../images/Emo55.gif סופשבוע רגוע מגלגל"צ, רגוע [NOT!]
שיר השבוע של מקפליי: Broccoli THNL
שיר השבוע לא של מקפליי: Son Of Dork - Boy Band The Veronicas - When It All Falls Apart Boys Like Girls - The great escape Fergie - Clumsy Mika - happy ending Aly And Aj - Like It Or Leave It Plain White T's - So Damn Clever Bowling For Soup - Epiphany Hilary Duff - So Yesterday Boys Like Girls - Dance hall drug Maroon 5 - Won't Go Home Without You Athlete - Hurricane Kaiser Chiefs - Love's Not A Competition [But I'm Winning]
להקת השבוע: מקפליי
אלבום השבוע: N.B של נטשה בדינגפלד
קליפ השבוע: מיקה - לוליפופ
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: האי וגיבורים! הם רוצים להרוג אותי ><" וגם מלון בבילון!! התמכרתי
ועוד משהו מקפליי מופיעים בסביבות הדקה ה-18 20 בפרק ה-7 בעונה הראשונה
משהו שהכעיס אתכם השבוע: יש תמונה כלכך חמודה שלי אבל תפוזבל לא מעלה לי
משהו ששימח: שיר ויעל באו להתנחל!!!
משהו שעיצב: כלום
ציטוט השבוע: ואוו.. יש המון! והכל [כמעט] מיעל ><" ALMoGiT ^^ רייבן בנט - Hey, My Name Is Raven :3 אומר/ת: תראי.. סמיילי חד גבה צוחק XDD| Veronica אומר/ת: חחחחחחחחחחחח איזה גרוזיניי באמא שליי XDDDDD ALMoGiT ^^ רייבן בנט - Hey, My Name Is Raven :3 אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Veronica אומר/ת: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נווו מהה לא גרוזיני@? יעל: אני פורים אני פורים שמח ומבדח האלו רק פעם בשנה אבל להתארח, לה לה אפצ'י יעל: מה משחקים? שיר: דגים יעל: ומה הדגים עושים? אני: דגים יעל: איך משחקים? שיר: כמו עכבר יעל: אני אוהבת עכברים שיר: *צחוק מטורף* יעל: אהה.. עכבר של מחשב יעל: אין לי אפילו 0 נקודות שיר ואני צועקות על יעל: תלחצי תלחצי
[email protected] אומר/ת:
ALMoGiT ^^ רייבן בנט - Hey, My Name Is Raven :3 אומר/ת: יאיי D:
[email protected] אומר/ת: XD ALMoGiT ^^ רייבן בנט - Hey, My Name Is Raven :3 אומר/ת: מה הקשר? ALMoGiT ^^ רייבן בנט - Hey, My Name Is Raven :3 אומר/ת: XDD
[email protected] אומר/ת: לא יודעת
[email protected] אומר/ת: בא לי לשים סושי ALMoGiT ^^ רייבן בנט - Hey, My Name Is Raven :3 אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDDD
[email protected] אומר/ת: ואני בכלל לא אוהבת סושי אעהאעה!@#$%^^%$!@#$%^*&^%$#@
[email protected] אומר/ת: דאבל טריפל מרובעיפל!
[email protected] אומר/ת: XDDD רק עכשיו קלטתי שרשמתי מרובעיפל
[email protected] אומר/ת: XD
[email protected] אומר/ת: לפחות המצאתי מילה חדשה ALMoGiT ^^ רייבן בנט |וופידו| אומר/ת: מה ניסית לרשום?
[email protected] אומר/ת: לא יודעת... פי 4 XD ALMoGiT ^^ רייבן בנט |וופידו| אומר/ת: XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
מתנגן בראש / בפלייליסט: Little Man Tate - Sexy In Latin
תמונת השבוע: אני יעלה כשתפוזבל יתנו לי להעלות ><"