איתי פרל ב-
אנשים

sweet shir

New member
כן, אבל מהיחס שהתייחסת אלי בכמה הודעות כאן לא

ממש הרגשתי את זה בואי נגיד את זה ככה. אולי זה לא היה בכוונה, אבל לא ממש גרמת לי לרצות להגיב לך.

butbut

New member
../images/Emo126.gifזו זכותך-בואי נגיד שגם אני לא הגבתי לכול

ההודעו שלך גם המעטות שבהן. ואני לא מתכוונת שאני באתי בתור "אחת מזלזלת" כול אחת תגיב לפי רוחה. זה שאתן נלחמות כולכן נגדי- זאת בעיה שלכןץ מבחינתי זה דיון-רגיל שברגילים.

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifכמובן שזה דיון רגיל

אבל רציני, יש פה דעות לאנשים וצריך קצת לשים לב למה שכותבים.. עכשיו בכלל צריך לשים לב לפואנטה שאותה מנסים להסביר, יעני ברור וחלק הדיון הזה תכלס, על מהו? תראו לאן אנחנו גולשות עם כל העניין

butbut

New member
../images/Emo126.gifתשמעי-מבחינתי זה היה נחוץ

רק ככה אני הבנתי באמת כמה דברים. אבל טוב- זאת הדעה שלך, באמת גלשנו קצת. אני התחלתי מדעה עצמית ותראי מה קרה- זה מה שקורה כשכולם שומרים בבטן דברים. את רואה כמה כעס יש בדיון הזה? את רואה כמה שינאה? יופי-אולי הן היו צריכות לפרוק את כול העניין הזה עכשיו. כאליו שבאמת מעניין אותי אם זה היה יוצא עלי או על מישהו אחרץ זה כבר ידוע שהדיון הזה היה צריך להיפתח בשלב כלשהו. לא?

butbut

New member
../images/Emo126.gif../images/Emo26.gifחח כנסו כעסניות...

דבר ראשון-LOL יופי, ממש יופי של דיון... יש כמה דברים שחוזרים בתגובות שלכן. דבר ראשון: לא-להכניס-לי-מילים=-לפה!גשבאים דבר עם מישהו צריכים להיות לכן סוג של "ראיות" כדי להאשים. דבר שני: לא אמרתי שיש לי בעיה עם לדבר על סקינס או הישרדות? למה אתן פאקינג חושבות שיש שלי? אני דווקא אוהבת סקינס, והישרדות זה פשוט אל הטעם שלי...אבל אמרתי שזה נהיה הנושא המרכזי! אז כמו שאמרתי שוב ושוב ושוב: די=להכניס=לי=מילים=לפה
. לא-אמרתי שאני אל אוהתב סקינס ושיש לי בעיה עם זה שאתן מדברות על זה ללא-אמרתי שאני שונאת חפירות לא-אמרתי שאני לא אוהבת את הפורום הזה לא-אמרתי שאני לא סובלת שאתן מדברות על סקינס והישרדות לא-אמרתי שאני לא חופרת..תפנימו..עמוק...לא אמרתי את זה! לא-מעניין אותי אם התגובות שלכן תוקפניות כלפי. סבבה, אם זה מה שכייף לכן-אם זה מה שאתן באמת חושבות תזרקו-חופשי. אני דווקא אוהבת כשלא מסכימים איתי- ואני מעדיפה שאנשים יביעו את דעתם במקום להיות תוכי. וזהו. כול דבר אחר, כנראה יוצא ממכן עוד כמה בדיחות על החשבות של התגובה הראשונה שלי. תעשו מה שבחיים שלכן. גם ככה אני לא מתכוונת להתערב. רק להבעי דעה אישית לא מעניין אותי כמה שאתן חשובת שאני באה בייחס מזלזל, כי אני לא. וזו עוד יותר צביעות לכתוב "אני באמת שלא באה להעליב" כשאת כן=] אבל...אממ...איך להגיד את זה? טוב, לא כולנו קורצנו מאותו החומר. וזו הגדולה הכי גדולה אני חושבת.
ולכול מי שחושבת שאני יעזוב את הפורום-אני לא עוזבת. אין לי שום סיבה לעזוב.

purple floyd

New member
תקראי את ההודעה שלך שוב,

ותראי שלא הכנסו שום דבר לפה המושי שלך, הכל את כתבת.

butbut

New member
../images/Emo126.gifאת עושה ממני איזו סנובית עלטיבעית-יש לזה

סיבה? כאילו הבנתי שהתגובה שלי הזיזה אצלכן קצת את האנדרלין וזה הכעיס וזה,. אבל למה את חושבת שאני בקטע של "מושי" וכול זה? זה רק אומר כמה שאת שופטת אנשים מהר.

Sharon Kez

New member
את פה מ"השנייה שהפורום הוקם" לא?

אני חושבת שהיא הספיקה לראות מספיק הודעות שלך בשביל להבין איך להגיב לך בהתאם.

butbut

New member
../images/Emo126.gifXDDD אה, באמת? אני חשובתש את-לקחת

את זה למקום אחר. למה את מנסה להוציא אותי הסנובה המתנשאת אה? אולי שי לך בעיה עם זה, אבל אני הגבעתי את דעתי. וזה שאת מחליטה להפוך את זה ל"סנובה" זאת בעיה שלך מותק. אני כן כאן מההתחלה- וזה שהיא קראה את התגובות שלי לא אומ שהיא מכירה אותי באמת. את יכולה לה\גיד מה שאת רוצה- אבל בחייים אל פגשתי לא אותך ולא אותה- אז את לא יכוהל לומר את זה עד שלא תפגשי אותי באמת ואז תשפטי...וגם אז זה לא יספיק כדי לדעת מה אני באמת.
חולקת עלי?

Sharon Kez

New member
אני לא מנסה להוציא אותך שום דבר

אני בסך הכל אומרת מה השתקף מהכתיבה שלך, אם יש לך בעיות אם זה אז פעם הבאה תבדקי לפני שאת שולחת אנאערף. ואגב, אני לא אחת מהחברות שלך ואל תקראי לי מותק, טוב כפרה? וכן אני חושבת שכבר זה דיי ברור שאני חולקת עלייך בכל מילה שנייה שלך בערך, לא?

butbut

New member
../images/Emo126.gifואני מקווה שגם לא תהיי ../images/Emo9.gif

אממ...לא אין לי בעיות אם מה שאת כותבת. להיפך. את יכולה לכתוב מה שבא לך. מבחינתי זה שטויות כי את כותבת כמו ילדה קטנה שמנסה לריב איתי. ואני רצינית-זה מה שמשתקף מהתגובה שלך. בלי כוונה להעליב כמובן=]

Yu vi

New member
אמ../images/Emo85.gif

הנה דוגמה לסתירה מאוד גדולה~~~ זאת ההודעה שנמצאת מעליי- "אממ...לא אין לי בעיות אם מה שאת כותבת. להיפך. את יכולה לכתוב מה שבא לך. מבחינתי זה שטויות כי את כותבת כמו ילדה קטנה שמנסה לריב איתי. ואני רצינית-זה מה שמשתקף מהתגובה שלך. בלי כוונה להעליב כמובן=]" ובאחת ההודעות שנמצאת מעל, שהכותרת שלה "חח כנסו כעסניות..." את כתבת- "רק להבעי דעה אישית לא מעניין אותי כמה שאתן חשובת שאני באה בייחס מזלזל, כי אני לא. וזו עוד יותר צביעות לכתוב "אני באמת שלא באה להעליב" כשאת כן=]" אמ. >< כן.

sweet shir

New member
../images/Emo45.gif.

ואם התכוונתי בת-אל התכוונה אלי, אז לא, באמת לא התכוונתי להעליב. לא אוהבת להעליב. לא נהנת מזה. שונאת להיות לריב עם אנשים. אבל אחרי שאנשים מעליבים אותי, אני אעליב בחזרה. אני לא מטומטמת.

butbut

New member
../images/Emo126.gifאם את מתכוונת אלי-אז לא, לא העלבתי אותך

ואני מתגוננת בדיוק כמו שאת מתגוננת. אם לא שמת לב מה הולך כאן. אבל זה כול החברות של נגדי- וזה לא פריע לי,באמת שלא. כבר אמרתי שאני אוהבת דיונים.

sweet shir

New member
איך את יכולה להגיד שלא העלבת אותי? את יודעת

מה אני מרגישה? Oם אז לא, לא העלבת אותי - כי אני לא נותנת לדברים כאלו לפגוע בי. אבל להגיד שהרגשתי נעים עם זה אני לא יכולה (אני מדברת עוד על התגובה הראשונה). אז כן, אם אחר-כך התנהגתי בצורה עויינת זה בגלל זה. ואני סתם חוזרת על עצמי כי כתבתי על זה מקודם. שמתי לב מה הולך כאן, ואני חושבת שזה הולך כאן בגלל הגישה שהייתה לך מההתחלה. אבל וואטאבר. אין לי כוח לדיון הזה יותר. אין לי מה להגיב יותר. פשוט.. זהו.

butbut

New member
../images/Emo126.gifאני לא באתי נגד אף אחד כאן-למה

כול אחת לוקחת את זה לרגשיות שלה?? כבר מההתחלה כתבתי שאני מתה כאן על כולכן-אבל יש כמה דברים שכן מציקים לי. זה לא חשוב על מה-אבל עצם זה שנעלבתן ריגשית. ומה אני הייתי אמור לצאת מכול החרא הזה? חח...זה ממש אפסורדי מה שכתבת כאן. זה אפילו גורם לי לצחור-אני רציניית שיר. אני תופס ממך בחורה עם ראש על הכתפיים-ואני בשיא הרצינות אל מבינה מה את כבר יכולה לקחת אישית? כאילו דוגרי-תשימי לב למהלך העניינים? בהכול זה כאילו שכולן נלחמות בי. כאילו מה כבר כתבתי? אבל אוקי. כנראה שלא כולן עשויות מאותו החומר. זכותך להיעלב. אני אפילו אשמח לדעת מה עשיתי- כי אני ילדה שלא ממש אוהבת לריב. האידיאולוגיה שלי בעולם זה הכיר כמה שיותר אנשים. אני אוהבת להכיר אני אוהבת לצחוק אני אוהבת לדבר. אין לי שמץ איך הגעת להסיק מכמה דברים שאת צריכה להיות עוינת. וזהו. אין לי עוד מה להוסיף.

sweet shir

New member
מה? אבל הרגע כתבתי ש~לא~ לקחתי אישית. O_O"

אני מדברת על התגובה הראשונה שכתבת לי. הראשונה-ראשונה לפני כל הבלאגן. מה שאמרתי שאת היית לא נחמדה, וזה למה הייתי עויינת בהמשך. זה כל מה שהגבתי!!! אם את לא מבינה את זה גם עכשיו אז אין לי איך להסביר את זה יותר טוב. "אה? מי את בכלל שתבואי ותאמרי לי שאמרתי את זה?<אל תכניסי לי מילים לפה. תודה=]" ההודעה הראשונה, אני חושבת. אם זו לא הודעה מזלזלת ועויינת, אני קיפוד. ואני כתבתי שאת אמרת את זה מיד לאחר שקראתי את התגובה הראשית = " ואני לא ממש מוצאת בזה עניין..כאילו סקינס- טוב, בהתחלה זה היה חמוד.אבל אחרי שראיתי כבר את כ-ו-ל מה שאפשר לראות עליהם זה שיעמם אותי...[כן כן מקסי שמקסי]..." טוב באמת שאין לי כוח לזה יותר. לא הייתי צריכה לכתוב את התגובה הזאתי בכלל. ~סוגרת את הפורום~

butbut

New member
../images/Emo126.gifסליחה-לא ראיתי שהוספת את המילה "לא"

חשבתי שלא שמת אותה. ברכול אופן-זו לא הודעה מזלזלת. זה שאני אומרת "מקסי שמקסי" זאת דרך שלי ושל חברה שלי לצחוק- לא לזלז. בעיה שלכן שלקחתן את זה רחוק אני לא מבינה מה בכלל הפואנטה לקחת את זה אישית כשזה לא מופנה אלייך בכלל. אני בכל הכרתי אתסקינס בזכותך-אז למה לי להפנותא תזה אלייך? אפסורדי. זהו.

למעלה