אבל פחות ואז יש שני "כוכבים ראשיים" כאלה, ולשאר הלהקה אין בכלל סיכוי להראות. כמו שעכשיו בגוד שרלוט עם התאומים האלה, ומה שהיה עם queens of the stonage, עם הבסיסט שהם העיפו.
פריקים קשוחים שכמוהם.. בכלל הלהקה הזאת.. אבל המעריצות שלהם......... זה כבר קאטסטרופה! כשהייתי בניו יורק לפני חצי שנה הייתה הופעה שלהם ליד איזה טאוור, וכשראיתי איזה אנשים יצאו מהקהל הייתי בהלם.. כאילו בימבוז עם גרבי ברך עם פסים של שחור וורוד זוהר ואיפור שחור ובגדים וורודים וחצאיות מיני.. והיו גם נשים מבוגרות שנראו ככה! וכולם צרחו ובעע.... ג'יפה.
להופעות! (אני מקווה) חח אבל זה באמת היה ממש מטריד.. ברחתי משם ממש מהר ואמא שלי לא הבינה למה.. אוי ניו יורק ניו יורק.. כבר ציינתי שקניתי את העותק האחרון של א"א בלימיטד אדישן בוירג'ן טיימז סקוור? P: חיחי *רגע של שוויץ*
הייתה לי מתכונת במתמטיקה לא מזמן אז צרבתי מלא דיסקים כדי לא להשתעמם כשאני מתכוננת וזה היה אחד מהם... עד עכשיו כל השירים ממנו סתם הסתובבו לי במחשב. זה דיסק שממש כיף להקשיב לו. אבל אם הם פתאום יתחילו שוב עם סולואים זה לא יהיה אותו דבר... מה שהם כבר עשו הם עשו טוב, נהנה ממנו וזהו
לעשות איזה רטרו.. הבעיה היא שאיך הם כבר יכולים להשתנות אחרי מה שנהייה מהם? כאילו עכשיו על כל המעמד הזה, אני רוצה לראות אותם חוזרים להופיע במועדונים מסריחים בכלום כסף ועושים מוזיקה רק בשביל עצמם..(נו, בוא נאמין לרגע שיש דבר כזה...)