חח זה הוא? שהביא את הנחש לשידור
והיא אכלה איזה עכבר או משהו? פשש מפורסם. בדיוק מהש אני אומרת החברה החרדית סגורה מאוד יותר מידי והעוולות הכי גדולים מתרחשים בחברות הסגורות. אנשים לא קלטו שאנחנו חיים בשנת שתיים אפס אפס שלוש ולא במינוס 5000. אין על מה להעריץ פה-הכל מתגמד אל מול זה שהילדים האלו ישנים ברחוב,והילדים האלו נאנסים ומוכרים את גופם עבור כסף,ואחרים נפלטים לתוך עולם הפשע והסמים-ומתים באיזה שלב. הכל מציאות,הכל סיפורים או שברי סיפורים. זה לא קשור לדת חברה שנוהגת ככה,חברה שנותנת למישהו למות (ואגב זה גרוע מסקילה באבנים לגור ברחוב זה גהנום) זו חברה לא אנושית,זו חברה שכלה דברים הטובים בה בטלים. יש המון סקס בציבור החרדי ואני נגד המוחצנות הזו ונגד שימוש בילדים בפרסומות לצורכי סקס ואני בכלל לא אוהבת את השימוש בסקס בכ"כ הרבה פרסומות. אבל זה משהו שונה אני לא אוהבת את הגזרה הנמוכה אז לא הולכת איתה אבל יש הבדל בין זה לבין לזרוק את הילד שלך. אני רוצה להאמין שלפני שאנחנו דתיים-חילונים,אנחנו בני אדם. ואנחנו מוסרים ונאורים ומתנגדים לכל מיני פשעים ועוולות לא משנה למה אנחנו כפופים. הולנד וקנדה? אולי עדיף להפריד סופית את הדת מהמדינה ובאמת להדמות לאותן מדינו. הולכים שם לכניסיות,יש שם אנשים מאמינים ואין ילדים הומואים ברחוב לא כמו אצלנו. יום מקסים גם לך