אם אכפת לך מאנשים

roee816

New member
Revolution

אתה אומר שאתה רוצה מהפכה טוב אתה יודע כולנו רוצים לשנות את העולם אתה אומר לי שזוהי האבולוציה טוב אתה יודע כולנו רוצים לשנות את העולם אבל כשאתה מדבר על הרס אינך יודע שאתה יכול לשכוח ממני? אינך יודע שזה יהיה בסדר? בסדר, בסדר... אתה אומר שיש לך פתרון אמיתי טוב אתה יודע כולנו נשמח לראות את התוכנית אתה מבקש ממני תרומה טוב אתה יודע אנו עושים מה שאנו יכולים אבל כשאתה רוצה כסף לאנשים בעלי שנאה כל מה שיש לי לומר לך זה: אחי, אתה תמתין אינך יודע שיהיה בסדר? בסדר, בסדר... אתה אומר שאתה תשנה את החוקה טוב אתה יודע כולנו רוצים לשנות את ראשך אתה אומר לי שזאת ההנהגה טוב אתה יודע עדיף שתפתח את ראשך לדעות אבל אם אתה הולך לשאת תמונת של היו"ר מאו אתה לא תוכל לעשות את אם אף אחד בשום דרך אינך יודע שיהיה בסדר? בסדר, בסדר באנגלית: You say you want a revolution Well you know We all want to change the world You tell me that it's evolution Well you know We all want to change the world But when you talk about destruction Don't you know you can count me out Don't you know it's gonna be alright Alright Alright You say you got a real solution Well you know We'd all love to see the plan You ask me for a contribution Well you know We're doing what we can But when you want money for people with minds that hate All I can tell you is brother you have to wait Don't you know it's gonna be alright Alright Alright You say you'll change the constitution Well you know We all want to change your head You tell me it's the institution Well you know You better free your mind instead But if you go carrying pictures of Chairman Mao You ain't going to make it with anyone anyhow Don't you know know it's gonna be alright Alright Alright

SmallVille Girl

New member
אוויי מממש יפה !!!! רעיון ענק

נורא אהבתי את השיר eleanor rigby..... שיר ממהמם !!!!!!!!!!!!

SmallVille Girl

New member
i need you

את לא מבינה עד כמה אני זקוק לך לאהוב אותך לעולמים (כול הזמן ) ולעולם לא לעזוב אותך בבקשה תחזרי אליי אני הכי בודד שיש אני זקוק לך אמרת שיש לך משהו להגיד לי איך היתי אמור לדעת שתעציבי אותי ? לא הבנתי עד כאשר הסתכלתי לך בעיינים אמרת לי... או כן אמרת לי את אל רוצה את אהבתי יותר ואז זה םגע בי , תחושה כזאת אני פשוט לא יכול להמשיך יותר ... בבקשה תזכרי איך אני מרגיש כלפיך .. אני אל יכול לחיות בלעדיך אז תחזרי ,ותראי כמה את חושבה לי אני זקוק לך אבל מתי שאמרת לי את לא רוצה את אהבתי יותר ואז זה פגע בי תחושה שכזאת . אני לא יכול להמשיך יותר. בבקשה תזכרי איך אני מרגיש כלפיך אני לא יכול באמת לחיות בלעדיך אז תחזרי , ותראי כמה את חשובה לי אני זקוק לך אני זקוק לך אני זקוק לך

If I fell

אם התאהבתי בך, האם תבטיחי להיות כנה, ולעזור לי להבין, כי הייתי מאוהב קודם, וגיליתי שאהבה היא יותר מלהחזיק ידיים. אם אתן את ליבי לך, אהיה חייב להיות בטוח מההתחלה, שאת תאהבי אותי יותר ממנה. אם אבטח בך, בבקשה, אל תברחי ותתחבאי, אם אוהב גם אותך, בבקשה, אל תפגעי בגאוותי כמוה, כי לא יכולתי לעמוד בכאב, ואהיה עצוב אם אהבתנו החדשה הייתה מיותרת. אז אני מקווה שאת רואה, שאני אוהב לאהוב אותך, והיא תבכה, כשהיא תלמד שאנחנו זוג, כי לא יכולתי לעמוד בכאב, ואהיה עצוב אם אהבתנו החדשה הייתה מיותרת. אז אני מקווה שאת רואה, שאני אוהב לאהוב אותך, והיא תבכה, כשהיא תלמד שאנחנו זוג, אם התאהבתי בך.

Another Girl

New member
And I love her

אני נותן לה את כל אהבתי זה כל שאני עושה ולו ראיתם את אהבתי הייתם אוהבים אותה אף אתם אני אוהב אותה הכל היא נותנת לי,וברכות את הנשיקה שמביאה אהובתי מביאה היא לי ואני אוהב אותה אהבה כשלנו לעולם לא תמוג כל עוד את לצדי בהירים הם הכוכבים ממעל כהים הם השמיים יודע אני שאהבה זו שלי לא תמוג לעולם ואני אוהב אותה בהירים הם הכוכבים ממעל כהים הם השמיים יודע אני שאהבה זו שלי לא תמוג לעולם ואני אוהב אותה. (מה זה? נהייתי ביאליק?
)

Another Girl

New member
I'm only sleeping

כשאני מקיץ בבוקר את ראשי מרים,עדיין מפהק כשאני באמצע החלום במיטה נשאר,עם הזרם נסחף... בבקשה,אל תעיר אותי לא,אל תנער אותי הנח לי היכן שאני אני רק ישן... כולם אומרים שאני עצל לא איכפת לי,אני חושב שהם משוגעים רצים לכל מקום בכזה חיפזון עד שהם מגלים שזה לשווא... בבקשה,אל תהרוס את יומי אני רחוק מכאן מאוד ואחרי הכל-אני רק ישן... פוקח עין על העולם הממשיך ליד חלוני לוקח את הזמן שוכב שם,בוהה בתקרה מחכה לאותה הרגשה ישנונית.. בבקשה,אל תהרוס את יומי אני רחוק מכאן מאוד ואחרי הכל-אני רק ישן... פוקח עין על העולם הממשיך ליד חלוני לוקח את הזמן כשאני מקיץ בבוקר את ראשי מרים,עדיין מפהק כשאני באמצע החלום במיטה נשאר,עם הזרם נסחף... בבקשה,אל תעיר אותי לא,אל תנער אותי הנח לי היכן שאני אני רק ישן...

מאור 87

New member
אם כבר.. אז יש לי רעיון..

רעיון שראיתי בפורום "מדונה" (95).. אפשר להפוך את התרגומים לתרגומים גרפיים - לקחת אותם, ולהוסיף להם טפטים מתאימים, וממש לעשות מזה גלריה.. זה ממש נחמד.. הנה דוגמא למה שהתכוונתי..

Yesterday../images/Emo23.gif

אתמול,כל צרותיי נראו רחוקות כל כך עכשיו נראה שהן מתכוונות להשאר הו ,אני מאמין באתמול. לפתע,איני חצי בן האדם שהייתי רגיל להיות יש צל המרחף מעלי הו,אתמול בא במפתיע למה ,נאלצה היא ללכת? זאת איני יודע היא לא אמרה אמרתי משהו שגוי כמה(צירה במ') אני עכשיו לאתמול אתמול,אהבה היתה משחק קל כל כך לשחק עכשיו,אני צריך מקום להסתתר בו הו,אני מאמין באתמול למה ,נאלצה היא ללכת? זאת איני יודע היא לא אמרה אמרתי משהו שגוי כמה אני עכשיו לאתמול אתמול,אהבה היתה משחק קל כל כך לשחק עכשיו,אני צריך מקום להסתתר בו הו,אני מאמין באתמול ממממממ

Girl

האם יש מישהו שמוכן להקשיב לסיפורי על הבחורה שבאה להשאר היא מסוג הבחורות שאתה רוצה כל כך שלך זה גורם להצטער ובכל זאת,אינך מתחרט יום אחד. הוו בחורה,בחורה! כשהינני חושב על כל אותן הפעמים שניסיתי לעוזבה היא תסובנה אלי ותתחיל לבכות והיא תבטיח לי את העולם ואני אאמין לה אחרי כל הפעמים הללו איני יודע מדוע. הוו בחורה,בחורה! היא מסוג הבחורות שמבזות אותך בעיני רבים אתה מרגיש טיפש כשאתה אומר לה שהיא נראית טוב היא מתנהגת כאילו זה מתבקש היא קרירה,קרירה קרירה------------> אין לי דרך יותר טובה לתרגם "קול" בחורה,בחורה!(היתה היא) האם נאמר לה כשהיתה צעירה כי כאב מביא להנאה? האם היא הבינה זאת כשלה זה נאמר? שגבר צריך שגבו ישבר כדי לזכות ליום שקט? האם היא תמשיך להאמין בכך כשהוא כבר מת? הו,בחורה,בחורה! בחיי...במקומו הייתי זורקת אותה

I'll Cry Instead

יש לי כל סיבה בעולם לזעום כי כרגע איבדתי את הבחורה היחידה שלי היתה הייתי נועל את עצמי היום אך איני יכול,אז אבכה במקום יש לי נטל על כתפיי שגדול מכפות רגליי איני יכול לדבר עם אנשים אותם אני פוגש אם אוכל לראותך עכשיו אנסה להעציב אותך איכשהו אבל איני יכול,אז אבכה במקום לא רוצה לבכות כשיש אנשים אני נעשה ביישן כשהם לבהות מתחילים אני אלך להחביא את עצמי היום (אי הי ) אבל יום יבוא ואני אחזור וכשזה יקרה עדיף שתחביאו את כל הבחורות אני אשבור את לבן ברחבי בעולם כן,אשבור אותם לשניים ואראה לך מה הגבר האוהב שלך מסוגל לעשות אבל עד אז,אני אבכה במקום

michelle

מישל (או מיכל בעברית...): מישל, יפתי אלו מילים אשר הולכות ביחד טוב מישל שלי. מישל, יפתי, אלו מילים שהולכות ביחד טוב, הולכות ביחד טוב. (זה אותו דבר רק בצרפתית...) אוהב אותך, אוהב אותך, אוהב אותך זה כל מה שאני רוצה להגיד. עד שאמצא דרך אני אגיד רק את המילים היחידות שאדע שאותן תביני מישל, יפתי, אלו מילים שהולכות ביחד טוב, הולכות ביחד טוב. אני צריך, אני צריך, אני צריך, אני צריך לגרום לך לראות, הו, כמה את חשובה לי, עד שאגיד זאת, אני מקווה שתדעי שאני מתכוון ל'אני אוהב אותך'. אני רוצה אותך, אני רוצה אותך, אני רוצה אותך, אני חושב שעכשיו את כבר יודעת, אני אגיע אליך איכשהוא, ועד אז, אני אומר כדי שתביני, מישל, יפתי, אלו מילים שהולכות ביחד טוב, הולכות ביחד טוב. אני אגיד רק את המילים היחידות שאדע שאותן תביני, מישל שלי. *זה לא היה מסובך במיוחד...

Lucy in the Sky with Diamonds

דמיין את עצמך בסירה על נהר עם עצי טנג'רין ושמי מרמלדה מישהו קורא לך, אתה עונה די לאט ילדה עם עיני קליידוסקופ. פרחי צילופן בצהוב וירוק נישאים מעל לראשך חפש את הילדה עם השמש בעיניה והיא נעלמה לוסי בשמיים עם יהלומים... עקוב אחריה לגשר ליד מזרקה איפה שאנשי סוס-נדנדה אוכלים פשטידות מרשמלו כולם מחייכים בעודך נסחף מעבר הפרחים שצומחים כל כך גבוה מוניות של עיתונים מופיעות על החוף מחכות לקחת אותך [away] טפס מאחורה עם הראש בעננים ואתה נעלם [נעלמת] לוסי בשמיים עם יהלומים... דמיין את עצמך על רכבת בתחנה עם שוערים מפלסטיק עם עניבות מזכוכית שקופה פתאום, יש מישהו שם, בדלת המסתובבת - הילדה עם עיני הקליידוסקופ לוסי בשמיים עם יהלומים... ---- (אפשר לתרגם את זה גם כ"לוסי בשמי היהלומים" כמו שמישהו הציע פה פעם, אבל זו המשמעות)

Another Girl

New member
!Help

מיומנו של גריאטר: הצילו! אני זקוק למישהו הצילו! לא לכל אחד הצילו! אתה יודע שאני צריך מישהו... הצילו! כשהייתי צעיר,הו צעיר הרבה יותר מעולם לא נזדקקתי לעזרתו של אף אחד באף מקרה אולם ימים אלו חלפו עכשיו ואיני בטוח עוד בעצמי יודע אני כי שיניתי את דעתי ואת הדלת פתחתי עזור לי אם אתה יכול,אני מרגיש בשפל ואותך אני מעריך על היותך בסביבה עזור לי לנחות עם הרגליים על הקרקע בבקשה,בבקשה,עזור לי... ועכשיו חיי השתנו ללא הכר עצמאותי הולכת ומתמוגגת בערפל אך מדי פעם חש אני חסר בטחון יודע אני כי אני זקוק לך כפי שלא נזקקתי בעבר עזור לי אם אתה יכול,אני מרגיש בשפל ואותך אני מעריך על היותך בסביבה עזור לי לנחות עם הרגליים על הקרקע בבקשה,בבקשה,עזור לי... כשהייתי צעיר,הו צעיר הרבה יותר מעולם לא נזדקקתי לעזרתו של אף אחד באף מקרה אולם ימים אלו חלפו עכשיו ואיני בטוח עוד בעצמי יודע אני כי שיניתי את דעתי ואת הדלת פתחתי עזור לי אם אתה יכול,אני מרגיש בשפל ואותך אני מעריך על היותך בסביבה עזור לי לנחות עם הרגליים על הקרקע בבקשה,בבקשה,עזור לי עזור לי,עזור לי...
נ.ב-התרגום הוא בלשון זכר אך מכוון גם למין השני
בחיי,זה ממש ממכר......

Another Girl

New member
Another Girl ../images/Emo123.gif

בגלל שיש לי נערה אחרת,נערה אחרת אל תכריחי אותי להגיד שאין לי אחרת מלבדך כי החל מהיום יש לי מישהי חדשה אינני טיפש שלוקח מה שאינו רוצה בגלל שיש לי נערה אחרת,נערה אחרת מתוקה היא מכל הנערות,ופגשתי כמה וכמה בכל העולם אין אחרת שתוכל לעשות את שהיא עושה וכך אומר אני לך,חדלי נא הפעם בגלל שיש לי נערה אחרת,נערה אחרת שתאהב אותי עד הקץ באושר ובעוני תמיד תהיה היא לצידי אינני רוצה להגיד שהייתי אומלל לצידך אך החל מהיום יש לי מישהי חדשה אינני טיפש שלוקח מה שאינו רוצה בגלל שיש לי נערה אחרת,נערה אחרת שתאהב אותי עד הקץ באושר ובעוני תמיד תהיה היא לצידי אינני רוצה להגיד שהייתי אומלל לצידך אך החל מהיום יש לי מישהי חדשה אינני טיפש שלוקח מה שאינו רוצה בגלל שיש לי נערה אחרת,נערה אחרת,נערה אחרת...

נראה לי דווקא שזה לא:

"...אל תכריחי אותי להגיד שאין לי אחרת מלבדך", אלא "את הכרחת אותי להגיד שאין לי אחרת מלבדך." You've.

למעלה