screaming pittas
New member
אני רק רוצה להבהיר משהו-
פשוט לא יכולתי להירדם כי הייתי חייבת לכתוב את זה. כשכתבת את ההודעה הזאת, לא היית יכולה לצפות שכל התגובות יהיה "
גם אני חושבת ככה", זכותך לכתוב את ההודעה, וזכותן להגיב, ואני ממש לא חושבת שהן "תוקפות" אותך רק כי הן חברות של סתיו או שיר. מההודעה שלך נראה כאילו את את מתכוונת לקבוצת הבנות הזאת, ולכן כמעט רק הן הגיבו לך תגובות שליליות. [וגם כי הרבה אנשים ישנים] ולפי דעתי הבינו את זה ככה כי כשאת כותבת באותה ההודעה שמשעמם לך שמדברים כל הזמן על סקינס, הישרדות ומקסי
אנשים מבינים שאת רוצה שיפסיקו לדבר על זה, ומבינים שאת מתכוונת לבנות האלה כי בדרך כלל הן היחידות שמדברות על זה. וכשאת אומרת שהפורום ירד ברמה ונהיה מגעיל
כל עוד לא נתת דוגמאות אחרות למה הופך את הפורום למגעיל ומוריד אותו ברמה
רוב האנשים מבינים מזה שאת מתכוונת לבנות האלה ולבדיחות שלהן, שלפעמים לא מתאימות לכל הגילאים, אבל זה בדיחות בניהן שלא כולם חייבים לקרוא אותן.[ואפשר לדעת לא לקרוא אותן, כי זה מתחיל מבדיחות רגילות בד"כ ועובר בהדרגה לכאלה יותר "סוטות" או איך שבא לך להגדיר את זה] וכשאת אומרת שיורדים פה על אנשים
רוב האנשים יבינו מזה שאת חושבת שאלה התגובות הציניות על שאלות כמו "מקפליי הומואים?" או "מקפליי היו בארץ?" [וסביר להניח שהפעם באמת התכוונת לזה]. אבל התגובות על ההודעות האלה לא נכתבות במטרה להעליב או לפגוע, הן פשוט נכתבות בציניות כי זו צורת ההתבטאות של אותם האנשים שכותבים אותם, וזה נכתב רק במטרה לצחוק. זה לא שהן בכוונה רוצות לפגוע באנשים אז כן, הן ציניות בכמה הודעות ששאלו בהן שאלות, אבל זה בגלל שהשאלה כנראה מנוסחת בצורה מגעילה, רדודה או טיפשית. גם אני צינית הרבה פעמים כששואלים אותי שאלות מפגרות. ואולי כל לא התכוונת לכל הדברים האלה, אבל זה מה שמשתמע מההודעה שלך. ואין מה לעשות, זה הטבע של אנשים לקרוא בין השורות. וכל מי שתקפה עשתה את זה רק כי היא הרגישה מותקפת. לילה טוב
דרך אגב, ההודעה הזאת לא נכתבה בשום כוונה רעה, פשוט רציתי להסביר לך למה רק הן "תוקפות" אותך, כי זה מעצבן אותי כשחושבים שאנשים אחרים חושבים משהו רק בגלל שחברים שלהם חושבים את זה.
פשוט לא יכולתי להירדם כי הייתי חייבת לכתוב את זה. כשכתבת את ההודעה הזאת, לא היית יכולה לצפות שכל התגובות יהיה "