אכזבה נוספת מבית קאפקום.....

ShotokanMaster

New member
מה הקשר?!

זה כאילו שאתה משווה את הליגה הישראלית בכדורסל לאנביאיי, הליגה האמריקנית של שחקני הכדורסל הטובים ביותר מארה"ב.... זה כמו שאתה אומר שסטריט פייטר איאיקס זה משחק עלוב בהשוואה לטקן.. כך שאתה סותר את מה שאמרת קודם שהכל עניין של טעם.... כלומר, אם לומר את האמת, קאפקום עשו את סטריט פייטר איאיקס בהשראת טקן (הם עשו שימוש באותו מנוע גרפי, מערכת דומה מאוד ואלמטים דומים.... ואני כבר לא מסכים אתך לגבי טקן ויש עוד שחושבים כמוני.... ככה שלא כל מי שאוהב כדורגל וכדורסל.......

mdo

New member
לא הבנת. אני יסביר.

אם תבדוק את ההודעה הראשונה שלי בדיון הזה, תבין שהכוונה היא לליגה הישראלית בכדורגל. למרות שהגרפיקה של אי אקס היא תלת-מימדית, המשחקיות שלו היא כמו של המשחקים הדו-מימדיים הרבה יותר מאשר של התלת-מימדיים, לכן אני מחשיב אותו למשחק דו-מימדי (כדורגל). גם אתה הסכמת אתי שסדרת אי אקס היא מהפחות טובות של סטריט פייטר (לכן דמיתי אותה לליגה הישראלית). עכשיו, בקשר לטקן =NBA, כמובן יש מי שלא יסכים. אני יכול להגיד לך *בודאות* שיש רק שלושה משחקים שנלחמים על התואר הזה: וירטואה פייטר. טקן. סול קאליבור. ואני יוצא מהנחה שמי שאוהב גם כדורגל וגם כדורסל (במידה שווה) יעדיף את הטופ של הכדורסל מאשר את התחתית של הכדורגל. מי שמעדיף כדורגל על כדורסל (ועל אחת כמה וכמה, מי שלא אוהב כדורסל בכלל), יעדיף את הליגה הישראלית בכדורגל גם על ה-NBA. ושים לב שאין פה שום סתירה, בסופו של דבר זה עדיין עניין של טעם. ואם קפקום ניסו לעשות את אי אקס בהשראת טקן, הם עשו עבודה גרועה מאוד. וכמו שכבר אמרתי, טקן ואי אקס מתבססים, פחות או יותר, על אותה חומרה, לא על אותו מנוע גרפי (שזה תכנה). וכמו שאמרתי, ההבדל בין *מערכת* המשחקים הנ"ל הוא כמו כדורסל לכדורגל (חוץ מהגרפיקה, אבל זה בכלל לא רלוונטי), לכן אני לא משווה בין שניהם ישירות.

ShotokanMaster

New member
תראה...

....בסך הכל, בטקן אין שום דבר שמייחד אותו! לא מצאת לי שום דבר שיש בטקן שאין במשחקים אחרים.... המנוע הגרפי בהחלט תואם, ואני גם בדקתי את זה! (בכל הטקנים והאיאיקסים). ולא, אין שלושה משחקים שנלחמים על ה"תואר הזה" קודם כל, וירטורה פייטר זה משחק לא מבין המפורסמים ביותר, שנית, הצלחה באה והולכת, אני אומר לך מהעדפה אישית, שאני מעדיף את משחקי קינג אוף פייטרס, פטאל פיורי, דארקסטאלקרס, סטריט פייטר, גילטי גיר, הקרוס אוברים ועוד על טקן, ולא אכפת לי מה תגיד על זה, יש עוד אנשים שחושבים כמוני, כל אחד משחק במה שטוב לו לשחק. לי אין שום סיבה לצאת סתם ככה נגד טקן, אני מקטלג משחקים לפי כמה אני אוהב אותם. כשהייתי קטן גם אני שיחקתי במורטאל קומבאט כי החברים שלי שיחקו בזה, וגם פעם גם אני התלהבתי מטקן...היום אני שופט משחקים בצורה יותר אובייקטיבית מדעת הרוב... הסיבה היחידה שאני משחק בטקן היא בגלל הסרטונים שיש בו... למרות שיש סרטונים בסגנון דומה גם בפטאל פיורי וויילד אמבישן... משחק שגם אני יותר משחק בו בשביל הסרטונים כי הוא די נכה בהשוואה לפטאל פיורים הקודמים (למרות שיש פה אפשרות ריצה...)

mdo

New member
אבל זה בדיוק מה שאני אומר...

קודם כל, הוכחת כבר מעבר לכל ספק שביקורת המשחקים התלת-מימדיים שלך פסולה! כבר שלושה אנשים פה אמרו לך שאתה מתעסק בטפל ולא בעיקר כשזה נוגע למשחקים תלת-מימדיים. וזה רק פה. חכה שתגיע לפורום משחקי מכות אמיתי. אין לי שום בעיה עם זה שאתה אוהב את המשחקים הללו. גם אני אוהב את רובם. וכמובן שיש עוד אנשים כמוך, אלה הם מי שאני מכנה כאלה שאוהבים כדורגל יותר מכדורסל. אבל כשאני משחק נגד מישהו אני הרבה יותר נהנה לשחק מולו במשחק תלת-מימדי בכלל וטקן בפרט. וזה מה שעושה משחק מכות למשחק טוב. לא העלילה, לא הגרפיקה, לא המקוריות, לא מי עושה האדו-קן יותר גדול או קופץ יותר גבוה, אפילו לא איזה משחק יותר מהיר. ועל אחת כמה וכמה *לא* החברה של מי עושה אנימה יותר טוב. וכמו שאתה רואה, למרות שאני אוהב את טקן יותר מאשר את הקרוס-אוברים, למשל, אני לא יוצא נגדם ואומר דברים כמו "איזה חרא של סדרה, איזה מכות לא מציאותיות, איזה חסר עלילה, מזה כל הפיצוצים האלה, למה זה בדיוק כמו המשחק שבא לפניו, למה לכל דמות יש רק ארבע מכות וסופר, למה חצי מהדמויות הם בעצם אותה דמות, למה הם צריכים להשתמש בדמויות שכבר קיימות..." בגלל שכל הדברים האלה הם דעות אישיות שלי. וכמו שאני עניתי לך על כל הטענות שלך, באותה צורה אתה, או כל אוהד אחר של הסדרה, יכול לענות לי. ואז אני יכול שוב לטעון את אותן טענות בדיוק. ושוב אתה תענה לי את אותן תשובות בדיוק. והגענו ללופ אינסופי. ולמה? כי הטענות והתשובות הללו הן דעות אישיות!!! לא רק זה, הם גם סתם קטנוניות. ולא רלוונטיות בכלל לטיב המשחק!!! עכשיו, את כל הדיון האינסופי הזה היית יכול למנוע בזה שפשוט היית מוסיף את המילה "לדעתי" למשפט שלך. בגלל שאז כולם מבינים שזו דעתך, זכותך, אתה לא חייב לאף אחד הסברים. מהרגע שאתה מציג את זה כעובדה, יש כבר מקום לויכוח. אבל הויכוח הזה הוא מיותר!!! לא ניתן להכריע אותו בגלל שכל הגורמים המעורבים בו נחרצים בדעתם. ולכן הוא בזבוז של זמן. אבל מכל הויכוח הזה יכול עוד לצמוח משהו טוב, אם רק תלמד ממנו, בפעם הבאה להוסיף- "לדעתי". ודרך אגב, גם זה שאתה אומר שיש עוד אנשים שמסכימים איתך, לא אומר כלום. בגלל שאתה לא יכול לאמוד את מספרם. ובטח שלא את מספרם של אלה שלא מסכימים איתך. ונגיד שהיית מצליח איכשהו לערוך סקר אמין שהיה תומך בטענתך, הטענה עצמה עדיין סתם קטנונית ולא קובעת דבר על טיבו של המשחק. ובקשר לשלושת המשחקים, כמה פעמים צריך להגיד לך שפופולריות של משחק לא מעידה על טיבו?! דוגמא: מורטל קומבאט. ולסיום. גם אני חשבתי פעם כמוך, "טקן מעתיקים מוירטואה פייטר..." וכדומה. ואז הגיע טקן 3. הוא היה נחות מבחינה גרפית בהרבה מוירטואה פייטר 3 (שהגיע לאולם הארקייד שהייתי משחק בו באותו זמן עם טקן 3). ואני, אל תשכח, העדפתי את וירטואה פייטר עוד מדעותי הקדומות. וראיתי איך חברים שלי משחקים בו (בטקן) וחשבתי, בדיוק כמוך, "הם רק משחקים בזה כי זה פופולרי..." אבל, בסופו של דבר, החלטתי בכל זאת לתת לטקן צ'אנס. ובהתחלה באמת המשכתי לדבוק בדעותי בקדומות, אבל עם הזמן, התחלתי להתחבר לכל המשחקיות המיוחדת הזו של טקן שמשלבת קצב לחימה מהיר כמו במשחקים הדו-מימדיים עם האסטרטגיה, החשיבה, ומכות המציאותיות של וירטואה פייטר. והיא עושה את זה בכימיה מצויינת שאני יכול לדמות רק לאירוניה והשנינות המופלאה של סיינפלד. שכמו טקן, עם תראה פרק אחד, זה יראה לך עלוב. אבל אם תמשיך לראות את זה מספיק זמן ולהתחבר להומור המיוחד שלה, גם אתה תחשוב שזו הקומדיה הטובה ביותר בכל הזמנים (אולי חוץ מנישואים פלוס). זה היה, לדעתי, מה שמייחד את טקן משאר המשחקים. אתה יכול להסכים אתה או לא (ואני יודע מה התשובה...), אתה לא יכול לשנות אותה. (ואני מתכוון לזה! אל תטרח לרשום לי פה עוד הודעה בת 100000 מילים שבה אתה מסביר למה אתה לא מסכים אתי, זה לא משנה).

ShotokanMaster

New member
דווקא אני כן רושם...

ולמה? אתה סותר את עצמך! מצד אחד, אתה אומר שהביקורת שלי של משחקים היא פסולה, ואז אתה אומר שזה עניין של דעה, מצד אחד אתה אומר ש3 אנשים אומרים לי שאני לא שופט משחקים טוב, ואז אתה אומר שזה לא משנה כמה אנשים תומכים בדעה מסויימת ושזאת קטנוניות.... בקשר לדעה, אתה מציין פה בעצם, עובדות שגויות שמעידות על כך שאתה לא מכיר את הקרוס אוברים מספיק. יש הבדל בין להחליט מה יפה מה לא יפה ובין להגיד שלכל דמות יש ארבע מכות וסופר, או שכל הדמויות אותו דבר. אתה טוען שאני קטנוני שאני מנסה לקבוע מה טוב ומה לא, בעוד שאתה עושה את אותו הדבר! כלומר, זאת עובדה שטקן לא שונה באופן ממשי מוירטורה פייטר (אני לא מדבר על העתקות פה), זאת עובדה שהוא איטי בהשוואה למשחקים אחרים, זאת עובדה שהדמויות בו לא מקוריות..... כלומר, אני לפחות יכול לומר שיש לי גם כמה טענות למשחקי סטריט פייטר (על זה בעצם רציתי לעשות את הדיון אם לא שמת לב...) ובקשר לחוסר עלילה של הקרוס אוברים, ממתי לקרוס אובר יש עלילה?! למה למשחק טקן ורסוס וירטורה פייטר יש עלילה?! (וזה משחק שלדעתי באמת גרוע.... והוא אפילו לא תלת מימדי). ואתה אומר לי שאני נכנס יותר מדי לדקויות ולעניינים התפלים, אתה אומר, שלא אכפת לך שהמשחק איטי, לא אכפת לך איך המשחק עצמו, העיקר שזה תלת-מימדי! ועוד אומרים עלי שאני משחק במשחקים בגלל הפלאשיות! כלומר, אוקיי בוא לא נתווכח על זה, אבל מצד אחד אתה קובע שטקן יותר טוב מסטריט פייטר איאיקס (אם מתייחסים לזה באופן יחסי אני אסכים אתך, אם מתייחסים לזה באופן טכני אני לא). ואני לא אמרתי שפופולאריות מעידה על טיבו של משחק! מרבית האנשים שמשחקים היום בטקן משחקים בזה בגלל הפופולאריות! רוצה הוכחה?! ילד בן 6 שלא יודע לעשות קומבו אחד מסכן משחק סתם בטקן ואומר שזה משחק גאוני וכיף ושאיזה כיף לפרק לאנשים את הצורה, ורואים שהוא לא באמת נהנה. גם אם הייתי משחק בסטריט פייטר בלי לדעת שום קומבו לא הייתי נהנה. זאת עובדה שטקן פופולארי בארץ, מורטל קומבט היה פופולארי, וסטריט פייטר גם. אבל מבין כולם אני מעדיף את סטריט פייטר....ככה שאני לא שופט משחק לפי פופולאריות. אני אף פעם לא שופט משחק לפני שאני משחק בו. אני אף פעם לא קראתי למשחק גרוע עד ששיחקתי בו, או לפחות עד שראיתי הוכחות שמעידות שהוא גרוע.... ולטקן אין שום קצת לחימה מהיר וגם זאת עובדה! זה איטי בהשוואה להרבה משחקים אחרים (אתה זה שאמר ש"איטי" זה דבר יחסי והוכחתי לך ואתה מסרב לקבל זאת) ורק שתדע, שיחקתי בכל הטקנים! בקשר לאסטרגיה, אני אמנם לא יכול להתווכח אתך, אבל יש לי סיבות טובות מאוד לטעון שאין בזה אסטרטגיה. בקר לחשיבה, עשה לי טובה! זה משחק מכות אוקיי?! כלומר, אני הצלחתי לגמור את טקן 3 על נורמל תוך כדי שימוש חוזר ונשנה בשני קומבואים בסיסיים! עכשיו, או שימחקו את הדיון הזה ונפתח חדש, או שנחזור לנושא המקורי של הדיון.

mdo

New member
לא שהיה לי ספק ...

בכל מקרה, הטענות שלי היו סתם דוגמא לטענות שלך (כמו שכתבתי!!!). נסיתי להראות לך בדיוק את הצורה שאתה פוסל בה משחקים. הטענות שלי עובדתיות בדיוק כמו שלך (של שנינו לא!). ושים לב שקרה פה בדיוק מה שאמרתי שיקרה! שוב חזרת על הטענות הלא רלוונטיות האלה. כל מה שנסיתי להראות לך פה זה מה *לא* לעשות. וחזרתי על ההסבר שלי, למה אי אפשר להשוות בין שני הסגנונות (בגלל השוני במשחקיות). אני, אם לא הבנת עד עכשיו, מחשיב משחקים כמו רייבל סקולס ואי אקס ל-משחקים בעלי משחקיות דו-מימדית (למרות שהם תלת-מימדיים בגרפיקה), משום שבמחקיות שלהם הם יותר מזכירים משחקים כמו KOF או גילטי גיר מאשר דד אור אלייב או וירטואה פייטר. עוד, נסיתי להסביר לך איך כן מבקרים משחק מכות (לפי המשחקיות וה-VS). ולספר לך למה אני אוהב את טקן. ותבדוק את התת-דיון על המהירות.

ShotokanMaster

New member
אתה שוב סותר את עצמך...

מצד אחד, אתה קובע עובדה שרייבל סקולס ואיאיקס הינם משחקים דו-מימדיים לכל דבר, השוות אותם לדום, כך שמהטענה שלך נובע כאילו מדובר במשחקים שמתשמשים בהם בספרייטים, בטענה זו ניסית לבטל את העובדה שאיאיקס הוא בעל אותו מנוע גרפי כמו טקן. אתה בעצם אומר שאתה מחשיב אותם ככה, כשמקודם ציינת עובדה ברורה והתווכחת איתי עליה. עכשיו אתה מבין שטעית אז אתה מנסה לתרץ את התשובה שלך ואתה בעצם סותר את מה שאמרת קודם. אתה בעצם קובע סגנון משחק לפי גרפיקה וזה ממש אבסורדי! השוני היחיד הוא במראה ולעיתים (כמו במקרה של טקן) בשליטה. אף אחד לא קבע ואין שום חוק כתוב שמשחקים תלת מימדיים חייבים להיות ריאליסטיים כמו טקן או וירטורה פייטר! משחק תלת מימדי זה משחק תלת מימדי, אז פשוט תודה שטעית במקום להמציא תירוצים, כולנו טועים, החוכמה זה להודות בטעויות. ובקש לאיך מבקרים משחק מכות, אל תעלב אבל מי אתה שתגיד לי איך מבקרים משחק?! אני מבקר משחק לפי כמה הוא כיף, כמה הוא מאתגר, האם השליטה בו נוחה ואם הגרפיקה שלו תואמת את הסטנדרטים. אתה לעומת זאת, מבקר משחק לפי אם הוא תלת מימדי או לא, אם יש בו כמה אופציות זולות כמו סייד סטפ או כמה מתקפות שמשנים אותם ממשחק למשחק, ושיהיו בו כמה שיותר מתקפות. רק שתדע, יכול להיות משחק עם ארבעים מתקפות לדמות אבל כולם הם זוועה, ומשחק עם ארבע מתקפות לדמות אבל מתקפות שוות. אני לא נוטר טינה למשחקים כמוך. למשל, אני שיחקתי בכמעט כל סדרת מורטל קומבט חוץ מדדלי אליאנס. אני נמנע מלשפוט אותו בשל כך, גם בגלל השינויים הרבים במשחק. המשחק טאו פנג שעכשיו עוד בשלבי פיתוח נראה משחק יפה עד כמה שראיתי, גם בגלל המתקפות, וגם בגלל שהנזק שלך נקבע לפי מקום הפגיעה, דבר שעוד לא נעשה באף משחק מכות. וגם סול בלייד הוא אחד המשחקים האהובים עלי למרות שאני לא אוהב טקן. כך שאני מבקר משחקים בצורה אובייקטיבית ולא סתם בלי שום בסיס!

mdo

New member
אני כבר לא מבין למה אתה מתייחס...

פשוט תבדוק את ההודעה למטה, זה יסביר לך איך אני מקטלג משחקים לדו או לתלת-מימד. בכל אופן, לא טענתי בשום שלב שהגרפייקה של רייבל סקולס או אי אקס היא לא תלת-מימדית. תבדוק! ולא השוותי אותם לדום. הדוגמא של דום באה להראות איך משחק עם משחקיות תלת-מימדית יכול להיות בעל גרפיקה שהיא לא תלת-מימדית (אמתית). ובכך להסביר את המצב ההפוך, איך משחק בעל גרפיקה תלת-מימדית יכול להיות בעל משחקיות דו-מימדית (כמו רייבל סקולס ואי אקס). עכשיו אתה מבין? בקשר לצורה שאתה מבקר משחקים, זו הצורה הסטנדרטית לבקר משחקים בכלליות. אבל משחקי מכות זה משהו אחר. כדי לדעת איך מבקרים משחקי מכות, תבדוק את פורום משחקי המכות של גיימר. הם עושים את זה יותר טוב משנינו. עכשיו, בקשר לתאור שלך לאיך אני מבקר משחק מכות, כאן אתה סותר אותי. כי כתבתי לך בפירוש, שאני מבקר משחק מכות לפי כמה אני נהנה מלהילחם בו נגד בנאדם (VS MODE). עוד כמה פעמים אני צריך לכתוב לך שאי אפשר להכריע את הויכוח הזה, עד שתבין? אתה כל פעם ממשיך לחזור עם אותן טענות רק באופןיותר ויותר קטנוני.

ShotokanMaster

New member
אם היית קורא....

היית מבין אם היית קורא את התגובה שלי למעטה לפני שכתבת את שלך.... אתה שוב סותר את עצמך בפעם המיליון, כשאמרת שהרייבל סקולס הוא משחק דו מימדי עם גרפיקה תלת מימדית (שאגב אין דבר כזה) וזאת הפעם המליון שאני מזכיר לך את זה...... אין לי כוונה לכתוב יותר, כבר אמרתי את שלי, אני קראתי ביקורות מאנשים שמבינים הרבה יותר מגיימר אפילו..... משחק (לא משנה מאיזה ז'אנר) שופטים לפי אלמנטים אחרים, לא רק במשחק מרובה משתתפים.....אין לי כוונה לפרט איך, למה איך שאני לא אגיד אתה תסתור אותי ואת עצמך, תקרא את התגובה שכתבתי לך למעטה...... זאת התגובה האחרונה שלי פה אם לאף אחד אין כוונה לחזור לנושא המקורי של הדיון הזה, ותקרא את ההמלצה שלי לך בתגובה הקודמת.... זה כל מה שיש לי להגיד....

yoo

New member
טוב זה ויכוח ארוך!

כבר אין לי כוח לקרוא ^^ רק רציתי לציין עוד חיקוי של דמות מסטריט פייטר שנמצאת בטקן...יש את הסינית הזו שכחתי מה שמה... ובכן, הדמויות מטקן אכן נדגמו מלוחמים אמיתיים מתישהו, אבל זה לא אומר שהם לא זזים בכבדות, זה המנוע הגרפי של המשחק, כולם נראים כאילו כוח המשיכה התחזק פי 10 מתחתם או שהם הוסיפו 50 קילו למשקלם... סטריט פייטר EX גם קקה של משחק...אין לי מושג מי החליט להוסיף את הבושה הזו לארקהייב המשחקים האדיר של סטריט פייטר שלדעתי לפחות היא סדרת משחקי המכות הטובה ביותר, (טוב להוציא את EX)

ShotokanMaster

New member
טקן ואיאיקס הם לא משחקים גרועים!

אבל הם בהחלט לא טובים! כפי שאמרתי אני מעדיף את איאיקס בגלל הסיבות הנ"ל...

XplowBoy

New member
תשמע

מורטל קומבט הייתה סדרת משחקים שמאוד הצליחה ומכרה הרבה משחקים בגלל שהאנשים שם היו נראים אמיתיים כאלה, גם הפינישים והדפים הענקים של הקודים מאוד עזרו לאנשים להתעניין ולקנות אותו, המשחק הזה מצוין לזמנו(למרות שיצאו הרבה משחקים טובים אחרים) EX מסריחה???? מה פתאום! אני דווקא מאוד התלהבתי לשחק בזה, אחרי שרגילים לשחק במשחק סטרייט פיטר אלפא 3 ומתחילים להמכר אליו ואז משחקים במשחק סטרייט פיטר EX 2 אז פתאום המשחק הזה נראה כל כך מגניב! וגם בתלת מימד בפעם הראשונה היה לי קצת קשה לנצח את הבוס הזה עם סכינים, אחרי שהתרגלתי לתלת מימד דפקתי לו את הצורה עם קומבו וגם את הבוס האחרון. חוץ מזה עכשיו אני משחק על רמה קשה... קשה... ואני לא מצליח לנצח את זה עם הסכינים לפני הבוס האחרון

ShotokanMaster

New member
תשמע אתה...

מורטל קומבט הצליחה משתי סיבות - הראשונה היא, אלימות מופרזת - מאחר שזה היה המשחק היחיד שהפגין כזאת אלימות אכזרית ללא צנזורה ואנשים נמשכו לזה... והסיבה השניה היא, שזה היה משחק המכות האמריקני היחיד, ככה שלא היו לו מתחרים, ואנחנו מדברים אל אמריקה, המעצמה העולמית. הפינישים זה סתם דבר מיותר שלא נותן שום דבר חוץ מתוספת נקודות בעעע....והמתקפות והדמויות בו היו מסריחות, כולם באותו גובה חוץ מהבוס, כולם עומדים בפוזת קרב מפגרת ומסתובבים, ומרוב נסיון לעשות את זה אמיתי זה הפך את הדמויות לגושי פיקסלים מהלכים. אנלא אמרתי שאי איקס מסריח, אבל זה לא משחק כזה גאוני! אתה משווה אותו לאלפא 3?! זה אפילו לא מתקרב לרמה שלו! הגרפיקה האנימה-לייק הלכה, מספר הדמויות קטן (בהשוואה לאלפא 3 כמובן), סרטונים מעפאנים, דמויות נכות (כמו בטקן) שום דבר חדש במשחקיות, אין שום עלילה (חוץ מפרופיילים לדמויות), ומרבית הדמויות (חוץ מכמה שהיו באמת יפות כמו דוקטורין דארק וסקאלומניה) היו מיותרות ובעלות עיצוב משעמם, האפקטים זולים למדי, והגרפיקה לא בין הטובות, מה שבאמת היה טוב זה הסאונד, והקטע עם האימון בזמן כתוביות (only on EX2P) וגם שלבי הבונוס הנוסטלגיים עם החביות...(בגרסת הפס1) איאיקס 3 היה בול כמו 2 מלבד גרפיקה ששופרה קצת (עדיין בעעע) וטאג מוד וזהו! וזה עם הסכינים זה גארודה, ואני יכול לקטוש אותו בלי בעיה עם דמויות מסוימות....

XplowBoy

New member
כן מה קרה באמת לקטע של החביות?

למה הורידו את זה בסדרת האלפא? זה היה מזה כיף לשחק בזה, למרות שאני מעדיף את הבונוס עם הלויין הזה ותגיד לאיזה קונסולה יצא EX3?

ShotokanMaster

New member
למה?!

כי זה סתם שלב בונוס חסר ערך. כאילו, הוא נחמד אבל מיותר..... אי איקס 3 יצא לפלייסטיישן 2, ולמערכת הארקייד Zn4

XplowBoy

New member
חסר ערך!!!!!!!

בSF2 היה שלב לפרק מכונית! הייתי חולה אליו ופתאום אתה אומר סתםםםם????

ShotokanMaster

New member
השלב של המכונית...

...לא נמצא באיאיקס 2 פלוס.....אבל הוא באמת היה נחמד, והוא נלקח במקור בכלל מפיינל פייט (יש שלב שבו צריך לפרק מכונית של אחד מהחבר'ה של המאד גיר...ואחרי שמפרקים לו אותה הוא בא וצועק "Oh my god!" זה כזה מצחיק! עדיין, זה שלב מיותר, מה שהכי כיף זה הקרבות עצמם, ובסדרת הטורבו הורידו אותם כי לא היה להם ערך מלבד לתת לך בונוס של נקודות...(מידווי העתיקו את הרעיון של השלבי בונוס במורטל קומבאט 1 ו-2)

mdo

New member
אני לא זוכר שהיו שלבי בונוס ב-MK2

או שהיו ופשוט אף פעם לא הגעתי אליהם?

XplowBoy

New member
נו באמת...

אני זוכר שהיה שלב שאני מגיע אליו בMK3 ואני נלחם נגד הנינג'ה סמווק(עשן) ובטרילוג'ל אני זוכר שהיה שלב בונוס שנלחמים עם כמו יצור שקוף ציבעוני כזה... לא זוכר

למעלה