איתי פרל ב-
אנשים

butbut

New member
../images/Emo126.gifבדיוק גם לא מעניין אותי אם ידברו על

דברים אחרים. ההיפך-זה טוב וזה בריא...לא צריך להיות תקועים רק על נושא אחד... אבל כמו שציינתי למעלה, יש גם דברים שלא ממש טובים כאן. אממ..אני בספק אם זה רק בגלל החוקים. אבל טוב, גם בזה יש משהו

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifאוקיי- די! לכולן! תקשיבו!../images/Emo26.gif

קראתי פה את רוב התגובות של כולכן. ואתם סתם רבות עם עצמכן. נכון שהפורום הזה מדבר על דברים אחרים כרגע, וזה מהסיבה הפשוטה שאין פשוט מה לדבר על מקפליי. הם הקליטו כל הזמן הזה שירים, מדיי פעם עשו הופעות וראינו תמונות אבל זהו, נגמר אין על מה. אז ברגע שאין על מה לדבר, הפורום נהיה יבש. ובזכות מה הוא לא נהיה יבש, בזכות התגובות האחרות. שכן, זה גם פורום חברתי בחלקו. שאין מה לדבר על מקפליי צריך למצוא משהו אחר במקום לתת לפורום להתייבש לו, ורוב הפעמים אלה דברים שקשורים למקפליי איכשהו. אז בוט, זה שזה נעשה פורום חברתי מדיי כרגע זה רק בגלל שאין נושאים שיחה ודיון וחדשות על מקפליי. וזה בסדר, לכל להקה יש את המצב הזה של השקט כשהם עושים הפסקה, מקליטים, ועושים רק רק הופעות. סבבה. אז מדברים קצת על דברים אחרים, מה קרה? מותר. הפורום לא היה מגעיל כמו ששיר אמרה, לדעתי. כשהוותיקות היו כאן גם היה כיף, וגם דיברנו המון על מקפליי וגם דיברנו על עצמנו, משחקים, דברים אחרים חוץ מהם. ואני עדיין נורא מתגעגעת לכל הוותיקות שהיו כאן, שלצערי עזבו עם גל החדשות שהגיע לפה ונשאר פה מאז. אני לא יודעת מי ממש אבל שיהיה. וכן יש בהחלט מצב שזה בגלל הרמה של הפורום. שהרבה בנות באו לפה בגישה של זילזול בחוקים של הפורום ובנושאי שיחה רבים שלא קשורים למקפליי, כשכן היה הרבה מה לעדכן ופשוט לא שמו לב לזה. ולפעמים חלק גם אמרו לי, הוותיקות שהם עזבו בגלל הבנות החדשות שכל דבר שני שהיה להם לומר זה: "ואוו דני\דאגי[\הארי\טום הם כאלה חתיכים מושי מושלמים אני חולה להם על התחת בא לי לעשות אותם הוא כזה מושלם שיאוואוא אמאא אני מתחנתנת איתו בטוח יאו אני לא מאמינה איזה חמוד אאמאמאמאמאמאאמא שיכניס אותי להריוןאני רוצה ילדדד" ולא ממש כאלה כן XD אבל הרבה יותר גרועים חח ונכון גמאני אומרת את זה לפעמים אבל לא כמו פקאצה XD ולא בהגזמה, אז הרבה מן הבנות די כעסו שזו הרמה של הפורום ומדברים רק על כמה שהם חתיכים וזה. הפורום לדעתי מתי שמקפליי יחזרו לפעול, הפורום יחזור לפעול כפי שהיה, אני יעדכן ויעשה הכל. אבל כרגע.. אין! פשוט אין! אז תתמודדו עם זה ותעשו דברים אחרים. אי אפשר להמציא חדשות. וכל השרשורים המפלצתיים שיוצאים פתאום על נושאים אחרים, סבבה.. לא חייב להגיב אליהם תמיד אם לא בא לכן. אבל זה מה שקורה שאין חדשות ונושא שיחה מסוים מתפתח בגלל שעוד בנות מתעניינות בזה. אי אפשר להגיד למישהי מתי להפסיק או לאיזה הודעות להגיב. קיצר, קחו הכל באיזי. שיהיה חדשות יהיה. לבנתיים, פאנן
XD אה, וחלאס לריב. XD יום טוב
חהחה

butbut

New member
../images/Emo126.gifיופי-אחת מול כולן-אני לא מתרגשת מזה מיק'

אני דווקא נהינת והכול כאן לקוח בכייף. זה שהן לוקחות את זה חריף-זה לא בריא לגוף שלהן. לא מעניין אותי מכול הדברים השליליים שהן כתבו עלי- באמת שלא. רק מהתגובות הענייניות.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifתגידי, את לא משתתפת בשרשורים

המפלצתיים?! הא?! אז למה לנו אסור?

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifשתביני

אי לא נגדך או משהו ולא נגד אף אחת... הסברתי פשוט מה אני חושבת על התגובה שלך ושחלקה היא לא נכונה בכלל כאילו כל הקטע שצריך להפסיק את הדברים על עניינים אחרים.. צריך פה ושם. כי על מקפליי אין כלום. לא ממש הגבת על מה שאמרתי אבל שיהיה

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifכאילו לא להפסיק

להפחית או משהו כזה XD קיצר מה שהבנתי זה שהפורום עמוס מדברים שלא קשורים..

ההודעה הזאת גרמה לי להרגיש

כאילו כל החדשות [ואני בניהן] הן פאקצות שטחיות שמורידות את הרמה של הפורום. באמת שאני כבר לא בטוחה אם אני אשאר [לא שלמישהי אכפת]. אני יודעת שלא התכוונת לזה ככה, אבל מה שבעצם הבנתי מההודעה שלך זה ש"החדשות" תפסו את המקום של הישנות ושזה הכל אשמתינו שהן עזבו. לדעתי כל השרשור הזה היה מיותר לגמרי. ובת-אל, אני באמת לא מבינה למה פתחת את ההודעה הזאת. אני יודעת שזו זכותך להביע דעה וזה, אבל היה ברור מהתחלה שאף אחת לא תשנה את עצמה או את ההודעות שלה בגלל ההודעה שלך[ואני גם לא חושבת שצריך, אבל זה לא קשור כרגע] ולדעתי זה היה מיותר להעלות את זה לפורום כי זה סתם יצר וויכוח מיותר. [ואני לא מתכוונת לתקוף אותך או משהו.] יום טוב גם לכן.

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifלא, לא הבנת אותי ממש

בתקופה שהיו הוותיקות שזה ממש ממזמן היו חדשות אחרות שגם חלקן כבר לא בפורום ואני יודעת על מי דברתי..אני זוכרת פה ושם ואני לא אתחיל להגיד שמות גם אם אני זוכרת. ולא תפסו את המקום, פשוט איכשהו ממה שאני הבנתי מדיבור שלי עם רוב הוויתיקות [אני לא חושבת ככה, את כתבת כאילו אני אמרת שהחדשות הן כך וכך, זה לא נכון.] זה שזה בערך מה שגרם להם לרדת מהפורום. לי לא, לכן אני עדיין פה. רובם גם התחילו אחריי זה לא ממש לשמוע את הלהקה אבל שיהיה. ואני בכלל לא התכוונתי ספיציפית למי שנמצאת כאן עכשיו, אני מתכוונת לממזמן ממזמן... שרוב מי שפה לא היה בכלל. אז אני לא מתכוונת אליך וזה. אני לא בצד של אפחת כן. כמובן שרק אמרתי את דעתי שהיא חולקת בחלקה על של בוט. משהו כזה XD אני לא טובה בניסוח.

Sharon Kez

New member
../images/Emo45.gif לגמרי חחחחח

יש לך מסן?
~שיר אני מרגישה קריפית כמוך~ XDDD

sweet shir

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

~מוסיפה אותך למסן~ בחיי שאני יכולה להיות סטוקרית.

butbut

New member
../images/Emo126.gifהיי תקשיבי אין לך מה להרגיש ככה../images/Emo9.gif

אני יודעת שיש כאן בנות ממש נשמות= ושכול החדשות להיפך! הביאו גל של התחדשות לפורום. אין כאן בכלל עניין של "הישנות גורמות לזה ולזה". ובקשר להודעה שלי. תחשבי מה שאת רוצה- אבל היא די היית כאן נחוצה. עובדה שזה גרם לכולם פתאום להראות צד אחר שלהן שאף אחד לא ידע אפילו פיצו אישיות. אני יכולה לומר לך בשיא הכנות שלא חשבתי שזה יסעי רככה את כולן. אבל מסתבר שטעיתי ואני שמחה. אני אוהבת דווקא את הבנות החדשות שמדברות איתי במסן או סתם את הבנות בכללי. זה שיש כמה שלא אוהבת אותי- זאת כבר בעיה שלהן=] ועצם זה שההודעה שלי לא שינתה כלום-היא לא באה לשנות- היא באה להביא לתשומת לב בלבד:]

למעלה