אני מוכרחה לציין שהקליפ החדש

BlueBeIl

New member
זה די הורס שהם קטעו את השיר

באמצע... זה מעבר יפה הקטע שהתופים מצטרפים, ככה זה סתם כזה... הילד הזה היה יותר חמוד בבילי אליוט ואיפרו את הילדה מ13 כמו אבריל לאבין. וככה זה סתם "או אה עיראק!!" יותר מאיזה מסר אמיתי. וממש בקושי שראו את טרה ומייק (שלא לדבר על הגיטריסט השני ששכחתי איך קוראים לו) ורק הרבה קלוז אפים על בילי וצללית והאייליינר שלו.. שזה די סימן לזה שלהקה מתמסחרת וחבל

יכול להיות שהראו יותר את בילי../images/Emo163.gif

כי שיר פרטי שלו וכאלה. אבל עדיין, הם להקה. היו צריכים להראות *הרבה* יותר את מייק וטרה.

whatascene

New member
למה את מדברת ככה????!??!?!

זה לא יפה לדבר על בילי המ!שלם! הכ!0!ן המעמם פ33ה שכמ!ה! שיזכה למ3!!ת אמן!!!!! כפרע עיניים שלי נשמההההההההההההההההההה בעע אני עושה לעצמי בחילה..

HANSAMA

New member
מה הקשר שהלהקה מתמסחרת??

אז מה אז זה קלוז אפ על הצלליות! מה הם מפרסמים חברת צלליות או משהו?

whatascene

New member
you're trully not the brightest

diamond, are you? היא התכוונה שפעם גרין דיי היו להקה בוידיואים שלהם (למרות שכמעט תמיד בילי היה במרכז, אבל בכל זאת..), והיום זה פשוט *ביליייייייייייייייייי* וכמה שניות של שאר האנשים בלהקה..

BlueBeIl

New member
הם המתסחרו כי רואים כמעט רק את בילי

זה קורה די הרבה... עם להקות. בהתחלה כולם מקבלים זמן פחות או יותר שווה, רק שהסולן יותר בולט, וכשהם מתערים באמ טי וי זה פשוט הסולן במרכז שכל הזמן מראים אותו, ועוד כמה אנשים לא מזוהים מסתובבים מאחורה ומלווים אותו בכלים שלהם....

whatascene

New member
זה לא תמיד הסולן..

זה פשוט האיש שהכי אוהבים ("מעריצות" שהן טינז...) וכולם(ן) רוצים(ות) לראות כל הזמן..כמו שסיד וישס יצא מהפיסטלז..

למעלה