אנחנו אנונימיים

timeless1

New member
אני התגייסתי למרות שיכולתי בקלות להוציא פטור

רפואי
ואף אחד לא דיבר על שירות של שלוש שנים. בזמני בנות עשו שנה ושבע, וזה מה שאני עשיתי
כך שאותי, לצערך או שלא, לא היו מוציאים להורג

vinney

Well-known member
רגע, אבל זה אומר שהשתמטת?

כי איך יכול להיות ששירות חובה לבנים יותר משירות חובה לבנות? למי איכפת שזה לפי החוק? השתמטת מחצי מהתקופה!

timeless1

New member
שיהיה.

אם אתה כבר משתמש בטיעונים כאלו, תהיה לי בריא, ויני.

vinney

Well-known member
זה הטיעונים שלמדתי בפורום הזה

זה לא שהמצאתי אותם. את יודעת טוב מאוד מה אני חושב, אבל הרגשת קצת מהטיעונים של אלה שיצאת להגנתם, ומשום מה נראה לי שלא אהבת כשזה הופנה כלפייך.

Ja Tomer

New member
פרובוקציות של כיתה ג'

אתה מבין מכל דבר מה שמתחשק לך הא... אז בוא אני אשחק איתך את אותו המשחק. "כבר משחיז את הסכין" - האם זה איום?

vinney

Well-known member
לא, חס וחלילה../images/Emo13.gif

פשוט timeless1 אמרה שצריך להרוג את המשתמטים, ואני תמיד מקשיב למה שהיא אומרת. אז היא הסבירה שהיא לא התכוונה, אז החזרתי את הסכין למקומה.

Jan22

New member
צריך להיות יותר ברור ? אנחנו צה"ל !!!!!!!!!!!

לאיים ? אני לא מאיים על אף אחד. אני בנאדם מאוד שקט. אז בוא עכשיו אני אספר לך משהו : שמעת על המונח ? צה"ל ? זה הצבא שדואג שאני ,ואתה ,וכל אחד מאזרחי מדינת ישראל ימשיך לנשום עוד נשימה ויעביר עוד יום באוניברסיטה ,בעבודה ,בפאב ,במועדון ,בקניון ,בגנון של הבת ,במסיבה של הילד וכו' וכו' וכו'. הצבא הזה צריך ייעול ,אני לא אומר שלא ,אבל מה שקורה כאן היום זה פשוט ביזיון. כל בנאדם שני מנסה למנוע את גיוסו ?!! אתה מבין מה קורה כאן ? הרי אנחנו לא ארצות הברית ואין לנו סד"כ כמו של רוסיה מבחינת אנשים , סה"כ 6 מיליון אנשים עם 20% ערבים ,עכשיו תוריד את כל הנשים והילדים (שהם אחוז נכבד) ותישאר עם האחוז של המתגייסים ... תן להם את הבחירה האישית האם להתגייס או לא ,אתה באמת חושב ,אבל באמת ,שהם יאמרו " בסדר , אני רוצה לתרום שלוש שנים מהחיים שלי " ... ? אני לא מאמין בזה. ביום של הגיוס שלי בכלל לא רציתי להתגייס. אחרי שבועיים שחזרתי הביתה (בדיוק לחמשוש) מאוד רציתי לחזור לצבא ביום ראשון. וגם בהמשך של השירות. אני פטריוט ,ואני לא אוהב אנשים שחושבים שהשכן צריך לעשות את העבודה השחורה במקומם !

vinney

Well-known member
מי זה אנחנו? דבר בשם עצמך.

למה שכל בן אדם שני לא ינסה למנוע את גיוסו, אם הוא יודע שהוא מגיע לצבא שלא ידאג לו לשום מיגון, לשום טיפול רפואי הולם, לשום תגמול על זמנו ודמו, יטרטר אותו 20-30 שנה לתוך חייו כל שנה לרוץ על ג'בלאות ולאבטח קראוונים שלמים של עבריינים, וכשתהיה מלחמה - לא ידאג אפילו להגן עליהם במינימום הכרחי מפני קטיושיות (ע"ע כפר גלעדי)? למה שיתגייסו? אולי יש סיבה להשתמטות, והסיבה הזאת היא צה"ל

Jan22

New member
אין לי מושג על מה אתה מדבר - הצבא דאג לי להכל

מעל להכל : לחינוך ולערכים. מה שכנראה לא נמצא אצלך. פשוט מחליא אותי לראות את הדברים שאנשים רושמים פה , אם אני לא יילך ,ואתה לא תלך ,והשכן והשכנה ווההוא מלמעלה לא יילך ,אז מה ישמור עליך ? אתה ראית פעם את הלינצ' שהיה ברמאללה ? תחשוב עכשיו אם לא יהיו חיילים שיישמרו על המחסום הזה ,אותם ערבים מחבלים יגיעו אליך ויעשו לך את אותו הדבר. לא מפריע לכם שיש מישהו שעושה את העבודה השחורה במקומכם ,כל עוד זה לא אתם. פשוט מחליא !

vinney

Well-known member
באמת?

עוד לא יצא לך להיות במילואים אני מבין... לא נורא, כמה תעסוקות ותבין טוב מאוד למה היית צריך להשתמט.

Jan22

New member
או ,דווקא יצא לי להיות במילואים ,

ומה שראיתי שם די סותר את הטענה שלך. אני ? להשתמט ? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח .

Jan22

New member
עזוב ,לנסות להפוך אותי למשתמט

זה כמו לגרום לאל באנדי לאהוב את מארסי דארסי. אתה נראה לי בנאדם די משכיל ,מבחינת שפות תכנות. כמה חבל שזה לא אותו הדבר מבחינת חוכמת חיים. נו טוב , LIFE'S A BITCH .

vinney

Well-known member
אני ? חס וחלילה, אני האחרון שמנסה

למישהו להיות משתמט. אבל אתה יודע מה? נדבר עוד חמש שנים, תבוא לבקר אותי בפורום מילואים.

Jan22

New member
כמו שזה נראה עכשיו

עוד חמש שנים אתה תהיה באיזה מרתף נידח של הפת"ח. ואז תתפלל שצה"ל יבוא .

vinney

Well-known member
תודה רבה על האיחולים הלבביים

אפשר לקבל לפחות נימוק לגזר הדין הזה?

Jan22

New member
בוודאי

מכיוון שאתה בקטע של ג'ורג' אורוול ושל תחזיות העתיד ,ומכיוון שאתה מאוד תומך בהשתמטות ,וכפועל יוצא באי גיוס לצבא ,מה שאומר "תנו את זכות הבחירה" ,אז הצבא החזק (צה"ל עדיין חזק ,לפחות היום) שלנו לא יהיה חזק בעתיד ולא יוכל להגן ... אני לא גוזר כלום.אני פשוט מנסה להסביר לך שאם אנחנו לא נדאג לתחת שלנו (כל אחד יתרום את חלקו) אף אחד אחר לא ידאג .

vinney

Well-known member
ילד בוא אני אבהיר לך משהו

כי זה נראה שאתה נורא להוט להחליט. אני לא בעד ההשתמטות ומעולם לא הייתי. אני לא מקבל את המושג "השתמטות", אין כזה דבר. יש שחרור על ידי הצבא, יש עבירה על החוק, אין באמצע. מי שעבר על החוק - יש להעניש אותו. מי שלא עבר על החוק - הצבא שיחרר אותו ואין לבוא אליו בטענות יותר. מעולם לא התייחסתי בפורום הזה או בשום מקום אחר לגבי "אי גיוס לצבא". לא תמצא אף הודעה שלי שאומרת שאסור להתגייס, או לא צריך להתגייס לצבא. אתה לא מכיר אותי ולא יודע מי אני, אבל החלטת שבגלל ההתנגדות שלי לפאשיזם הבוטה פה בפורום, אני בהכרח טוען את כל הטענות שייחסת לי, שמעולם לא טענתי. למה ? לך הפתרונות, אתה המצאת את זה במוחך הקודח, והחלטת להכניס את זה לפ, ועל הדרך לאחל לי עתיד מזהיר. תודה רבה.

למעלה