איתי פרל ב-
אנשים

אני רק רוצה להבהיר משהו-

פשוט לא יכולתי להירדם כי הייתי חייבת לכתוב את זה. כשכתבת את ההודעה הזאת, לא היית יכולה לצפות שכל התגובות יהיה "
גם אני חושבת ככה", זכותך לכתוב את ההודעה, וזכותן להגיב, ואני ממש לא חושבת שהן "תוקפות" אותך רק כי הן חברות של סתיו או שיר. מההודעה שלך נראה כאילו את את מתכוונת לקבוצת הבנות הזאת, ולכן כמעט רק הן הגיבו לך תגובות שליליות. [וגם כי הרבה אנשים ישנים] ולפי דעתי הבינו את זה ככה כי כשאת כותבת באותה ההודעה שמשעמם לך שמדברים כל הזמן על סקינס, הישרדות ומקסי
אנשים מבינים שאת רוצה שיפסיקו לדבר על זה, ומבינים שאת מתכוונת לבנות האלה כי בדרך כלל הן היחידות שמדברות על זה. וכשאת אומרת שהפורום ירד ברמה ונהיה מגעיל
כל עוד לא נתת דוגמאות אחרות למה הופך את הפורום למגעיל ומוריד אותו ברמה
רוב האנשים מבינים מזה שאת מתכוונת לבנות האלה ולבדיחות שלהן, שלפעמים לא מתאימות לכל הגילאים, אבל זה בדיחות בניהן שלא כולם חייבים לקרוא אותן.[ואפשר לדעת לא לקרוא אותן, כי זה מתחיל מבדיחות רגילות בד"כ ועובר בהדרגה לכאלה יותר "סוטות" או איך שבא לך להגדיר את זה] וכשאת אומרת שיורדים פה על אנשים
רוב האנשים יבינו מזה שאת חושבת שאלה התגובות הציניות על שאלות כמו "מקפליי הומואים?" או "מקפליי היו בארץ?" [וסביר להניח שהפעם באמת התכוונת לזה]. אבל התגובות על ההודעות האלה לא נכתבות במטרה להעליב או לפגוע, הן פשוט נכתבות בציניות כי זו צורת ההתבטאות של אותם האנשים שכותבים אותם, וזה נכתב רק במטרה לצחוק. זה לא שהן בכוונה רוצות לפגוע באנשים אז כן, הן ציניות בכמה הודעות ששאלו בהן שאלות, אבל זה בגלל שהשאלה כנראה מנוסחת בצורה מגעילה, רדודה או טיפשית. גם אני צינית הרבה פעמים כששואלים אותי שאלות מפגרות. ואולי כל לא התכוונת לכל הדברים האלה, אבל זה מה שמשתמע מההודעה שלך. ואין מה לעשות, זה הטבע של אנשים לקרוא בין השורות. וכל מי שתקפה עשתה את זה רק כי היא הרגישה מותקפת. לילה טוב
דרך אגב, ההודעה הזאת לא נכתבה בשום כוונה רעה, פשוט רציתי להסביר לך למה רק הן "תוקפות" אותך, כי זה מעצבן אותי כשחושבים שאנשים אחרים חושבים משהו רק בגלל שחברים שלהם חושבים את זה.

butbut

New member
../images/Emo126.gifמשתמע מההודעה שלי שקודם כול קראת את

ההודעות שלהן במקום להבין את ההודעה שלי- הלא כן? אני מודעת למה שכתבתי-וזה לא היה מה שכתבת עכשיו.

וואוו, זה ממש ממש לא נכון.

מה שכתבתי שם זה מה שאני הבנתי מההודעה שלך, עוד לפני שקראתי את שאר ההודעות. אחרי שקראתי גם את כל שאר ההודעות הבנתי שלא התכוונת לזה. אני בסך הכל רציתי להסביר לך למה הן תוקפות אותך, ואיך רוב האנשים יבינו את ההודעה. [ואולי אני טועה, אבל רוב האנשים קוראים "בין השורות", וזה מה שמבינים אם עושים את זה]. אני ממש לא באה נגדך, אני פשוט לא מסכימה עם מה שכתבת. רק חבל לי שאת חושבת שאין לי דעה משלי ושאני מושפעת מהרוב.

butbut

New member
../images/Emo126.gifואני מסכימה איתך-זהו.

אין לי יותר מה להוסיף-כול דבר כבר יהיה הגזמה מצידי. עדיף לקטוע את זה פה. אם למישהי יש בעיה אני מוכנה לפתור אותה במסן-זהו.

ודרך אגב,

אפילו אם הייתי מושפעת מההודעות של הבנות פה[ואני לא], זה ממש לא משנה. אני רק רציתי להראות לך נקודת מבט אחרת על ההודעה שכתבת. והיית יכולה להסביר את עצמך. כי הרבה אנשים כנראה הבינו את ההודעה לא נכון, את היחידה שיודעת למה התכוונת, וחבל שאת לא מסבירה גם לנו.

sweet shir

New member
../images/Emo45.gif כ"כ כ"כ נכון. קלעת בול!

וכדי להוכיח לשרון שאין יותר קריפית ממני: אני ממש אוהבת אותך!

Yu vi

New member
../images/Emo45.gifבדיוק../images/Emo85.gif

מסכימה פשוט עם כל מילה

Charley XD

New member
גאו יובל !

חחח בת אל תאמת, את ס~ת~רת את עצמך הרבה מאוד, עם לא זה באמת לא היה ברור

butbut

New member
../images/Emo126.gifנכון-הזהו שלא כתבתי את זה מתוך

צביעות אלא מתוך עצם זה שאני באמת לא באה להעליב. אבל כשבנותבאות להעליב רואים את זה עליהן. זה עיקרון שלך לתפוס אותי במילה או לא. אני גם יכולה להראות לך אן עוד הרבה סטירות שלי. אומרים שהחכמים הכי גדולים היו סוטרים את עצמם רק כדי להבין דבר מתוך דבר- ואפילו איינשטיין[הגדול כביכול] היה סותר את עצמו. זכותך לפרש את זה איך שבא לך. לבריאות אם זה עושה לך טוב=]

Charley XD

New member
וזה עיקרון שלך עם לתפוס אותי

במילה. אני בכלל באמת שלא באתי להעליב אותך, וכמו שאת אומרת את לא נפגעת וזה טוב. את החלטת שזה החלטה שלך ואת לוקת אותנו קשה "זה לא בריא וחריף" יופי

Sharon Kez

New member
הו תאמיני לי, גם אני מקווה שאני לא אהייה../images/Emo9.gif

תודה לאל עוד לא הגעתי למצב נואש כזה. אם כבר מדברים על להתנהג כמו תינוקת, תראי איך את לאורך כל הנושא רק התגוננת ולא לקחת שום דבר ממה שנאמר פה כביקורת בונה או משהו. ואני מדברת על ההודעות היותר מוקדמות שעוד היו מנוסחות לעניין, לא על מה שנהייה פה בהמשך.

butbut

New member
../images/Emo126.gifלצערך-או לשימחתך דווקא לקחתי

אבל זה שאת חושבת שחברות שלך צודקות זו בעיה שלך. אני חולקת ומסכימה כרצוני לא כרצונך.

sweet shir

New member
מה "חושבת שחברות שלך צודקות"? למה את חושבת

שאין לה דיעה משל עצמה?

butbut

New member
../images/Emo126.gifדרך ההודעה את לא יכולה להכיר אותי

אני כבר ל איודעת אם לכתוב לך הודעות-אני רואה שבכול פעם שאני כותבת יש עוד 30 מליון הודעות של בנות שלוקחות את הדברים שלי למקומות רחוקים. חבל.

למעלה