מה שאתה מנסה לומר...
הוא שסטריט פייטר נחשב למשחק טוב רק בגלל שהוא היה הראשון?! תראה, קאפקום לא העתיקו את הדמויות של סטריט פייטר מאף מקום, באיזה סרט באותה תקופה ראית חבורת לוחמים, שנלחמת בצבא טרור לאומני ביחד עם האינטרפול והצבא האמריקני?! טקן לא חידש שום דבר בתחום משחקי המכות מלבד העובדה שהוא היה בתלת מימד, שזהו גם דבר שהעיב על ההנאה! כלומר, איזה שינויים כבר יש בין כל הטקנים מלבד מתקפות ודמויות שונות, גרפיקה משופרת ושליטה משופרת ( שהיא איטית רצח!!!!) ובואנה אתה מדבר בצורה כל כך ילדותית. כל הקטע של סטריט פייטר הוא לשלב לוחמים בעלי עוצמה לא מציאותית ולתת להם מתקפות משולבות טובות, לא סתם כמו איזה כמה אדיוטים שאין כמעט הבדל בין המתקפות שלהם מלבד איך שהן נראות! (ורובן גם מועתקות). אתם מסתלבטים פה על קאפקום כאילו זאת חברה חרא! חה! מי אלה נמקו? כלומר, יש להם איזה 6 משחקים שהם עוד איכשהו בסדר וכל השאר חרא גמור! וזה מוסכם על ידי הרבה אנשים! ולקאפקום יש את סטריט פייטר, מגמן, רסידנט איבל, אונימושה, דביל מיי קריי, סטריידר ועוד רבים וטובים! קאפקום הביאה דמויות קלאסיות לעולם! ואת מי נאמקו הביאו?! סתם לוחם מפגר שקנה מכנסי פריקים והתחשמל כשהיה ילד ואז השיער שלו סומר.... אתה אומר שאני אוהב משחקי מכות פלאשיים?! אוקיי, שיהיה, אז מה יש פסול כלשהו בזה?! למה לראות איזה שבירת מפרקת זולה זה לא פלאשי?! וזה עוד פלאשי מהכיוון הגרוע. דווקא שינקו האדוקן היא לא המתקפה האהובה עליי...ממש לא.... אני מעדיף מתקפות כמו בי סטינג, שין שוריוקן, טייגר כאוס וכו'.... ובאמת?! לטחון איזה בעיטה מסכנה שנלקחה ממשחק קיים להתלהב ממנה כל כך, ולהראות אותה מכמה זוויות כדי שמבקרים יתנו למשחק ציון סביר בגלל שהוא נראה ריאליסטי?! אם נאמקו רוצים כל כך להיות ריאליסטים למה הם יצרו אנימה שמבוססת על המשחק, והיא חסרת כל עקרונות אומנותיים וגרוע כלשמה? ותעשה לי טובה! משחקי הקרוס אובל מצוינים! יש שם דמויות קלילות, קפיצות גבוהות, ונחיתות טובות, ואיזורים פתוחים! ומה יש בטקן? כל דמות צולעת ובועטת כאילו היא עושה טובה למישהו! משוויצים במנוע גרפי?! מה נאמקו עושים?! לוקחים מנוע גרפי משופשף, שזמנו עבר, תוקעים כל מכה מכמה זוויות כדי להשוויץ בזה שהם יודעים ליצור דמויות שיכולות לתת בעיטה! מה זה טקן בכלל?! משחק חסר מקוריות, בעל שליטה גרועה! מי משווה כזה משחק אומלל שיצאו לו בקושי 5 כותרים (כאשר הראשון והשני כמעט זהים לחלוטין, השלישי עוד היה איכשהו בסדר, אחד מהם היה סתם גרסת טאג לסדרה ועוד אחד שלא מתאים לסטנדרטים!) אפילו בדמויות הנאמקו שלך התקמצנו! כמה דמויות יש בטקן 4?! 10-12 דמויות וזהו! משחק שאפשר למצות אותו מהר מאוד! ועשה לי טובה, אין לך שום הוכחה לכך שנאמקו הלכו לבדוק מה יש בסדרת טלוויזיה של הנוקמים! אני לעומת זאת מראה לך שנינה היא לא הדמות היחידה שנלקחה ממשחק מכות! מי שמתלהב הכי הרבה מפלאשיות זה אתה! אני לא אמרתי שאני אוהב לראות איזה האדוקן משוגר לעבר היריב (בסטריט פייטר 2 אלו סתם כדורים כחולים עם שובל) אלא את עצם השימוש בהם! אתה עוד אחד שנמצא בקטע של "מה שפופולארי בארץ הוא הכי טוב" כי בת'כלס אין בטקן שום דבר שאין במשחק אחר, והוא משחק גרוע לכשעצמו, שלא ישרוד עוד שנים רבות....