אנחנו אנונימיים

Paranoid Eyes

New member
תודה

אני בחורה ולכן עשיתי שנתיים מלאות. בתקופה שבה עוד השירות של נשים היה שנה ו9 והיו כאלו שהשתחררו אחרי שנה ו7. אני חתמתי כמה חודשים נופסים, ועשיתי שנתיים. עשיתי שירות מלא. ואתה.. עכשיו.. ואוו אמרת את הדבר הכי דבילי בכל השרשור הזה.

vinney

Well-known member
אז השתמטת?

כי עשית פחות מבנים, משמע השתמטת. מה, לפי חוק? אולי שיקרת ואת בכלל בן? אני לא יודע, אז פשוט אשלול לך רשיון וזהו, לא? הרי זה בדיוק הטיעון שהפורום הזה קם עליו. את יודעת שאת בסדר, אבל בעיניי - את לא. לא עשית שלוש שנים. עצם התמיכה שלך ברעיונות בפורום הזה זה סיבה מספיקה בשבילי להפעיל את הנשק הזה נגדך - על שום מה ולמה אני הייתי צריך לתרום שלוש שנים, ואת הסתפקת בשנתיים, ומזה עוד כמה חודשים במשכורת קבע? משתמטת!

vinney

Well-known member
אבל למה?

הרי הפורום הזה נגד השתמטות, ואת השתמטת, איך זה שאני צריך להתבייש ולא את? תתביישי את, בזמן שהיה לך שנה נוספת לעבוד, ללמוד, להנות, בנים עוד היו בקרב עם החזבאללה. את יודעת כמה נהרגו בשנתם השלישית לשירות? איך זה מרגיש לחיות על דמם, הא, יא משתמטת?

ותנחש מה היה בסיפור שהיא קראה

מישהו ששוחרר אחרי שירה לעצמו ברגל (תרתי משמע) ואחרי השחרור סיפר לכולם שהוא דפק את המערכת...

vinney

Well-known member
הו, באמת דאגתי שאת לא מגיעה כל כך

הרבה זמן הם התחילו לשעמם אותי כבר עם השטויות שלהם

timeless1

New member
ולהם אין זכות לחיות על דמם של אנשים אחרים1

נורא מפתיע שאתה דווקא תומך בזכותם של אנשים להתחמחק מזוכיותיהם של כאזחרים, ומשחק אותה ראש קטן ותמים לחלוטין , כאלו זה לא שקוף שלמשל בוסקילה היא לא בחורה מסורתית או דתיה!!!! והיא הוציאה פטור על סמך הנימוק הזה. אז יאללה... מי שלא רוצה לקחת חלק בחובות המדינה, אז שלא יעז לפתוח את פיו אם רוצים למנוע ממנו כמה זכויות. עם הזכויות מגיעות גם החובות.

vinney

Well-known member
אז צריך להוציא אותם להורג?

המם... איך אני צריך להבין את הכותרת הזאת?

TNTal6

New member
מה הקשר להוציא להורג?

מי אמר להוציא להורג? אנחנו פשוט מגנים את התופעה

vinney

Well-known member
אבל אמרת שאין להם זכות לחיות

אז אני יכול ללכת במצפון נקי ולהרוג כל מי שלא שירת בצבא? רק לוודא, כי זה מה שאמרת...?

TNTal6

New member
אין לי מושג למה נראה לך שאמרתי את זה

תסתכל שוב בהודעות שלי. זה לא מוזכר פעם אחת ואפילו לא ברמיזה. אתה שומע/קורא מה שאתה רוצה לשמוע כנראה

vinney

Well-known member
סליחה, לא אתה, timeless

פשוט הגבת להודעה שלי אליו, אז חשבתי שזה הוא
timeless1 אמר שאין להם זכות לחיות, אז אני מפרש את זה כקריאה להוציאם להורג בהקדם. הגיוני, לא?

TNTal6

New member
בהחלט חמור. וזה הדבר האחרון שאני אגיד

כמו שכבר ניסיתי להגיד לך. אנחנו לא פאשיסטים. אין קשר מיזערי אפילו

timeless1

New member
טיימלס לא אומרת שיש להוציא להורג איש.

טיימלס טוענת שהאחרונים שיכולים לדבר על זכויות אזרח ולבכות על כך שבאופן תיאורטי למדי , חושבים לשלול מהם כל מיני זוכיות בגלל שלא עמדו בחובות, הם המשתמטים.

vinney

Well-known member
לא? רגע, אבל שניה, תני לי לצטט

"ולהם אין זכות לחיות על דמם של אנשים אחרים1". המם... אנשים אחרים, זה בטח חיילי צה"ל שנהרגים על הגנת המולדת, נכון ? או שלא הבנתי? ולהם אין זכות לחיות על דמם, משמע - יש למנוע מהם את החיים כל עוד חיילי צה"ל נהרגים על המולדת.... משמע כל מי שלא גויס עד עכשיו - יש להוציאו להורג, כי החיילים עדיין נהרגים (לצערנו המשותף, לפחות אני מקווה). איפה בדיוק הבעיה בהסקה הלוגית שלי? אמרת, פירשתי, תיכף אלך לבצע, אם יהיו טענות - אשלח את אלה עם הבעיות אלייך.

timeless1

New member
טעות ניסוח שלי.

אני מכירה מפורום אחר את יכולת ההבנה שלך, אבל זאת נשאיר לאותו פורום. לאותם סוציומטים , שאתה מגן עליהם בחירוף נפש [מעניין למה. יש לי את הרעיונות שלי] , אין שום זכות מוסרית לקבל את כל הזכויות שיש לאותם חיילי צה"ל אשר מקריבים כל אחד לפי יכלותו למען המדינה. מי שרוצה זכויות צריך להרוויח אותם. במיוחד שגם שירות לאומי לא נאה להם כלל ועיקר. והתייחסות אחרונה - ברור. אין ספק שצריך להציא להורג בני 17 משום הם עדין לא גוייסו
אוי, ויני, לפעמים גם לך יש כל מיני יציאות הזויות.

vinney

Well-known member
בואי תעלי את הרעיונות שלך, אני במתח

את בטח מתכוון לפורום שינוי, שגם בו אני לא ממש מתלהב מהבעת דיעות פאשיסטיות. אני לא יודע מה ניסית להגיד, אבל אני יודע מה אמרת - אמרת שלאלה שאת חושבת שהם משתמטים אין זכות לחיות, כך שאני די בטוח שנתת בכך הכשר לרציחתם. כמובן שאני מקווה שלא זאת הייתה כוונתך, אבל את יודעת, ככה מתחילים לגדול עשבים שוטים. אז תשמרי על המקלדת ותספרי עד 10 לפני שאת מחליטה בהינף אצבע למי הזכות לחיות ולמי לא.

timeless1

New member
עדיף שתסתכל במראה לפני שאתה מטיף לאחרים.

לא לזה התכוון המשורר, ואני בהחלט לא בעד הוצאה להורג של איש, כולל לא של אלו שמשתמטים מהצבא. אבל אני כן עומדת מאחורי זה שלמדינה יש את הזכות להחליט העדפת אוכלוסייה מסוימת על פני אחרת, גם אם זה על ידי שלילת זכויות מסוימות מאותם משתמטים עלובים.

vinney

Well-known member
באמת????

ואת עדיין מנהלת את הפורום שלך? בלי שום בושה?

timeless1

New member
אתה מדבר עלי? ../images/Emo6.gif

כן, אני מנהלת את הפורום שלי ללא שום בושה, ולו משום שמפלגת שינוי נגד תופעת ההשתמטות. דבר שאתה , מסתבר, בעדו. תהיה לי בריא. אגב, אני מבינה שחופש הביטוי מותר רק לאנשים אשר מסכימים ויני אה?

למעלה