אני מוכרחה לציין שהקליפ החדש

whatascene

New member
מזכיר לי שיש לי הקלטה שלו מגיל 5 חח

חמוד.. ממ כן הוא גם הופיע עם אבא שלו בכלמיני מקומות.. אבל את בלו הוא קיבל בגיל 11 אני חושבת.. לא יודעת, יותר מדי פרטים..

whatascene

New member
הוא יכול לנגן אותם

והוא מנגן אותם.. רק חבל שלא בהופעות.. לפחות לא ביותר מדי מהן.. בכל מקרה, פעם הגיטרה הייתה יותר טובה.. עכשיו זה סתמי כזה.. בולבארד זה כאילו האקורדים הכי בנאליים שיש.. חבל, פשוט חבל..

O L g i T

New member
דווקא אני אוהבת מאוד את הגיטרות

באמריקן אידיוט (לא השיר, האלבום) כמו למשל בג'יזס אוף סברבייה, ועוד כמה שירים שברחו לי השמות שלהם

O L g i T

New member
אמממ בהזדמנות ../images/Emo163.gif

אני מעריצה די חדשה שלהם... אני בינתיים רוצה לקנות את האוסף
בקשר לראשון, מוכרים אותו בכלל?
סליחה על הבורות

healing drug

New member
כה הראשון זה ממש ממש טוב...

הוא לפי דעתי בין השלושה היותר טובים שלהם........

healing drug

New member
בכלל האהובים עלי הם:

הראשון, השני והשלישי... אלו פשוט היו ה-דיסקים שלהם... אבל גם הרביעי הוא מצויין וכל השאר אבל א"א לפי דעתי *אממ* *אממ* הכי פחות טוב שלהם...אבל פסדר

whatascene

New member
לפי דעתי הכי פחות טוב זה ווארנינג

וגם את נימרוד אני ממש אוהבת..

O L g i T

New member
הכי פחות???

לא שמעתי את כל השאר (רק בקטנה...) ולדעתי הסיגנון של א"א יותר יפה.. נכון שהסיגנון קצת יותר "בוגר" או לא יודעת מה... אבל א"א מדהים לדעתי.

whatascene

New member
קצת יותר ממוסחר..

תראי, עד שלא תשמעי את כל הדיסקים (יותר מפעם אחת) לא תוכלי להגיד שזה הדיסק הכי טוב שלהם. אם אחרי זה תמשיכי לחשוב ככה זאת זכותך, אבל באמת כדאי לך להקשיב כמה שמיעות לדיסקים האחרים..

O L g i T

New member
לא אמרתי שזה הדיסק הכי טוב שלהם,

רק בגלל העובדה שלא שמעתי את השאר
תראי אני מכירה כמה ישנים טוב (איזה 5 מקסימום
) והיו כמה שראיתי את הקליפ ואני זוכרת את השיר רק בקטנה כי לא הייתי מרוכזת.... אבל אני אומרת שא"א מדהים.. ואני לא חושבת שהוא ממוסחר.. נכון שהם חרושים עד מוות ב-MTV אבל זה לא הופך אותם לממוסחרים לדעתי.

למעלה