אכזבה נוספת מבית קאפקום.....

XplowBoy

New member
פסס אתם לא יודעים מה זה סירסור!

פעם ראיתי איזה מדריך לזה בתפוז אולי עם אני ימצא אני יביא בקיצור אני יסביר כבר העכשיו: אחד אומר נושא, השני עוזר ועונה עוד איזה שטויות מהשטות הזאת גולשים לנושא אחר וככה זה ממשיך לכמה קצבות בקיצור למה אתה כבדים כאלה!

ShotokanMaster

New member
לא להתערב?!

אני פתחתי את הנושא הזה בשביל הודעות שקשורות לעניין ונוגעות לכולם! אם אתם רוצים לשוחח בינכם תשלחו הודעות פרטיות.

XplowBoy

New member
רגע רגע

אתה צודק אתה פתחת את הנושא אבל בשביל זה יוצאים ממנו כמה הודעות מכל תגובה, חלק עונים לכאן חלק עונים לשם, הייתי עושה דוגמא אבל אין לי כוח... אממ בעצם יש לי! נגיד אני פותח סירסור למשחק של PSX ואז מישהו אומר שהמשחק הזה דומה למשחק בלה בלה בלה ומשם זה גולש לנושא אחר וככה זה ממשיך... אוי נו תקראו את ההודעה שלי למעלה מה זה סירסור!

Piccolo

New member
יופי לך שפתחת את השירשור

מישהו אחר פתח את הפורום אז תשלח הודעות פרטיות לכל מי שאתה רוצה שידע אם יש בעיות -_-

yoo

New member
אמממ אוקי...

אני אנסה להשיג את זה מאיפשהו (אהם) העובדה שאין לי דרימקאסט ואני יכול לשחק אצל רן (ZERO) מעציבה אותי עד מאוד ): יניב! נכון אם אני אהיה ילדון נחמד ולא אמצא את המשחק הזה ל"אהם" גיבוי מהאינטרנט אז תתן לי ל"אהם אהם" לגבות את שלך? ^^

Piccolo

New member
בכיף

יש לי יותר מידי גירסאות של זה :X אפילו יש לי אחד ששכחתי אצל גיא מנגה

Piccolo

New member
לא לא..

אני מקבל הטבות אחרות
סתם
אבל תזכיר לי מתישהו להביא לך :>

ShotokanMaster

New member
"מחורבנת" זה מושג קיצוני מדי, הייתי

...מתאר אותה בתור מעפאנית.... מורטל קומבט, זאת סדרה מחורבנת....

eyalgr

New member
סתמו שנייה, תנו לי לסדר לכם!

למה לקרוא למורטל קומבט מחורבנת? ככה להעליב את AOF? מורטל קומבט זה העונש על חטאינו. לטקן יש שליטה מצויינת, רק שאתם לא יודעים לשלוט בה. סול קליבר ודד-אור-אלייב, יווו, הם בהחלט לא גולת הכותרת של משחקי התלת-מימד, ואתה בטח משחק בסול ברמה NORMAL. (אתה בכלל משחק בסול?) EX זה לא מחורבן, פשוט הוא לא מתאים לרף היום. בלואדי רואר- משחק ממוצע לחלוטין. גם אני מעדיף משחקי דו-מימד על תלת מימד, אבל ממש במקרה. שכחתי משהו?

ShotokanMaster

New member
חחחחח

לטקן יש חרא של שליטה, המשחק נכה, השחקנים זזים לאט, אי אפשר להתווכח עם זה! הגרפיקה לא כזאת מדהימה, זה משחק לא מקורי, בלאדי רואר ממוצע? לפחות יש בו משהו מקורי, בטקן יש דמויות שהם חיקוי של משחקים אחרים, ומתקפות משעממות.....(שום דבר מיוחד) אז נכון, דד אור אלייב זה לא משחק כזה מדהים, אבל אי איקס זה משחק באיכות של טקן, רק עם דמויות של סטריט פייטר ומתקפות יפות. הדבר היחיד שממקם את טקן מעליו הוא העובדה שלא השקיעו באיאיקס כמעט על סרטונים או כל מיני פיצ'רים שעשויים לתת למשחק תחושה קצת עלילתית. אגב, ארט אוף פייטינג זה משחק מאוד כיפי, בלי קשר לגרפיקה שלו, נכון שיש שם כמות נכבדת של חסרונות, אבל אני נהנה ממנו...(בל נשכח שלארט אוף פייטינג 1 ו-2 לא הייתה גרפיקה חלקה כמו של 3) למרות זאת, גם בו יש בעיה קטנה בשליטה....

eyalgr

New member
יש לך תסמונת מוכרת ושחיכה-

אתה מתלהב ממשחקי מכות בגלל שהם פלאשייםץ אני אומר לך שבלואדי רואר הוא ממוצע בגלל שמערכת הקרבות שלו זולה. המערכת של טקן יותר טובה בלי קשר להנאה (הרבה שאפשר להפיק ממנו).

ShotokanMaster

New member
חחחחחחחחחחחחח2

מערכת הקרבות של טקן, לא שווה גרוש! תראה, מה יש בטקן? בעיטות, אגרופים, תפיסות, אף מתקפה מקורית....סתם מביאים לך איזה מתקפה ותוקעים לך כמה זומים כדי שלא תרדם באמצע...ותאמין לי אני מתלהב ממשחקי מכות כי כיף לשחק בהם, כי יש בהם מתקפות מגניבות וכי הם אקשניים....והסיבה היחידה שמתלהבים מטקן היא בגלל שהוא סתם שיגעון חולף..... טקן עושה רושם של משחק מפורסם, אבל רק בארץ הוא כזה פופולארי.... לבלאדי רואר יש גם את הקטע של הזומים, אמנם אין שם מליון מתקפות אבל בטקן לא משנים כלום בין המשחקים! רק מוסיפים כמה מתקפות עלובות למדי, כמה תלבושות וזהו! טקן 4 לא שווה את ה300 שקל שמשלמים עליו, ותאמין לי, יש גבול כמה אנשים עוד ישחקו במשחק שכל הזמן חוזר על עצמו, טקן 6 כבר לא יהיה...ותזכור שאמרתי את זה..... אז בוא נדבר עכשיו למי יש מערכת קרבות זולה....

mdo

New member
בולשיט../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif

א. לטקן יש שליטה מצויינת שהיא מעבר הרבה יותר טבעי לשחקני דו-מימד, מאשר השליטה של וירטואה פייטר או דד אור אלייב. אם ניקח למשל את המאצ'אפ בין טקן לוירטואה פייטר, במעבר של שתי הסדרות לתנועה במרחב, ביצוע סייד-סטפ בטקן 3 (מבחינת השליטה) הרבה יותר "זורם" מאשר בוירטואה פייטר 3. ב. מהירות המשחק תלוייה באם אתה משחק אותו ב-PAL או ב-NTSC. ג. הדמיון היחידי בין אי אקס לטקן מתחיל ונגמר בכך שהחומרה של מערכות הארקייד של שניהם מבוססות על ה-PSX. מעבר לזה, טקן הוא בעל משחקיות תלת-מימדית בעוד אי אקס הוא משחק מכות דו-מימדי עם פוליגונים. ד. מקוריות?! החידוש היחיד באי אקס הוא הסופר קנסל (ואלי גם המכה הזו ששוברת את ההגנה ומהממת את היריב). מעבר לזה יש כמה שינויים כמו המעבר מספרייטים לפוליגונים, דמויות חדשות (שרובן זה כמעט אותה דמות). חוץ מזה המשחקיות היא פחות או יותר כמו סדרת אלפא. ה.מתקפות יפות?! כל הארבע מהן? (פר דמות, שלחצי מהדמיות יש שתיים מתוך הארבע של האחרת). כאשר בטקן, לעומת זאת, לכל דמות יש בסביבות ה-20 מכות. בקשר להתקפות עצמן, זה כבר עניין של טעם. ו. משחק מכות לא נמדד בריפליי וליו של הסיגל פלייר שלו, אלא בזה של המולטי פלייר שלו. לכן, כל העלילה, סרטונים, מיני פיצ'רים וכדומה... הם כמעט ולא רלוונטיים למשחק מכות. לסיכום, השוואה בין סדרת טקן ל-אי אקס היא כמו השוואת ליגת העל הישראלית בכדורגל ל-NBA. זה לא אותו משחק, אבל אין ספק מי יותר טובה.

ShotokanMaster

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח3

עשה לי טובה, מתוך 20 מתקפות שיש בטקן 15 מהן הן אותו הדבר! איזה מן שטויות להגיד שאיאיקס מתבסס על פוליגונים?! הוא מתבסס על אותו מנוע גרפי כמו טקן ורואים את זה! בטקן שום דבר לא זורם, כולם שם מהלכים כמו צבים, במציאות אם מישהו היה זז ככה בזמן קרב מזמן היו מפרקים לו את הפנים. לטקן יש פוזות קרב שהדמויות לא נושמות אפילו סתם תקועות במקום ועומדות! שיחקתי את המשחק גם בפס1 וגם ב-2 וגם בארקייד ובשלושתם הוא נכה! (והזינק עוד פועל יחסית מהר במחשב שלי!) לא אמרתי שאי איקס מקורי אבל טקן?! חחחח! טקן מעתיק דמויות מכל משחק מכות קיים! נינה = העתק של קאמי, פורסט לאו = העתק של פיי לונג עם תנועות של גאייל (פלאש קיק (?!)) אדי = העתק של בוב ווילסון.ויושימיטסו שהוא הדמות בין היחידות שמקוריות, נראה ממש זוועה....וקינג?! בעעעע סתם איזה אדיוט עם מסכה של נמר! גם כן עיצוב! ומי זה ג'ין?! סתם העתק של אבא שלו עם העייניים של אמא שלו....ממש מקורי! וכל הקטע הזה עם הכוח הזה שלהם ועם הכנפיים?! ממש טיפשי....והעלילה ממש לא מקורית! ואל תשווה את אי איקס לסדרת האלפא כי היא הרבה פחות טובה ממנה! ויש אמנם דמויות עם מספר דל של מתקפות (מן הסתם הדמויות האלה הומצאו לפני שמישהו בכלל חשב לעשות את הטקן שלך!) אבל יש כאלה שיש להן יותר! ומולטי פלייר?! מה הדבר הכי טוב שטקן יכול להציע?! טאג? חחחח! הצחקת אותי! זה יכול להיות נחמד אבל בחייך! אם תשווה את טקן לאלפא 3, טקן יצא זוועה! הגרפיקה של טקן לא מתאימה בכלל לסטנדרטים של היום! ועשה לי טובה, לעשות דמות שיש לה 3 מתקפות בסיסיות וכל השאר הן סתם תפיסות ו/או מתקפה בזווית שונה לא אומרת כלום! בקיצור, מלבד העובדה שטקן הוא אחד מחלוצי משחקי המכות בתלת מימד, אין לו שום דבר להציע שלא ראינו קודם לכן.....

למעלה