../images/Emo126.gif../images/Emo26.gifחח כנסו כעסניות...
דבר ראשון-LOL יופי, ממש יופי של דיון... יש כמה דברים שחוזרים בתגובות שלכן. דבר ראשון:
לא-להכניס-לי-מילים=-לפה!גשבאים דבר עם מישהו צריכים להיות לכן סוג של "ראיות" כדי להאשים. דבר שני: לא אמרתי שיש לי בעיה עם לדבר על סקינס או הישרדות? למה אתן פאקינג חושבות שיש שלי? אני דווקא אוהבת סקינס, והישרדות זה פשוט אל הטעם שלי...אבל אמרתי שזה נהיה הנושא המרכזי! אז כמו שאמרתי שוב ושוב ושוב:
די=להכניס=לי=מילים=לפה
. לא-אמרתי שאני אל אוהתב סקינס ושיש לי בעיה עם זה שאתן מדברות על זה ללא-אמרתי שאני שונאת חפירות לא-אמרתי שאני לא אוהבת את הפורום הזה לא-אמרתי שאני לא סובלת שאתן מדברות על סקינס והישרדות לא-אמרתי שאני
לא חופרת..תפנימו..עמוק...לא אמרתי את זה! לא-מעניין אותי אם התגובות שלכן תוקפניות כלפי. סבבה, אם זה מה שכייף לכן-אם זה מה שאתן באמת חושבות תזרקו-חופשי. אני דווקא אוהבת כשלא מסכימים איתי- ואני מעדיפה שאנשים יביעו את דעתם במקום להיות תוכי. וזהו. כול דבר אחר, כנראה יוצא ממכן עוד כמה בדיחות על החשבות של התגובה הראשונה שלי. תעשו מה שבחיים שלכן. גם ככה אני לא מתכוונת להתערב. רק להבעי דעה אישית לא מעניין אותי כמה שאתן חשובת שאני באה בייחס מזלזל, כי אני לא. וזו עוד יותר צביעות לכתוב "אני באמת שלא באה להעליב" כשאת כן=] אבל...אממ...איך להגיד את זה? טוב, לא כולנו קורצנו מאותו החומר. וזו הגדולה הכי גדולה אני חושבת.
ולכול מי שחושבת שאני יעזוב את הפורום-אני לא עוזבת. אין לי שום סיבה לעזוב.