת... פי 4 XD ALMoGiT ^^ רייבן בנט |וופידו| אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
מתנגן בראש / בפלייליסט: Little Man Tate - Sexy In Latin
תמונת השבוע: אני יעלה כשתפוזבל יתנו לי להעלות ><"

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif הוו ../images/Emo12.gif גמני השבוע התחלתי לצפות

במלון בבילון
זה ממש חמוד. אני עכשיו בפרק אממ 3 נדמה לי. רציני מק מופיעים שם?
אני אצפה מחר

Simple Girl 182

New member
../images/Emo55.gif הם הופיעו שם, אבל ממש לכמה שניות..

הראו אותם בטלוויזיה במלון

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חחח הייתה לי תחושה שזה יהיה רק

בטלוויזיה שלהם
עדיין זה די נחמד

ענבז

New member
מה זה התוכנית הזאת איזה ערוץ זה?.....

לא מכירה את התוכנית ..... שובע טוב לכוווולם 3>

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif זה ב-VOD ב-HOT ויש מצב שמשודרת

עכשיו העונה השנייה ב-Xtra HOT אני לא בטוחה..

ענבז

New member
יש בVOD?! יאללה זתתי לראות XDD

באלי להתמכר למשהו אין לי מה לראות בטלווזיה.. חוץ מסרטים ו"סיפורי שיער" ופרקים חוזרים של "חברים" ו"האי" וזהו... XD

yaelsee

New member
../images/Emo69.gif

טוב נו, זה באמת היה מצחיק... ואיך לעזאזל היו לי מינוס 50 נקודות? זה לא משחק שאמורים להרוויח בו? XDDD
היה סופר כיף!!!

Simple Girl 182

New member
../images/Emo55.gif אם תופסים את הדג הנכון

אמרנו לך לא שדוג את הגד האפור אבל את לא הקשבת... והיה הרבה יותר מסופר הכי! היה סופר מריו כיף

Simple Girl 182

New member
../images/Emo55.gif יאיי, אפשר להעלות תמונות שוב!

יש לי 2 תמונות השבוע ^^ אחת
התמונה יצאה לי ממש חמודה

Simple Girl 182

New member
../images/Emo55.gif תמונה שנייה

בת דודה שלי ציירה לי את זה על הלוח שלי [שאני צריכה לתלות] יצאה לה ממש יפה

purple floyd

New member
ניסתי לכתוב וזה מחק את הכל. ../images/Emo122.gif

אז בקצרה: השיר של מקפליי זה 'איך שאת גורמת לי להרגיש' ולא של מקפליי זה של הוויט סטירפס, הקליפ זה כל מיני דברים ביוטיוב,תוכנית השבוע זה המפענחת, היה אחלה שבוע, שום דבר לא עיצבן אותי במיוחד, ואני לא זוכרת ציטוטים.
ואני ישים תמונה מתי שתפוז יחליט להיות שפוי

purple floyd

New member
התמונה ../images/Emo122.gif

מייקי, שהחתונה הפכה אותו ליותר חתיך עוד ממה הוא היה קודם

Yu vi

New member
את צוחקת עליי!!!!!../images/Emo2.gif זה..זה מייקי?!?!?../images/Emo85.gif

אני בשוקקקקקקקקקקקקקקקקק 0000000000000= איזה חתיך!!!!!!!!!!
אומגד זה לא הגיוני@%#$ הוא הפייב שלי מMCR אבל לא ראיתי שהוא נהייה יותר חתיך ממה שהוא היה 00000000= *אמ מצטערת על התגובה הפאקצית אבל זה היה דורש!!!
*
.

למעלה