אני באמת רוצה לפתוח דיון

tamarhp

New member
לא זוכרת שמות

של מסגרות, אבל קראתי כמה כתבות על כאלו.. וזה שהם זורקים זה לא אומר שזה בסדר! להיפך - הרבנים ממליצים לא לנתק את הקשר!

tamarhp

New member
נבצר,

זה לא אומר שאין. אני שמעתי על מסגרות לילדים שמתחילים להדרדר, וגם כאלו שממש הדרדרו. אני מדברת על ילדים בגיל שהם עדין ברשות ההורים. בהזדמנות אני אעשה סדר בעיתונים ואמצע לך כמה כתבות, אבל תאמין לי שיש מסגרות כאלו.. וחוצמזה שיש גם את "לב לאחים" שפועל בין השאר לעזור לילדים שמתחלים לחזור בשאלה.

קודם כל...

לדעתי זאת לא "התדרדרות", להיפך. משום מה אני די בטוח שמטרת הארגונים הללו היא להחזיר את אותם ילדים ל"דרך הישר" ולא ממש לסייע להם.

lala897

New member
הנה מסגרת-

שמעת על הראפ? זה מקום כזה. למשל. ואני יודעת שיש עוד פשוט לא עולה לי בראש.

lala897

New member
אני לא יודעת מי הקים אותה.

זה מין חדר ענק (מקום ממש מגניב) עם משחקי וידיאו, סרטים והמון אטרקציות כאלה. והילדים (רובם יש להם בעיה גם של סמים) הם מגיעים לשם ויש שם מדריכים (חברות שלי עובדות שם) שהם עוזרים להם.

lala897

New member
מה?

אני לא בעד זריקת ילדים מבהית ולא משנה מה הסיבה נראה לי שכבר הבהרתי לך את זה. לא אמרתי חס וחלילה אמרתי שזה לא כ"כ פשוט לגדל ילד ככה כי זה יכול להשליך עליו פסיכולגית קראתי על זה . זה לא המצאה שלי. אז הם מעדיפים להביא ילדים מוכים לזוג- גבר ואישה.

© Tweety ©

New member
טוב את לא בעד זריקת ילדים מהבית

את כן בעד לא לתת לזוג הומואים/לסביות לממש את הצורך שלהם להיות הורים. אל תתהדרי בנוצות לא לך.

tamarhp

New member
תנסי

להשתתף בתחרות של הגישור... אולי זה יכניס לך קצת לתודעה שאנחנו מנסים לגשר, לא להתעמת.

© Tweety ©

New member
הנושא הזה מטריף אותי

לראות ילדים ישנים על ספסל בגן ציבורי זה משגע לי את השכל. בסדר? אז אל תרצי לי על שום גישור ושום נעליים. אגב על איזה גישור את מדברת אם חבריי נתפשים בעינייך כחולים וכסוטים?

lala897

New member
סליחה?

אכפת לך לתת לי להגיד את הדיעה שלי בלי הערות חכמות מצידך אחר-כך? זה קוטע לי את החשיבה. אני במצב מאד פשוט. לי יש את התורה שאומרת לי מה מותר ומה אסור מה נכון ומה לא. אז מבחינתי אם כתוב בתורה שמשכב זכר זה אסור אז בשבילי הומואים עושים מעשה לא בסדר בדיוק כמו שבשבילי אדם שמחלל שבת הוא לא בסדר. יכול להיות שזה נראה ל ך- טיפשי, מצומצם, פרימיטיבי. אבל ככה זה.

lala897

New member
בקשר לילדים-

אמרתי לך את דעתי אם יגיעו למסקנה שזה לא פוגע בילד אז אין לי בעיה שהומואים יאמצו ילדים למרות שאני לא מסכימה עם ההומו עצמו כמו שהסברתי למעלה.

Vdrums

New member
אוקיי חשבתי על זה בדרך הביתה.

נטיה מינית שלא כדרך הנורמה היא סטיה (גבר לגבר אישה לאישה) אבל גם פשע זו סטיה, ההבדל הוא שסטיה מינית (כל עוד היא לא אונס או פדופיליה וכו') לא פוגעת בחברה. ממתי הומואים ולסביות הפריעו למישהו? מה זה מטריד מישהו שגבר חי עם גבר? לעומת זאת פשע זו הפרעה במהלך החיים של החברה.

© Tweety ©

New member
אז אם זוג הומואים מקיימים חיים

נורמלים,שקטים לא מפריעים לאף אחד-מה הבעייה? למה זה הופך אותם לחולים ולסוטים? ולמה להם אסור להתחתן ולאמץ ילדים? במה הם נבדלים מבחור ובחורה בזה שהם מעדיפים בנים? איזה שטויות..

tamarhp

New member
"איזה שטויות"

אולי תנסי פעם אחת להבין את הצד השני, או לפחות לא לתקוף וללעוג?! "אם אין לך משהו נחמד לומר, עדיף שלא תאמר כלום" (טמפר, מהסרט במבי)

למעלה