אכזבה נוספת מבית קאפקום.....

ShotokanMaster

New member
אתה מתכוון לצל הזה?

נדמה לי שקראו לו שייד או שאני טועה, אני שונא מורטל קומבט ככה שאני ממש לא מתעניין בזה...סמוק היה אפור במורטל קומבט 2 והפכו אותו לכתום ב-3 ואיך זה קשור לשלב בונוס??

XplowBoy

New member
כלללל מה שאמרת עכשיו זה טעות

סוף סוף אני יכול להראות לך מה אני יודע! תראה, סמוק הוא נינג'ה אפורה שהיה במורטל קומבט 2, עכשיו! במורטל קומבט 3 אפכו אותו לרובוט! והוא לא כתום! אתה מדבר על הרובוט הצהוב שקוראים לו סיירקס ויש עוד רובוט אדום שקוראים לו ספקטור ולפי הסדרה, המקום שסאב זירו התאמן בו רצה לאפוך את הנינג'ות לרובוטים בגלל זה סמווק וסאב זירו ברחו(אחרי שראו מה עשו לסיירקס וספקטור) בקיצור תפסו בסוף את סמוק ואפכו אותו לרובוט וסקורפיון הוא לפי הסדרה נינג'ה שמת בקרב והוא נסיך הגיהנום או משהו כזה והאחרון שהוא רפטייל נראה לי שכולם יודעים איך הוא גם נינג'ה אבל אני יסביר בכל זאת, לוקיינג נלחם נגד לטעה ששאנג צונג יצא ואז הלטעה הזאת נכנסה לשלד ששאב אותה פנימה ואז נוצר רפטייל כל זה היה בסדרה(מצוירת חחח) אבל הסדרה הייתה מבוססת על משחק(הם לבשו בגדים כמו במשחק לא כמו בסרט)

XplowBoy

New member
כללל מה שאמרת היא טעות אחת גדולה!

סוף סוף אני יכול להראות לך מה אני יודע! תראה, סמוק הוא נינג'ה אפורה שהיה במורטל קומבט 2, עכשיו! במורטל קומבט 3 אפכו אותו לרובוט! והוא לא כתום! אתה מדבר על הרובוט הצהוב שקוראים לו סיירקס ויש עוד רובוט אדום שקוראים לו ספקטור ולפי הסדרה, המקום שסאב זירו התאמן בו רצה לאפוך את הנינג'ות לרובוטים בגלל זה סמווק וסאב זירו ברחו(אחרי שראו מה עשו לסיירקס וספקטור) בקיצור תפסו בסוף את סמוק ואפכו אותו לרובוט וסקורפיון הוא לפי הסדרה נינג'ה שמת בקרב והוא נסיך הגיהנום או משהו כזה והאחרון שהוא רפטייל נראה לי שכולם יודעים איך הוא גם נינג'ה אבל אני יסביר בכל זאת, לוקיינג נלחם נגד לטעה ששאנג צונג יצא ואז הלטעה הזאת נכנסה לשלד ששאב אותה פנימה ואז נוצר רפטייל כל זה היה בסדרה(מצוירת חחח) אבל הסדרה הייתה מבוססת על משחק(הם לבשו בגדים כמו במשחק לא כמו בסרט)

ShotokanMaster

New member
My Mistake..

טעות שלי...נראה לי שלא היו ב-2 שלבי בונוס אבל ב-1 היה (שלב הבונוס של שבירת הקורה לקוח מסטריט פייטר 1!)

eyalgr

New member
אין שבירת קורה בSF2.

היופי של שלבי הבונוס בSF2 (והסיבה שהם יותר טובים מאלו של MK) הוא שהם משתמשים במנוע של המשחק.

ShotokanMaster

New member
לפני שאתה מגיב, תקרא טוב...

אמרתי שלקחו את זה מסטריט פייטר 1 לא מ-2!!!

rave47

New member
כמה דברים יש לי לומר

דבר ראשון- סטריט פייטר אי אקס הוא משחק קקה!!!!!!!!!!!!! זה משחק מסכן עלוב ועד היום אני מצטער על השתי שקל שבזבזתי עליו ששיחקתי בו בפעם הראשונה (ורק לומר לכם שבארקייד הקרוב לבייתי הוא שרד משהו כמו שבוע...) דבר שני- מורטל קומבט הוא משחק עוד יותר קקה!!!!!!!!!! ראבאק המשחק הזה נראה כאילו הוא בהתקפת שיהוקים מסיבית וזה לא נגמר ושעות אתה בא לתת מכה מסכנה ובסוף למה אתה מנצח? כי הכנסת ליריב איזה אלף אגרופים בחצי השעה האחרונה בגלל מערכת הריקאברי החרא של המשחק הזה. דבר שלישי- טקן שולט!!!!!!!!! זה משחק עם עלילה שלא נופלת מעלילתה של סטריט פייטר וג'ין הוא לא קאזויה בשם אחר הוא הבן של קאזויה וזה מראים בטקן שלוש שמתרחש חמש עשרה שנה אחרי טקן שתיים (מתי שקאזויה די מת..) ובטקן ארבע ג'ין בכלל עובר לשיטת לחימה אחרת (סיפור ארוך מדי שאני אפילו לא יתחיל לדבר עליו) ומה זה אומרים שהווראנג חקיין? אנשים זה מכות של טיי-קוואן-דו ככה נלחמים זאת מכה קלאסית מאוד. מה לעשות שאדי לוחם קפוארה וואו אז לכולם יש אותם מכות... בכלל כל טקן מבוסס על סגנונות לחימה אמיתיים כמו טיי-קוואן-דו, היאבקות, קראטה, קונג-פו, קפוארה, ואפילו שיטת הלחימה של משפחת מישימה מבוססת על פלג קטן מאוד ויותר מדי אלים של הקראטה. ומה קשור נינה וקאמי זה כמו שאול ומשה אז בשניהם יש ש' מאוד מעניין... אין להם שום דבר במשותף!!!!!! מה אתה חושב שהמפתחים ישבו להם בחדר וחשבו "אווו יש לי רעיון לדמות הנוספת בואו ניקח דמות אובר-פרובוקציונאלית ממשחק אחר שממילא אף אחד לא התקרב אליה ועוד שבע שנים נשנה את העלילה שלה כדי שתתאים לדמות" מה זה לא!!!! תראה בתקופה הזאת ששידורים חוזרים שיגשגו בערבות ארצות הברית הגיעה גם הסידרה "הנוקמים"(לא אלה מהקומיקס) ושם הייתה רוצחת שכירה שעבדה עבור בערך הבאד גאיס ועליה התבססה הדמות של נינה ובכלל כל הפרובוקציות שהיו בקאמי אם כבר אז אפשר למצוא רק בצורה אחת אצל נינה... הבעיטה המפורסמת לביצים. דבר רביעי- שוטוקן די כבר לדבר על דברים שאתה לא יודע... אתה אולי סוס במשחקי דו-מימד אבל כפרה... תפרוש מתלת מימד... לא המקום שלך. ורק שתדע שהשליטה בסטריט פייטר היא מה זה מסכנה... ועוד משהו מה זה אתה אומר שאתה לא נמשך למשחקים פלאשיים??????? ואני מצטט: "זה שאני אוהב לראות דמות הופכת לחיה ורוכבת למישהו על הכליות לא אומר שאני אוהב משחקים פלאשיים" כפרה זה בדיוק מה שזה אומר!!!!!!!!!!!! אתה פלאשוהוליסט אתה מכור למשחקים פלאשיים כי אתה חושב שאם תתן מספיק מכות שימלאו את המסך בפיצוצים אף אחד לא יראה שאתה סתם שחקן מסכן שכולה למד איך נותנים הפצצה של כדורי אש (שינוקו הדאו קן למכורים כאן) אבל לא יכול אפילו לעשות קומבו אוורי פשוט... ודבר אחד אחרון- וירטואה פייטר4 הוא המשחק הכי שווה בעולם עם השליטה הכי נוחה שיש והוא יותר טוב אפילו מטקן.

eyalgr

New member
רייב,

אתה בטוח שאתה לא חבר בפורום משחקי מכות של גיימר?

ShotokanMaster

New member
תקשיב...

טקן שולט....ממש! כל טקן זה חיקוי זול של סטריט פייטר! איזה עלילה יש לטקן?! טורניר לוחמים שרק הגיבור הראשי יכול לשרוד בו, הבוס הוא אדם עשיר, בעל אמצעים.... וירטורה פייטר 4 הרבה יותר טוב מטקן באמת (זאת התרשמות חיובית מאוד, כי אף פעם לא חיבבתי את משחקי וירטורה פייטר, והמשחק הזה הוא באמת הישג) ולפי אייל פלאשי זה עם ניצוצות ודברים כאלה! אז מה שאתה מתלהב ממנו בטקן יותר טוב?! לראות איזה דמות שוברת לדמות אחרת את המפרקת...זה לא פלאשי?! אתה שייך לאלה שאוהבים משחק בגלל שהוא פופולארי! השליטה בסטריט פייטר חרא?! אתה עוד מדבר?! השליטה בסטריט פייטר מצוינת, אבל גם טקן וגם סטריט פייטר איאיקס הם זוג משחקים נכים! מה יש בטקן שכל-כך שווה?! הוא מתבסס על אומניות לחימה! מה עוד חדש?! זה מן הסתם מה שיש בכל משחק מכות יפני שעוסק בלוחמי רחוב....אתה אפילו לא ציטטת אותי כמו שצריך, אז אל תגיד שזה בדיוק מה שאני אומר! נינה היא חיקוי של קאמי, כמו שקסריו היא חיקוי של צ'אן לי, כמו שהווארנג הוא חיקוי של קים קפאוואן עם הבעיטה של דיג'יי, כמו שלאו הוא חיקוי של פיי לונג.....אתה באמת חושב שאנשים שעשו משחק חסר כל יחוד בשנת 94 ישבו וימציאו דמויות מקוריות?! מה מיוחד בטקן שאין במשחקי מכות אחרים?! הגרפיקה שלו חרא, והסיבה היחידה שטקן 4 הצליח זה בגלל הפופולאריות של טקן 3! ואל תשפוט את הידע שלי, אני יודע הרבה דברים גם בדו מימד וגם בתלת מימד (איזה פיגור, לשפוט ידע של אדם לפי גרפיקה של משחק?!) ואני שחקן מסכן?! אתה בכלל לא מכיר אותי אחי, לטקן יש סתם עלילה הזויה שאמורה לתרץ את זה ששמו חבורת לוחמים חסרת ייחוד ביחד במסך בחירת דמויות! ותקעו כמה סרטונים מפגרים! אז אני מעדיף שמשחק יהיה פלאשי מאשר ינסה להרשים אנשים עם כמו תרגילים זולים, כמו שבירת מפרקת, סלטה כפולה, וכל מיני שטויות בסגנון, ולתקוע כמה כוסיות כדי שהמשחק יהיה קצת מעניין! ורק לידיעתך, סטריט פייטר מצליח פי 10000000000 מטקן, ככה שהרבה אנשים שיחקו בזה, זה שבארץ טקן פופולארי לא אומר כלום, וחוץ מטקן 3 כל הטקנים נקטלו על ידי מספר רב של ביקורות (אקספליי נתנו לטקן 3 מתוך 5 בזמן שהם עוד ניקראו אקסטנדד פליי, והם עוד טרחו להוסיף שהציון הזה הוא בעיקר בגלל הסרטונים המרשימים אלק שהוסיפו למשחק....) אז אחי, לפני שאתה שופט אותי, תשפוט את עצמך, עוד לא שמעתי סיבה אחת למה טקן כל כך יפה, ובמה הוא שונה ממשחקים אחרים..... מה עדיף? איזה אדיוט שיודע לתת בעיטה שנראית קצת מציאותית, או לוחם שיכול לשגר כדור אנרגיה מכפות ידיו ולפגוע ביריב מטווח רחוק? הדבר היחיד שטרחו לחדש בעלילה של טקן הוא הקטע המפגר עם הכוח המסתורי של משפחת קאזויה, שגורם לכל אחד מהם להראות כמו איזה מוטאציה (קאזויה בטקן 4 והבן שלו ג'ין כשמסיימים איתו את טקן 4 והוא מגדל כנפיים ושולח ברכת יומולדת מפגרת לאבא שלו). ולקאמי אין בעיטה מפורסמת לביצים! מאיפה הבולשית הזה! הדבר הכי "פרובוקטיבי" זה המתקפה (ננסח את זה בשפה שתבין) שבה קאמי תוספת את הראש של היריב בין הרגליים ומנחיתה אותו על הקרקע. נינה היא לא סתם רוצחת שכירה בשירות הרוע, אלא אחת שעשו עליה ניסויים והיא איבדה את הזיכרון! אז עשה לי טובה, אל תתחיל להתווכח איתי על מה טוב ומה לא, שכל אחד יבחר את מה שטוב לו, אבל זאת עובדה שבטקן אין שום מקוריות וייחוד, כך גם בוירטורה פייטר, אך זה מפצה על כך שוירטורה פייטר 4 הוא משחק כיפי למדי! רק כדי להראות לך, תנסה לומר לי מה ההבדל הגדול בין שלושת המשחקים שבתמונות -

ShotokanMaster

New member
תיקון - הנה שלושת המשחקים..

ארגייז (שזה גם משחק של נמקו, אגב) טקן 3 פייטינג לייר מה ההבדל הגדול ביניהם? (מלבד השם, הדמויות והמסך) זאת הוכחה.... *ד"א כשהתכוונתי לדמות שהיא חיקוי של צ'אן לי התכוונתי לקסיאיו.....

rave47

New member
תראה התמונות לא עולות אבל...

מה אתה מצפה ממשחקים שמבוססים על אומנויות לחימה.... חוץ מגרפיקה ועלילה כל המשחקים הם אותו דבר וזה כי אין מה לחדש!!! סטריט פייטר מקבל פה הרבה כבוד כי זה היה המשחק הראשון שעשה את העסק הזה כמו שצריך אבל מה לעשות שכל הכבוד שהוא מקבל כאן זה רק בגלל שהוא היה הראשון(!) טקן הוא משחק מצוין שלוקח דמויות מצוינות נותן לכל אחת סגנון לחימה משלה ונתן להם להילחם אחד נגד השני. עכשיו תעזוב את העלילה כי מה זה עלילה במשחק מכות?? כל מה שאתה צריך לדעת זה שהוא האויב שלך ואתה צריך לפוצץ לו את הצורה לפני שהוא יפוצץ את הצורה שלך. אם לקחת את כל העלילה ואת סוגיית סגנונות הלחימה תראה שכל משחק מכות הוא אותו דבר!!!!! חוץ מהבדלים שבגרפיקה ושליטה (שדרך אגב היא מצוינת גם בטקן וגם בסטריט פייטר רק עם קונטרולר של ארקייד!!!!) אין כזה דבר חיקויים במשחקי מכות כי כולם מחקים את העולם האמיתי... זה כמו במוזיקה (ועכשיו ציטוט שחבר שלי הביא מאיזה חור) "כל שירי הפופ בעולם מורכבים מחמש אקורדים בסיסיים וככה שכולם גונבים מכולם" לא יודע מאיפה הוא הביא את החרא הזה אבל זה נכון גם במשחקי מכות... שיש לך רק מספר קטן של סגנוןנות לחימה טובים וסטריאוטיפים מובהקים שראית בכל סרט אקשן שקיים אז כולם העתיקו מזה. זה שסטריט פייטר היו הראשונים (נראה לי...) לא אומר שהם היו מקוריים הם פשוט העתיקו את כל מה שהיה בסרטי האקשן שרצו באותה תקופה וכן אני אוהב שהמתקפה ריאליסטית אז מה? לפי דעתי יותר כיף לראות מישהו חוטף מכות בצורה מציאותית ויותר כיף לדעת שדברים כאלה קיימים בעולם האמיתי ולא סתם בתור פנטזיה של גיימר מסכן שחושב שכדורי אש הם מציאותיים (ושוב שינוקו הדאו קן למכורים הקשים פה... ויש כאלה, אתם יודעים מי אתם אל תנסו להסתיר את זה... אם לא הייתי אומר את השם המלא הייתי חוטף פה צרחות על השם, המקור שלו ועל השם נעורים של סבתא של השרת לילה במשרדי קאפקום) ומנסה לדמיין איך זה יהיה. וזה שאתה אומר שאתה אוהב לראות מישהו חוטף כדור אש ממרחק אפס זה אומר שאתה אוהב משחקים פלאשיים!!!!! מה זה משחק פלאשי זה כל משחק שלוקח פעולה פשוטה כמו מכה או פעולת פנטזיה וטוחן אותה עד הסוף בפיצוצים ואורות והכל כדי שהמבקרים לא ירדו על המשחק- הכדורי אש בסטריט פייטר זה פלאשיות מובהקת, נכון במשחקים הראשונים זה היה די מתון אבל בסדרת אלפא וזירו זה הפך למשהו מכוער לאללה ומעצבן וזה סתם נראה מכוער (יודע מה אני לא ידבר על המשחקי קרוס-אובר שנראו כאילו ייצרו אותם במיוחד בשביל להראות עד כמה הגרפיקה יכולה להיות פלאשית, אם זה לא השווצה אומללה במנוע גרפי אני לא יודע מה כן...) והבעיטה לביצים שייכת לנינה ולא לקאמי אבל זה אולי הרמז היחידי לפרובוקטיביות של קאמי שאפשר למצוא אצל קאמי וכמו שאמרתי נינה מבוססת על דמותה של הרוצחת מהסדרה "הנוקמים"(לא הקומיקס) ששמה הוצגה דמות של רוצחת סדירה שאחרי כמה עונות אכן נמחק לה השכל.

ShotokanMaster

New member
מה שאתה מנסה לומר...

הוא שסטריט פייטר נחשב למשחק טוב רק בגלל שהוא היה הראשון?! תראה, קאפקום לא העתיקו את הדמויות של סטריט פייטר מאף מקום, באיזה סרט באותה תקופה ראית חבורת לוחמים, שנלחמת בצבא טרור לאומני ביחד עם האינטרפול והצבא האמריקני?! טקן לא חידש שום דבר בתחום משחקי המכות מלבד העובדה שהוא היה בתלת מימד, שזהו גם דבר שהעיב על ההנאה! כלומר, איזה שינויים כבר יש בין כל הטקנים מלבד מתקפות ודמויות שונות, גרפיקה משופרת ושליטה משופרת ( שהיא איטית רצח!!!!) ובואנה אתה מדבר בצורה כל כך ילדותית. כל הקטע של סטריט פייטר הוא לשלב לוחמים בעלי עוצמה לא מציאותית ולתת להם מתקפות משולבות טובות, לא סתם כמו איזה כמה אדיוטים שאין כמעט הבדל בין המתקפות שלהם מלבד איך שהן נראות! (ורובן גם מועתקות). אתם מסתלבטים פה על קאפקום כאילו זאת חברה חרא! חה! מי אלה נמקו? כלומר, יש להם איזה 6 משחקים שהם עוד איכשהו בסדר וכל השאר חרא גמור! וזה מוסכם על ידי הרבה אנשים! ולקאפקום יש את סטריט פייטר, מגמן, רסידנט איבל, אונימושה, דביל מיי קריי, סטריידר ועוד רבים וטובים! קאפקום הביאה דמויות קלאסיות לעולם! ואת מי נאמקו הביאו?! סתם לוחם מפגר שקנה מכנסי פריקים והתחשמל כשהיה ילד ואז השיער שלו סומר.... אתה אומר שאני אוהב משחקי מכות פלאשיים?! אוקיי, שיהיה, אז מה יש פסול כלשהו בזה?! למה לראות איזה שבירת מפרקת זולה זה לא פלאשי?! וזה עוד פלאשי מהכיוון הגרוע. דווקא שינקו האדוקן היא לא המתקפה האהובה עליי...ממש לא.... אני מעדיף מתקפות כמו בי סטינג, שין שוריוקן, טייגר כאוס וכו'.... ובאמת?! לטחון איזה בעיטה מסכנה שנלקחה ממשחק קיים להתלהב ממנה כל כך, ולהראות אותה מכמה זוויות כדי שמבקרים יתנו למשחק ציון סביר בגלל שהוא נראה ריאליסטי?! אם נאמקו רוצים כל כך להיות ריאליסטים למה הם יצרו אנימה שמבוססת על המשחק, והיא חסרת כל עקרונות אומנותיים וגרוע כלשמה? ותעשה לי טובה! משחקי הקרוס אובל מצוינים! יש שם דמויות קלילות, קפיצות גבוהות, ונחיתות טובות, ואיזורים פתוחים! ומה יש בטקן? כל דמות צולעת ובועטת כאילו היא עושה טובה למישהו! משוויצים במנוע גרפי?! מה נאמקו עושים?! לוקחים מנוע גרפי משופשף, שזמנו עבר, תוקעים כל מכה מכמה זוויות כדי להשוויץ בזה שהם יודעים ליצור דמויות שיכולות לתת בעיטה! מה זה טקן בכלל?! משחק חסר מקוריות, בעל שליטה גרועה! מי משווה כזה משחק אומלל שיצאו לו בקושי 5 כותרים (כאשר הראשון והשני כמעט זהים לחלוטין, השלישי עוד היה איכשהו בסדר, אחד מהם היה סתם גרסת טאג לסדרה ועוד אחד שלא מתאים לסטנדרטים!) אפילו בדמויות הנאמקו שלך התקמצנו! כמה דמויות יש בטקן 4?! 10-12 דמויות וזהו! משחק שאפשר למצות אותו מהר מאוד! ועשה לי טובה, אין לך שום הוכחה לכך שנאמקו הלכו לבדוק מה יש בסדרת טלוויזיה של הנוקמים! אני לעומת זאת מראה לך שנינה היא לא הדמות היחידה שנלקחה ממשחק מכות! מי שמתלהב הכי הרבה מפלאשיות זה אתה! אני לא אמרתי שאני אוהב לראות איזה האדוקן משוגר לעבר היריב (בסטריט פייטר 2 אלו סתם כדורים כחולים עם שובל) אלא את עצם השימוש בהם! אתה עוד אחד שנמצא בקטע של "מה שפופולארי בארץ הוא הכי טוב" כי בת'כלס אין בטקן שום דבר שאין במשחק אחר, והוא משחק גרוע לכשעצמו, שלא ישרוד עוד שנים רבות....

eyalgr

New member
שוטו, כל מה שציינת זה דברים שוליים.

בקשר להעתקות- מה אתה רוצה שנמקו יעשו? יש דבר כזה קונג-פו, ולוחמי קונג פו סיניים נראים כמו לוחמי קונג-פו סיניים! אבל בהנחה שזאת העתקה- אז מה? נניח שמישהו העתיק לגמרי את סטריט פייטר- דמויות, עלילה, הכל. אבל הוא יצר משחק יותר טוב מסטריט פייטר. איזה משחק היית מעדיף?

ShotokanMaster

New member
תראה,

יש משהו במה שאתה אומר, בכל זאת, אני אמנם הייתי מעדיף את זה אם אכן זה היה משחק יותר טוב (אני אוהב מאוד את משחקי אסאנקיי למרות שהם העתיקו הרבה מקאפקום) אבל זה רק מוריד מהערך של המשחק. טקן הוא ממש לא יותר טוב מסטריט פייטר.... הוא לא מתקרב לרמה שלו.....

XplowBoy

New member
רגע

אז למה עכשיו טקן הוא הסמל של פליישטיישן 2(אפילו יותר מקראש בנדיקוט?) הוא משחק שמאוד הצליח במחירות הרבה קונים אותו אז אל תגיד שהוא לא מתקב לרמה שלו!

ShotokanMaster

New member
אתה לא בעניינים אחי...

טקן טאג היה בהתחלה המשחק הראשון שיצא לפלייסטיישן 2, אז הוא נחשב בתור משחק שמביא קונוטאציה של פלייסטיישן.... אז מה? זה בכלל משחק שיצא במקור ארקייד... אין כזה דבר "סמל" של פלייסטיישן 2! מייצרת הפלייסטיישן היא סוני, לסוני אין משחקים משלה ולכן אין לה שום "סמל"! מי הכתיר את טקן או את קראש בנדיקוט לסמלים של הפס2?! אז נכון לטקן יש הצלחה, אבל ההצלחה שלו היא ממוצעת מאוד...

eyalgr

New member
אתה שוב סותר את עצמך.

אני אסביר בקצרה למה טקן (וסטריט פייטר הדו-מימדיים) טובים- כי יש להם עומק. אתה לא יכול להסביר לאדם שלא מבין את המשמעות של עומק, מה יותר טוב בזה, לא בדיון אחד. פעם אחרונה- תכנס לפורומים של גיימר, ותבין מה זה ה"עומק" ו"השליטה שאין לכם" שאני מדבר עליהם. אני בעצמי לא מבין לגמרי את העניין- לא מזמן התחלתי להתנסות בעומק אמיתי. אבל אני כבר מבין.

ShotokanMaster

New member
אתה מתייחס לזה כאילו....

...מדובר באיזה יצירות ספרותיות! חלאס! אלה משחקים! זאת עובדה ידועה לכל שטקן איטי! על איזה עומק אתה מדבר? ותקלוט! אני לא מצליח להתחבר לטקן....

mdo

New member
איטי זה מונח יחסי

א. זה נכון שטקן לא מהיר יחסית למשחקים כמו הקרוס-אוברים של קפקום, אבל אין לו גם שום סיבה להיות. ב. גרסת ה-NTSC שלו יותר מהירה מה-PAL באופן משמעותי (50-FPS לעומת 60). אם אתה רוצה להוכיח שטקן איטי, תוכיח את זה יחסית למשחקים תלת-מימדיים.

למעלה