איתי פרל ב-
אנשים

Charley XD

New member
אוי נושאים חביבים יש לי

מתמטיקה, תרבות כתיבה, אנגלית, אופן כתיבה ברור, כבר ציינתי שאני לא משהו בכתיבה ? בברירות הבמסר?

butbut

New member
../images/Emo126.gifאממ..זה או שאת רומזת למשהו או שאני

מדמיינת- כתיבה ברורה,-זה בטח הכוונה אלי. שיהיה. בכול אופן אם את צריכה עזרה בכתיבה אי יכולה לעזור לך-זה אחת המקצועות שאני טובה בהן:] מת' אני רק ב-4 יחידות לא יודעת כמה זה יעזור..ואנגלית כנ"ל:]

Charley XD

New member
אה ?

אני אפילו 5 באנגלית ואני מפגרת XD אני חושבת שוב, אני לא צריכה עזרה. ואממ לא את לא מדמיינת.

butbut

New member
../images/Emo126.gifזה בסדר אני מבינה מתי צינים אלי

במילא זה לא מזיז לי חחח:] וטוב, כרצונך. במילא היה ברור לי התגובה מראש.

Charley XD

New member
תודי שפעם חשבת שאני אדם חביב

אבל באמת, עדין לא הבנתי את המטרה, ואם את לא מסוגלת להסביר זה יוצר בעיה בתקשורת שבאמת מקשה עלינו להבין.

butbut

New member
../images/Emo126.gifולמה את חושבת שעכשיו אני לא חושבת ככה?

תודי שפעם חשבת שאני אדם חביב ועכשיו כשאת רואה שהדעות שלי מנוגדות לשלך את חושבת שאני חרא? נו, מילא. גם ככה אנשים באים והולכים. זאת זכותך לשפוט אותי. אני לא כזאת-מעלה שלי. כול אחד והמעלות שלו.

Charley XD

New member
אני בכלל לא אמרתי שאני חושבת שאת בן אדם חרא

למה את כל כך אין לי מילה מתאימה אבל לוקח כמובן את האנשים ? "גם ככה אנשים באים והולכים" זה לא יוהרה במקצת ? זזה אדם, יש רגשות, זה חי ונושם

butbut

New member
../images/Emo126.gifכשאנשים חושבים שלי אין רגשות גם

אני לוקחת את זה כמו שהם מראים לי שהם חושבים עלי. סורי-אבל זוהי דעתי. האידיאולוגיה שלי זה להכיר אנשים לאהוב אותם-ולא משנה מה הם. זו זכותך-בגלל שאת לא מכירה אותי טוב- לחשוב שלא אכפת לי. זכותך. נקודה.

Charley XD

New member
אבל לפי הדברים שאת אומרת

באמת לא אכפת לך, או לפחות נראה ככה... ווטאבר ? גם ככה אנשים באים והולכים את אוהבת את כולם ? עדין לא הבנתי באיזה צורה, כי איך שאת אומרת את הדברים מוזר לי, ולא אמרתי שאין לך רגשות, אמרתי שלדעתי את מתיחסת לאנשים מוזר, כאילו הם משהו שבא וחולף, שלא צריך יותר מדי.

McGirl For Life

New member
../images/Emo45.gif צודקת ב 100% ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לגמרי מסכימה איתך!! הפורום באמת כבר מתמלא בנושאים אחרים וחבל...
כבר אין חשק להיכנס ולבדוק מה חדש בפורום כי אני יודעת מראש שכל יום למישהי אחרת פה רע והיא צריכה חיבוק ועידוד ויש לה בעיות.. כאילו סבבה אני מבינה שקשה ונשברים ולא יודעים מה לעשות וצריכים לדעת שמישו מבין אותכם אבל אתן יכולות לדבר על זה במסג'ר או באייסי כי כמעט לכל הבנות פה יש ולרובכן יש הרבה בנות מהפורום שאת יכולות לדבר איתן מחוץ לפורום!!
סבבה, אתן יכולות לשתף אבל זה כבר נהיה קצת מציק כי כמעט כל יום מישהי צריכה חיבוק עם הבעיה שלה!!~רצהלהתחבא~ ואין לי שום כוונה לפגוע במישהי או להעליב באמת שלא!! ונכון שיהיו כאלה שיגידו "וואלה? לא מעניין אותך אל תקראי/אל תגיבי" אבל כאילו כמה אפשר?
זה ל-א קשור למקפליי ואתן יכולות לדבר על זה מחוץ לפורום.~רצהלהתחבאיותררחוק~ כי דוגרי?! בחצי מהתגובות פה אין שום קשר למקפליי
זו דעתי ואין לי שום כוונה לפגוע במישהי ו... עצה שלי
צריך לעשות יותר פינות בפורום ופחות לדבר על נושאים לא קשורים כדי לא להעמיס את הפורום

baril

New member
כוסעמק ערס!$@~חפירה~

תקשיבו לי טוב ותקשיבו לי כולם! אין מה לדבר על מקפליי כרגע. צר לי, אבל הם לא עושים כלום. הם סיימו להקליט, הם לא מופיעים, אין חדשות ואין שומדבר. אם אכפת לכן לדעת על כל נאד שהם עושים או איזה אורז הם אכלו לארוחת צהריים, תלכו לפורום אחר ותדבר על זה כשיש חדשות אנחנו מעדכנים מאמי, לא טוב לך, אל תגיבי על הנושאים שאת לא רוצה אפחד לא מכריח אותך. אפחד גם לא מכריח אותך להיכנס לפורום ולהתעדכן, זאת רק בחירה שלך. נמאס לי שאתן חושבת שהכל צריך לסבוב סביב מקפליי ומקפליי ומקפליי והחברות שלהן וההורים שלהם והסבא של הסבתא של הקקי של הביצה השמאלית שלהם! די! זה גם פורום חברתי! אנחנו אוהבות לדבר על דברים שלא קשורים רק למקפליי וכיף לנו אחת עם השניה ואנחנו נהנות מזה אז מ'כפת לכן?! הכל צריך להיות תכנית כבקשתכן?! לא טוב לכן, תלחצו על האיקס האדום למעלה בצד. זה באמת כבר עלה לי על כל העצבים

butbut

New member
../images/Emo126.gifיש לי שאלה את חצי מרוקאית?

אממ... למה את חושבת שאנחנו חושבות שהכול צריך להיות מקפליי מקפליי?? ולמה את מתנפלת עליה?חח.. היא הביעה את דעתה-לא?

purple floyd

New member
גם בריל הביעה את דעתה.

את אמרת שהכל צריך להיות מקפליי מקפלי!! XDDDDDDDD

butbut

New member
../images/Emo126.gifאיפה כתבתי את זה??למה את חושבת ככה??

חחח... אמרתי שאני רואה עוד נושאים אחרים שמציפים את הפורום. אבל ל-א אמרתי שאני רוצה רק מקפללי מקפליי.. קאפיש?

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאז מה באת להגיד?!

באמת שלא הבנתי ואני אגיד שוב שלא הבנתי כי את לא מסיברה את עצמך וכל הודעה שניה סותרת את עצמך בחיי, תקראי את כל ההודעות שלך ברצף ותנסי להבין ממשו ממה שאת עצמך כתבת ><

butbut

New member
../images/Emo126.gifאני אסביר לך../images/Emo9.gif

אני אגיד לך שוב שאי אפשר להסביר יותר טוב ממה שהסברתי את הדעות של עצמי. דבר ראשון- כן, מפריע לי שבנות כאן קוטלות בנות אחרות וזה פוגע- אבל כשזה לא פוגע זה לא מעניין אותי. עד כאן מובן? דבר שני-אני כן רוצה לדבר על דברים אחרים שהם לא רק מקפליי- אבל שהדברים האלו לא יהפכו לנושאים חפרניים ו-"הנושאים של היום"...מבינה? כאילו א באמת אכפת לי במה אתן מציפות את הפורום, אבל אכפת לי כשה מתחיל להיות מוגזם. דבר שלישי-אני לא מתכוונת שאני כועסת פה על בנות אות מתנשאת. דבר רביעי-עובדה שכולכן קפצתן עלי-סימן זה כן מזיז משהו. זהו. אם אני אזכר במשהו אני אזכיר אח"כ.. למרות שלא נראה לי שיש...><"

סליחה שאני מתערבת אבל..

איפה בדיוק בנות קטלו בנות אחרות? הדבר היחידי שאני זוכרת זה כשמישהי אמרה משהו על חברה של אחד הבנים, וגם שם זה התפתח לדיון בלי כוונה לפגוע או להעליב, והשרשור של זאת שאמרה שמקפליי הם הומואים דוחים, ותסלחי לי אבל לה זה באמת הגיע. היא זאת שמהתחלה באה בגישה מגעילה כאילו אנחנו חייבות לה משהו וכאילו שאם מקפליי הומואים זה הופך אותם ללהקה גרוע.

butbut

New member
../images/Emo126.gifלא-יש גישות של אנשים...

תסבירי לי למה יש בנות מתונות שענו לה יפה ונכון שהם לא הומואים, ולמה יש בנות שהתחילו לצחוק? כאילו אני אל אומרת שזה לא היה מצחיק-להיפך! זה היה! אבל אז זה נהפך לפאטתי. ובקשר לזה של הקטילות-היו אמיני לי שהיו היו המון אני מספיק פעמים קוראת כאלו דברים ולא מגיבה... היו.:]

למעלה