אנט- האמת שמאחורי הבחירה

red violin

New member
תכלס יש לזה כמה משמעויות

כפי שאמרת, תלוי בהקשר של המשפט. נגיד שזה כמו שורש וזהו

LadySilkworm

New member
טוב, אם אתה רוצה להעריך את טאריה

ולא חייבים ניסיון בתחום בשביל זה, אתה מוזמן להיכנס לקטעים הבאים ופשוט להשוות P: http://www.youtube.com/watch?v=vWz7Gbalk98 שני זמרים שנחשבים מפורסמים מאוד ומוצלחים[ואני מבינה את זה לפי העובדה שאת הזמר ראיתי באופרות בטלוויזיה ולזמרת יש אתר רשמי] שרים את ליבאמו http://www.youtube.com/watch?v=lv3tVs-acdw טאריה ועוד מישהו שרים את ליבאמו :)

LadySilkworm

New member
ז"א, את הרמה של טאריה.

זה לא שהיא פחות זמרת אופרה בגלל שהיא עוד לא השתתפה במלא אופרות. P:

באסה...אופרה זה דבר נפלא...

כמו שאמרו אתה חייב לראות הופעות חיות!! כדי להבין שמדובר פה לא רק סתם שירה! פאק..הקול המדהים! של טאריה! לא הגיוני....... נפלא! אני בטוחה שתשנה את דעתך בעיניין הזה P: אפשר לנסות לשמוע לא יקרה כלום נכון?? בהצלחה :)

LadySilkworm

New member
היא לא בינונית

היא פשוט עוד לא ברמה גבוהה מספיק כדי לשיר באופרה, אבל זאת רמה שהיא בהחלט לדעתי יכולה להגיע אליה. היא ברמה הרבה יותר גבוהה לדעתי מהרבה זמרות אופרה במטאל, כמו ויבקה [שכבר עזבה], או הסולנית של אפטר פוראבר ששכחתי את השם שלה, או הרבה.

LadySilkworm

New member
כן P:

היא שרה גבוה, אבל לא כמו טאריה. :) חוצמזה טאריה גם שרה עם מבטא.

אני מסכים איתך לחלוטין

עם כל גווני השירה של אנט, הגוונים האלה הם פופיים. הלהקה כבר בחרה ללכת יותר לכיוון פופי או מה שנקרא בפיכם "כיוונים חדשים". לפי דעתי אנט ממש לא מתאימה לניטוויש הישנים, לחדשים כמובן, כי זה פופ. בקשר לבחירה, אני אומר שכן, אנט לא תייצג את נייטוויש כפי שטאריה עשתה, וגם אם יעיפו אותה זה לא ממש יהיה חבל.

נכון מאוד...שזה כואב....

אני בכלל לא אוהבת את השירה של אנט... הקול שלה לא מרגש אותי...XS חבל.... מה לעשות החלטה שלהם.

LadySilkworm

New member
אחרי שחרשתי על האלבום ב3 ימים האחרונים

אני חושבת שאנט היא בחירה מצויינת לנייטוויש. היא יכולה לשיר בהרבה אופנים, היא נשמעת מעולה עם מרקו, והיא גם נחמדה וגם בעלת ניסיון והיי, גם נראית לא רע P: אני חושבת שהלהקה בעצמה לא הייתה בטוחה במי לקחת כסולנית, ואני לא חושבת שהלהקה תחמנה פה או משהו כזה. עובדה שלקח לה איזה שנה וחצי למצוא להקה, ואנט הייתה אמנם בולטת כמועמדת אבל מי שקרא את הריאיון שלה באתר של נייטוויש- לקח הרבה זמן עד שהם החליטו לגמרי שהיא תהיה הסולנית. אני חושבת שהם רצו קצת להשתחרר מטאריה ורצו בעצמם לגוון וללכת בעוד דרכים, והאמת לדעתי שבסופו של דבר זה עבד להם טוב. הלהקה רק מוכיחה כמה המוזיקה שלה לא אחידה ומגוונת לדעתי.. וחוצמזה, אין לדעת מה ייקרה בעתיד עם אנט, בכל מקרה כל סולנית שהייתה נבחרת הייתה בהתחלה כמו אנט- אחת מהחבר'ה כזאת, לא דומיננטית. חוצמזה תחשבו על זה שגם המעריצים הפכו את טאריה ליותר דומיננטית ול"דיווה", ועכשיו המעריצים בהתחלה קצת נרתעים מאנט כי היא לא טאריה, אבל בסוף שיתרגלו אליה לדעתי כבר יהיה לה מעמד של סולנית בלהקה.

The Fantasy

New member
לפי דעתי, הם בחרו באנט רק בגלל הקטע של

להצליח יותר במיינסטרים ובארה"ב וכל זה. בתכלס עם טאריה הם בחיים לא היו נכנסים למיינסטרים, כי את לא תשמעי אופרה במיינסטרים ובMTV [נו חוץ מנימו, אבל הקול שלה ממש עדין שם] ולעומת זאת אנט תביא להם מלא מעריצים מארה"ב והם ייכנסו ישר לMTV ולמיינסטרים האמריקאי וכל השיט הזה. אני חושבת שרק בגלל זה הם בחרו בה, כי הם רצו להשתנות ולתת גוון שונה ללהקה, קצת לרענן וכמובן למכור יותר אלבומים. אני לא אומרת שזה מה שאני אוהבת, אני מעדיפה את טאריה הרבה יותר על פני הפוסטמה הזאת, אבל אלו כנראה השיקולים של הלהקה, ואין לנו הרבה מה לעשות נגד זה =/

LadySilkworm

New member
אני ממש לא מסכימה O:

וואנס נמכר במליון עותקים עם טאריה! [וכן יש שם עוד אופרה]

The Fantasy

New member
כן, אבל תסכימי איתי שוואנס הוא הכי פחות

נייטוויש מכל השאר? ותסכימי איתי שהם לא נכנסו למיינסטרים איתו עדיין? [אני מתכוונת למיינסטרים האמריקאי, לא העולמי]. אני חושבת שהם ממש רוצים להצליח בארה"ב וזה חבל. הרבה להקות התחילו לעשות את זה עכשיו וזה ממש הורס אותם =/ [לדוגמא ווית'ין והאלבום האחרון- כמה שהוא טוב הוא הרבה פחות טוב מהקודמים, וHIM, למרות שהרוב פה לא שומעים, גם הם להקה פינית שנכנסה למיינסטרים האמריקאי בשנתיים האחרונות ודי נהרסו בגלל זה..ויש עוד המון דוגמאות. והם משנים את הסגנון שלהם הרבה רק כדי להכנס למיינסטרים..ואני חושבת שגם נייטוויש נהיו כאלו]. אבל זאת רק *דעתי* אז אל תתפסו על המילים שלי

לא מסכימה!

אתם כל הזמן מתייחסים לאלבום הזה ולאנט כאל התמסחרות, התמסחרות זה אם הם היו מביאים מישהי שנשמעת בדיוק כמו טאריה וסתם נמצאת שם בתורהזמרת התורנית. אבל הם לא הלכו ועשו את זה, ולא ניסו לרצות את המעריצים אלא לעשות מה שהם חושבים לנכון. והאלבום הזה כל כך לא קליט... כל כך הרבה סגנונות מוזיקלים שונים. אני לא מבינה איך אתם יכולים לקרוא לזה פופ. כן אמרנת' פופי, וגם FTHIOH ממש ממש פופי, אבל חוץ מהם זה אלבום מגוון וכבד, ומאוד לא מתפשר עם השומעים.

The Fantasy

New member
טוב אני לא יכולה להחליט כי לא שמעתי את האלבום

עדיין חוץ מאיווה..אז אולי אני טועה ובגדול

למעלה