איתי פרל ב-
אנשים

לא כל כך הבנתי אותך..

"תסבירי לי למה יש בנות מתונות שענו לה יפה ונכון שהם לא הומואים, ולמה יש בנות שהתחילו לצחוק? כאילו אני אל אומרת שזה לא היה מצחיק-להיפך! זה היה!" לא כל כך הבנתי אם התכוונת שיש בעיה עם זה שצחקו או שאין.. וכן, אני גם צחקתי, כי זה הצחיק אותי. ואולי זה נהפך לפתאטי, אבל לכל אחת יש את ההגדרה שלה, ואם מישהי רואה שזה מתחיל להפוך למשהו שבעיניה הוא פתאטי, היא לא חייבת להמשיך לקרוא. ולגבי שאר הקטילות אני לא יכולה להגיב כי אני לא יודעת על מה את מדברת

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifכן, אני חצי מרוקאית

ולא מתנפלת דווקא עליה אני אומרת את זה לכולן כי זה כבר עולה לי על העצבים זה מביא לי ת'סעיףף

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifמה?

את עושה את עצמך או שאת באמת כזאת?

butbut

New member
../images/Emo126.gifאת צינית או מה? את כתבת לי

שזה מעלה לך ת'סעיף -אז כתבתי לך "למי לא?" מה הבעיה בתגובה הזאת? או ששכחתי- כול תגובה צריכה לעבור את האישור שלך? אופס. תעשי לי טובה.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאת האישור שלי?!

תגידי, כמה אנשים חיים בתוכך? לא, רציני. את סותרת את עצמך כל תגובה שניה ואת לא שמה לב! תחליטי על דעה אחת וזהו *טובה*

McGirl For Life

New member
חח טוב שלא הרגת אותי ../images/Emo3.gif

נכון שהם לא עושים עכשיו כלום ואין מה לדבר עלייהם הרבה (בטח שלא על האורז שדני אכל לפני שעה..
) ועובדה שאני לא מגיבה לנושאים שלא מעניינים אותי ושאני לא רוצה (ולא אמרתי שלא טוב לי או משו כזה.. זה את אמרת
) וגם לא אמרתי שה=כ=ל צריך להיות רק סביב מקפליי!! אפחד לא מכריח אותי להכנס אני נכנסת לפורום מרצוני אבל זה לא אומר שאני צריכה לאהוב כל מה שאת אוהבת כי אולי לך זה לא מפריע אבל לי זה כן (החיבוקיידה הקבועה שיש פה כמעט כל יום..) ובגלל שזה מפריע לי סך הכל הבעתי את דעתי בעניין וזה לא אומר שאני לא רוצה להיות פה בפורום כי זה לא קשור למקפליי... כל מה שאמרתי שזה שאפשר לדבר על זה מחוץ לפורום עם כל הכבוד שזה גם פורום חברתי כי הנושא הזה ספציפית (החיבוקיידה- כן?!) קבוע פה זה הכל....

butbut

New member
../images/Emo126.gifתיראי זה לא רע שיש גם נושאים אחרים../images/Emo9.gif

זה דווקא נחמד שבנות כאן מדברות על דברים אחרים שהם לא רק מקפליי. לפעמים צריך קצת להתאוורר כי מקפליי-כמוש את יודעת-לא ממש פעילים בזמן האחרון=]

McGirl For Life

New member
סבבה.. אין לי שום בעיה לדבר גם על נושאים

אחרים זה נחמד ולא אמרתי שלא וגם לא התכוונתי לכל הנושאים-הלא-קשורים-למקפליי... ונכון שאין עכשיו הרבה חדשות על מק' פשוט זה חוזר על עצמו מלא פעמים (כל העידודים וזה.. לא שיש לי בעיה עם זה כי גם לי רע לפעמים ואני צריכה שלמישו יהיה אכפת ושמישו יזדהה איתי ויגיד לי שהכל יעבור אבל זה כבר כמעט כל יום ככה...) וזה כבר ניהיה משו קבוע פה...

butbut

New member
../images/Emo126.gif../images/Emo45.gifאני מסכימה איתך בובה-כבר מההתחלה

זהו

../images/Emo31.gifממש ממש לא מסכימה איתך../images/Emo4.gif

ובאמת שאני לא באה לתקוף או משהו, אבל מקפליי לא עושים כלום!. אין מה לכתוב עליהם, ואם עכשיו היית מסננת את כל ההודעות שלא קשורות למקפליי הפורום היה יבש בטירוף [והוא כבר בערך] וההודעה האחרונה על מקפליי הייתה מלפני שבוע או שבועיים>< יש פורומים כאלה בתפוז, ותאמיני לי שזה משעמם וממש ממש לא בא לי שזה יהפך לפורום כזה. לאנשים יש בעיות, הם רוצים שיעודדו אותם, למה זה מפריע לך? את לא חייבת להגיב או לקרוא, אבל מזה משנה לך אם אנשים אחרים כן? אני חושבת שזה די אנוכי להגיד שזה מציק..[ושוב, אני לא תוקפת או משהו, אני רק אומרת את דעתי] אני חושבת שאם אנשים לא היו משתפים בעיות וחוויות שלהם לא היו נוצרים פה קשרים בכלל והפורום היה עוד יותר משעמם. לגבי הפינות, אני חושבת שרוב הפינות כבר נחרשו, ולי לפחות, יותר מעניין לקרוא את השיחות של אנשים פה [למשל של שיר וחברותיה
] מאשר לכתוב איזה שיר אני הכי אוהבת או איזו תמונה הכי יפה. ולא, אין לי בעיה שיש את הפינות האלה אני פשוט חושבת שפורום שמורכב רק מפינות זה פורום משעמם ובלתי נחוץ. אז בסדר, יש כמה פינות, אבל לא צריך להגזים, זה לא פורום "משחקי מקפליי". סיימתי
ואני מקווה שלא פגעתי או משהו><

butbut

New member
../images/Emo126.gifכנסי../images/Emo9.gif

לפגוע? לא נאי לא נפגעת מכאלו שטויות. אבל: לאנשים יש בעיות, הם רוצים שיעודדו אותם, למה זה מפריע לך? אה?!?!?! מאיפה הבאת את זה? איפה כתבתי בכללש אני אל רוצה שיעודדו אנשים? אני דווקא תומכת בעידוד אנשים-ואני משתדלת לתרום חיבוק לכול מי שחושבת שזה יעזור לה. ואני עוד יותר מעודדת לכתוב דברים חוץ מלדבר על מקפליי. אל תכניסי לי מילים לפה=] חח וזה בסדר=]

אבל בכלל לא שרשרתי אלייךXD

ההודעה נכתבה לMcGirl For Life. אני ממש לא חושבת שיש לך בעיה עם אנשים שמבקשים חיבוקים, להיפך.

butbut

New member
../images/Emo126.gifאוה, סורי מצטערת! לא שמתי לב../images/Emo9.gif

butbut

New member
../images/Emo126.gifנאמ, אני חשבתי שמה שאת אומרת מעניין

אבל טוב אנחנו חולקות באלפי דברים- אבל גם היו לנו שיחות שהן לא רק מחולקת.

למעלה