אבל זה בדיוק מה שאני אומר...
קודם כל, הוכחת כבר מעבר לכל ספק שביקורת המשחקים התלת-מימדיים שלך פסולה! כבר שלושה אנשים פה אמרו לך שאתה מתעסק בטפל ולא בעיקר כשזה נוגע למשחקים תלת-מימדיים. וזה רק פה. חכה שתגיע לפורום משחקי מכות אמיתי. אין לי שום בעיה עם זה שאתה אוהב את המשחקים הללו. גם אני אוהב את רובם. וכמובן שיש עוד אנשים כמוך, אלה הם מי שאני מכנה כאלה שאוהבים כדורגל יותר מכדורסל. אבל כשאני משחק נגד מישהו אני הרבה יותר נהנה לשחק מולו במשחק תלת-מימדי בכלל וטקן בפרט. וזה מה שעושה משחק מכות למשחק טוב. לא העלילה, לא הגרפיקה, לא המקוריות, לא מי עושה האדו-קן יותר גדול או קופץ יותר גבוה, אפילו לא איזה משחק יותר מהיר. ועל אחת כמה וכמה *לא* החברה של מי עושה אנימה יותר טוב. וכמו שאתה רואה, למרות שאני אוהב את טקן יותר מאשר את הקרוס-אוברים, למשל, אני לא יוצא נגדם ואומר דברים כמו "איזה חרא של סדרה, איזה מכות לא מציאותיות, איזה חסר עלילה, מזה כל הפיצוצים האלה, למה זה בדיוק כמו המשחק שבא לפניו, למה לכל דמות יש רק ארבע מכות וסופר, למה חצי מהדמויות הם בעצם אותה דמות, למה הם צריכים להשתמש בדמויות שכבר קיימות..." בגלל שכל הדברים האלה הם דעות אישיות שלי. וכמו שאני עניתי לך על כל הטענות שלך, באותה צורה אתה, או כל אוהד אחר של הסדרה, יכול לענות לי. ואז אני יכול שוב לטעון את אותן טענות בדיוק. ושוב אתה תענה לי את אותן תשובות בדיוק. והגענו ללופ אינסופי. ולמה? כי הטענות והתשובות הללו הן דעות אישיות!!! לא רק זה, הם גם סתם קטנוניות. ולא רלוונטיות בכלל לטיב המשחק!!! עכשיו, את כל הדיון האינסופי הזה היית יכול למנוע בזה שפשוט היית מוסיף את המילה "לדעתי" למשפט שלך. בגלל שאז כולם מבינים שזו דעתך, זכותך, אתה לא חייב לאף אחד הסברים. מהרגע שאתה מציג את זה כעובדה, יש כבר מקום לויכוח. אבל הויכוח הזה הוא מיותר!!! לא ניתן להכריע אותו בגלל שכל הגורמים המעורבים בו נחרצים בדעתם. ולכן הוא בזבוז של זמן. אבל מכל הויכוח הזה יכול עוד לצמוח משהו טוב, אם רק תלמד ממנו, בפעם הבאה להוסיף- "לדעתי". ודרך אגב, גם זה שאתה אומר שיש עוד אנשים שמסכימים איתך, לא אומר כלום. בגלל שאתה לא יכול לאמוד את מספרם. ובטח שלא את מספרם של אלה שלא מסכימים איתך. ונגיד שהיית מצליח איכשהו לערוך סקר אמין שהיה תומך בטענתך, הטענה עצמה עדיין סתם קטנונית ולא קובעת דבר על טיבו של המשחק. ובקשר לשלושת המשחקים, כמה פעמים צריך להגיד לך שפופולריות של משחק לא מעידה על טיבו?! דוגמא: מורטל קומבאט. ולסיום. גם אני חשבתי פעם כמוך, "טקן מעתיקים מוירטואה פייטר..." וכדומה. ואז הגיע טקן 3. הוא היה נחות מבחינה גרפית בהרבה מוירטואה פייטר 3 (שהגיע לאולם הארקייד שהייתי משחק בו באותו זמן עם טקן 3). ואני, אל תשכח, העדפתי את וירטואה פייטר עוד מדעותי הקדומות. וראיתי איך חברים שלי משחקים בו (בטקן) וחשבתי, בדיוק כמוך, "הם רק משחקים בזה כי זה פופולרי..." אבל, בסופו של דבר, החלטתי בכל זאת לתת לטקן צ'אנס. ובהתחלה באמת המשכתי לדבוק בדעותי בקדומות, אבל עם הזמן, התחלתי להתחבר לכל המשחקיות המיוחדת הזו של טקן שמשלבת קצב לחימה מהיר כמו במשחקים הדו-מימדיים עם האסטרטגיה, החשיבה, ומכות המציאותיות של וירטואה פייטר. והיא עושה את זה בכימיה מצויינת שאני יכול לדמות רק לאירוניה והשנינות המופלאה של סיינפלד. שכמו טקן, עם תראה פרק אחד, זה יראה לך עלוב. אבל אם תמשיך לראות את זה מספיק זמן ולהתחבר להומור המיוחד שלה, גם אתה תחשוב שזו הקומדיה הטובה ביותר בכל הזמנים (אולי חוץ מנישואים פלוס). זה היה, לדעתי, מה שמייחד את טקן משאר המשחקים. אתה יכול להסכים אתה או לא (ואני יודע מה התשובה...), אתה לא יכול לשנות אותה. (ואני מתכוון לזה! אל תטרח לרשום לי פה עוד הודעה בת 100000 מילים שבה אתה מסביר למה אתה לא מסכים אתי, זה לא משנה).