אני מוכרחה לציין שהקליפ החדש

O L g i T

New member
אני אוהבת...

חוץ מזה, מה זאת אומרת לא מוכשר מספיק? הוא מנגן כבר איזה 20 שנה!

O L g i T

New member
לפי מה שהבנתי, את הגיטרה הראשונה

שלו הוא קיבל בגיל 10 מאמא שלו, שזה אומר כבר יותר מ-20 שנה. מתי שהם התחילו, ב-1990 הוא כבר ידע לנגן, אז מה שבטוח שהוא יודע לנגן יותר מ-15 שנה. (שזה מכובד ביותר...)

whatascene

New member
מאבא שלו

ואולי הוא יודע לנגן הרבה זמן.. אולי הוא אפילו מנגן ממש טוב, רק חבל שהוא לא מראה את זה.. הוא מנגן סתם אקורדים.. וזה גם בזמן שהוא עוד מחזיק את הגיטרה.. אבל בעיקרון את מה שבאלבומים הוא זה שכותב ומלחין (את הליין של הגיטרה) ומנגן בהקלטות. יכול להיות שהוא עושה את שתי הגיטרות, אבל אני לא יודעת בוודאות.. בכל מקרה, חבל שהוא לא מנגן יותר..

HANSAMA

New member
ניראה לי שהוא לא מנגן בהופעות כי

הוא גם צריך לשיר וגם לנגן אז.. וזה קשה ביחד!

whatascene

New member
ג'יימס הטפילד, שמעת?

טוב אולי לא.. אבל ממש ממש לא חסר.. דייוויד ברוזה (זה מה שעלה לי..) הוא מנגן עם פריטות הרבה יותר מסובכות מלנגן 3 אקורדים, וגם שר.. וכאילו יש ממש ממש הרבה סולנים שמנגנים נורמלי.. זה בכלל לא קשור.. הוא פשוט צריך את הידיים פנויות לעשות פוזות לקהל וכאלה.. נו.. הוא מפורסם ומצליח, אפילו אם הוא ישתין על הקהל יאהבו אותו (אולי אפילו יותר..)

O L g i T

New member
פחחחחחח רק לא להגזים......

הפוזות לקהל זה שטויות... נכון, הוא לא ינגן על גיטרה (למרות שהוא הגיטרסיט בלהקה) בשביל לעשות פוזות מאגניבות לקהל? נו באמת.... אז הוא עושה כמה תנועות פה ושם, זה לא הופך אותו לאיזה וונאבי קול או משהו... כולם עושים תנועות כשהם שרים

whatascene

New member
חח זה היה בציניות

אבל הוא כן עושה שטויות עם הידיים..זה לא באמת משנה, שיעשה מה שהוא רוצה. רק חבל שהוא לא מנגן יותר, זה הכל.

whatascene

New member
זה היה מאבא שלו, באמת..

לפני שהוא מת או משהו, אולי כמה זמן לפני זה.. אבל זה ממנו

O L g i T

New member
אני לא מתווכחת, רק אמרתי שזה

מה שקראתי
יודעת מה? אני פשוט אבדוק

O L g i T

New member
..... ../images/Emo26.gif

"כשהיה בן 11, קנתה האם לבילי גיטרת "סטראטוקסטר" כחולה, עליה הוא מנגן עד היום"

O L g i T

New member
קראתי בערך 3 ביוגרפיות

ובשלושתן היה כתוב שהיא קנתה לו טוב.. אם את אומרת

whatascene

New member
צ'מעי

אני גם יכולה להביא לך מלא ציטוטים שלו מראיונות או מאתרים.. למשל "Billie got his first electric guitar, the infamous "Blue" (a Fender Stratocaster), when he was 11. Billie still uses Blue to this day and has several replicas of it. The guitar would be the last gift his father would ever give him."

O L g i T

New member
איזה עצוב :-\

ואני אומרת שוב שאני לא מתווכחת, אני בעצמי לא יודעת.. קראתי עד עכשיו בלוש מקומות שזה מאמא שלו, זה הכל... אם את אומרת שזה מאבא שלו אז סבבה

למעלה