אני מאוד מקווה שהפורום מספיק בוגר

מתנדב

New member
אני לא מתלהם, ואני לא חושב שאני

פוגע במישהו מהודעותי, אני כנה כמו כולם, ובחיי לא קיללתי או פגעתי במגזר כלשהו כאן בפורום, לפעמים הדברים נשמעים קצת מתוך כעס... זה נכון שבכל מקום כשיש משפחה ברוכת ילדים, יש פטור חלקית מהארנונה, וגם לא לכולם, צריך להביא תלושי משכורת, ועד שמקבלים אישור לכך יוצא המיץ קודם, וגם לא מאשרים לכולם, אבל זה לא רק בציבור החרדי זה גם בציבור החילוני, יש הרבה שיש להם פטורים חלקיים מארנונה, ואת לא משלמת את החסר, ואני יסביר לך גם למה, אם את משלמת לדוגמא ארנונה 300 שקל לחודש, ואני מקבל לדוגמא הנחה של 50 אחוז ומשלם רק 150 שקל לחודש, העיריה לא תדרוש ממך להשלים את החסר, ואז את תצטרכי לשלם 450 שקל לחודש, כי אם את לא יודעת ארנונה משלמים לפי מטרים שיש לך בדירה, כך שלא את ולא אף אדם בעולם משלים את החסר... ולגבי חוק משפחות ברוכות ילדים, זה לא עבר בכנסת, והסברתי כבר למה, כי זה לטובת הציבור החרדי, ולמה לתת הטבות לציבור החרדי? הם הרי אוכלי לחם חינם, ולא משלמים מיסים והם פראזיטים, והם גונבים אותכם, אז למה להעביר כזה חוק? ואני עדיין ממתין לתשובה, איזה הטבות המדינה נותנת לציבור החרדי, שבגלל זה אתם מרגישים מקופחים? נ.ב. אני אומר שוב אין בכוונתי לפגוע במישהו בצורת הדיבור שלי, אם זה פוגע חלילה במישהו אני מתנצל מראש על זה, כי אני חושב שכדאי מאוד שהפורום יהיה פתוח לכל הדעות, וכל אחד יביע את דעותיו ועמדותיו, גם אם הדברים נשמעים קצת קשים, כמובן שצריך גבולות מסויימות, שלא לקלל או לפגוע באחד מחברי הפורום, או במגזר כלשהו...

hoggle

New member
התשובות שלך לא מדויקות ולא נכונות

והן מעידות על תמימות רבה. נכון, ארנונה משלמים לפי מטר. אמת. אבל אם בעיריה נוצר חסר כתוצאה מפטורים רבים שמחולקים לתושבים שונים, אזי מישהו אחר צריך להשלים את החסר, ולכן מעלים את התעריפים, ועל מי זה נופל בעיקר? נכון, על מי שמשלם מחיר מלא. ואגב, אתה לא יכול לכתוב באותו משפט גם ש"למה לתת הטבות לציבור החרדי? הם הרי אוכלי לחם חינם...הם גונבים אתכם..." וכו', משפטים שהם מאד לא ברמה ומסובבים את דברי וגם לציין שאתה לא מתכוון לפגוע באף אחד. זה לא עובד ככה. תנסה לשפר קצת את הרמה שבה אתה כותב. זה לא לעניין. ואגב, אומרים כן ולא כנה.

מתנדב

New member
לגבי עיריית בני ברק ידוע לי שלא

מחירים על הארנונה, ולגבי הקצבאות של הילדים, החוק לא עבר, וזו הסיבה היחידה שהחוק לא עבר רק בגלל שלא לתת הטבות לציבור החרדי, ולא מסיבה אחרת...

tamarhp

New member
לפני

שאת קוטלת את "מתנדב", שאומר דברים מאד נכונים, שימי לב איך את מגיבה. את עונה בצורה מאד לא עניינית, והשורה של "אומרים כן ולא כנה" היתה מיותרת, ויכולה רק ללהט את הויכוח. פה זה לא פורום ידיעת הלשון.

mayakol

New member
../images/Emo45.gif מסכימה עם תמר

לפני שאת מעירה לאחרים, לימדי להעיר בנועם לבן-שיחך.

לדוגמה עיריית בני ברק

רוב תשלום מיסי הארנונה נופל על הציבור החילוני והכיפות הסרוגות לאחוז גבהה של החרדים יש פוטרים והנחות בתשלום הארנונה בגלל זה העיריה עברה לכונס נכסים.

מתנדב

New member
פלג מים המקורית, זה שטויות....

כי הנחה בארנונה, כל אחד יכול להגיש, הן חרדי והן דתי והן הכיפות הסרוגות והן חילוני, ויש הרבה מהציבור החרדי שלא מאשרים להם את ההנחה על הארנונה...

זה לא אני זה דו"ח מבקר המדינה

איך זה שבבני ברק יש את הארנונה כמעט הכי גבהה במידנה ובכל זאת יש כונס נכסים שם
זה כתוב שחור על גבי לבן אני יחפש את זה ויפרסם כאן

מתנדב

New member
אני יודע שבבני ברק, המחירים גבוהים

מעיר אחרת, זו אמת לאמיתה, ואני לא מתכחש לזה, אבל להגיד שבגלל שיש למשפחה אחת הנחה בארנונה,אז משפחה אחרת משלימה את זה? זו טעות להגיד דבר כזה...

100kuri

New member
אני קצת מבולבלת היום....

טוב, ביי אני צריכה לעוף בטיייייייייייייייל!

iziman

New member
אני מסכים

עם הכותב מפני שללא קשר עם האב עובד או לא ( רוב הנשים החרדיות עובדות ) אני חושב שלפרנס משפחה מעל 10 נפשות זה בלתי אפשרי גם ממשכורת של העשירון העליון . לכן אני חושב שעל מנת להפחית את הילודה במגזרים העניים. יש צורך להוריד את הכספים שנותנים למשפחה מהילד השלישי . אי אפשר שהמדינה שלנו תממן את אורח החיים הפזרני והלא אחראי של החרדים .

lala897

New member
אורח חיים פזרני??

אתה פשוט לא יודע מה זה חרדים. וגם אני חושבת שמי שמביא ילדים לעולם צריך לדאוג שיש לו מספיק אמצעים להחזיק אותם בצורה מכובדת.

iziman

New member
באורח חיים

פזרני אני מתכוון . לעובדה שהבאה של 10 ילדים לעולם ללא אמצעים לדאוג להם זה ארח חיים פזרני מאוד.

lala897

New member
חחח

לא קוראים לזה אורח חיים פזרני. כאילו אתה מתכון פזרני בילדים? חחח

iziman

New member
את צודקת

הגדרה יותר מתאימה זה תכנון במקום ארח . אבל עדיין זה לא משנה את העובדה שהחרדים מתהגים בחוסר אחראיות בתכנון החיים שלהם .

lala897

New member
תראה..

אני מסכימה איתך שאסור סתם להביא ילדים בלי שיש לך גב להחזיק אותם בצורה נורמלית. אבל אני לא מסכימה איתך שכל החרדים הם ככה כי זה פשוט לא נכון. אני חרדית .

iziman

New member
טוב

אם את חרדית כמו שאמרת . איך מותר לך להשתמש באינטרנט .

מתנדב

New member
מה הקשר, חסרים חרדים שנמצאים

באינטרנט? יש לך כמה אתרים שיש שם רבנים כמו הרב לאו שנמצאים ועונים לשאלות של גולשים, כך שלא הבנתי מה הקשר, באינטרנט יש דברים טובים ויש דברים גרועים, תלוי איפא אתה מסתובב...

iziman

New member
טוב

זה טעות שלי , פני שאני שמעתי וקראתי שלק מן החרדים אסור לגלוש באינטרנט או להכניס טלוויזיה לבית . כנראה טעיתי .

lala897

New member
אוהו טעית!

שמעת וקראת? מענין איפה אתם קוראים את כל השטויות האלה? זה פשוט מדהים!!!

למעלה