אני ערבי

The Bugi

New member
הוא אמר עובדה

מי פיצץ את מגדלי התאומים? השבדים? אלה יו מחבלים ערבים-מוסלמים. וחבל מאוד שהערבים לא עושים עם עצמם חשבון נפש למה בכל פעם שיש פיגוע רב נפגעים, האחראים הם ערבים והסייענים הם ערבים.

Nimst

New member
איך בדיוק ערביי ישראל קשורים

לפיצוץ של התאומים, ולמה הם צריכים לעשות עם עצמם חשבון נפש? 1.3 מיליארד מוסלמים בעולם, כולם טרוריסטים? כל מוסלמי אחראי על כל מה שמוסלמי אחר עושה? אתה אחראי על כל מה שישראלי-יהודי אחר עושה? טוב, אולי יש קונספירציה מאוד רחבה שאני לא מודעת אליה.

אני יודעת../images/Emo3.gif

התכוונתי,שהם מאותו עם אז הם קשורים. כמו שאם יהודי בעולם מצליח במשהו אנחנו קשורים, או לפחות מרגישים קשורים.

Nimst

New member
לא, אנחנו לא.

שני החבר'ה הישראלים-יהודים שתכננו לפוצץ בית ספר של ילדות, מה הקשר שלך אליהם? כשמישהו מתכווח איתך על דעותייך, זה לגיטימי שישאל אותך על המקרה הזה? את לא אחראית ואת לא צריכה לתת דין וחשבון על מה שיהודים-ישראלים אחרים עושים. בדיוק באותה במידה, מוסלמי-ערבי לא צריך לתת לellafreesoul2 דין וחשבון על זה שבן לאדן פוצץ את התאומים.

אממממממ.....

כן, כי אני בעצם מישראל ואני יהודיה... אם מישהו מחו"ל שואל אותי דברים אני עונה לו, כי אני בעצם מהמדינה הזאת ואני מרגישה קצת שאני מייצגת אותה כלפיי מי ששואל אותי.

Nimst

New member
את לא יכולה לבקש מהגולש

הערבי בפורום לתת דין וחשבון על כל מה ש1.3 מיליארד מוסלמים עושים.

FIRE GODDESS

New member
../images/Emo45.gifצודק-זה כמו ש

הערבים יגידו דברים כאלה עלינו בגלל היהודים הקיצונים...

FIRE GODDESS

New member
"את" נו באמת.....

אתה מביא לי את בן לאדן.... אני לא מדברת בכלל על בן לאדן, אני מדברת על הברגים הקטנים אומה אני מדברת על אזרחים נגד אזרחים...

rode2

New member
אני לא מבין מי מוחק את התגובות שלי?

rode2

New member
ellafreesoul2

1.אני לא מתיחס לתגובה שלך ברצינות כי את קוראת לערבים חיות 2. את ולא 100000 כמוך לא יכול לגרש אותי מהבית שלי או מהמדינה הזו ולא את זו שקובעת אם אני נשאר או לא כי אני ואת שווים ויש לנו אוןתה זכות לגור פה...ואגב אני גר בנצרת עלית בשכונה דרומית בבנה ביתך ..אולי אני שכן שלך... 3. המוח שלך הוא האויב שלך.. 4. את לא מתמצאת בכלום רק בשטויות איזה הסכם? את ממש מרחפת.... 5. הכסף שנותנים למשפחות זה כדי שיקנו בית אחר ויחיו בכבוד ככה שלא צריך לרחם עליהם בענין הזה..זה לא קל אבל גם על זה מתרגלים... 6. השנאה נמשכת? אני לא שונא אף אחד ואם אני אשנא מישהו זה לא בגלל שהוא יהודי או בגלל הגזע שלו...אבל יש כאלה שכן שונאים אותך בדיוק כמו שאת שונאת אותם. אז ככה מחקו התגובה שלי ל ELLAFREESOUL ...אני מביא תגובה בצורה יותר מנומסת.. לי אסור להגיד למישהי פרמטיבית אבל למישהי מותר להגיד על עם שלם חיות...כל הכבוד!

rode2

New member
חחחחח

סוריייי היא שפויהההה היא לא מפגרתתת....רק הפעם אל תמחקו את התגובה פליייזז

sarahhh

New member
סליחה

אבל נדבר על הזכויות שלכם כשלא יהיו פה פיגועים כי רוב המיקרים מתי שיש ניפגים אצלכם זה מתוצאה מפיגוע שהיה אצלנו וחוץ מזה אתם יכולים טוב מאוד לעצור את הפיגועים ואתם לא רוצים!!!

למעלה