מי פיצץ את מגדלי התאומים? השבדים? אלה יו מחבלים ערבים-מוסלמים. וחבל מאוד שהערבים לא עושים עם עצמם חשבון נפש למה בכל פעם שיש פיגוע רב נפגעים, האחראים הם ערבים והסייענים הם ערבים.
לפיצוץ של התאומים, ולמה הם צריכים לעשות עם עצמם חשבון נפש? 1.3 מיליארד מוסלמים בעולם, כולם טרוריסטים? כל מוסלמי אחראי על כל מה שמוסלמי אחר עושה? אתה אחראי על כל מה שישראלי-יהודי אחר עושה? טוב, אולי יש קונספירציה מאוד רחבה שאני לא מודעת אליה.
שני החבר'ה הישראלים-יהודים שתכננו לפוצץ בית ספר של ילדות, מה הקשר שלך אליהם? כשמישהו מתכווח איתך על דעותייך, זה לגיטימי שישאל אותך על המקרה הזה? את לא אחראית ואת לא צריכה לתת דין וחשבון על מה שיהודים-ישראלים אחרים עושים. בדיוק באותה במידה, מוסלמי-ערבי לא צריך לתת לellafreesoul2 דין וחשבון על זה שבן לאדן פוצץ את התאומים.
כן, כי אני בעצם מישראל ואני יהודיה... אם מישהו מחו"ל שואל אותי דברים אני עונה לו, כי אני בעצם מהמדינה הזאת ואני מרגישה קצת שאני מייצגת אותה כלפיי מי ששואל אותי.
1.אני לא מתיחס לתגובה שלך ברצינות כי את קוראת לערבים חיות 2. את ולא 100000 כמוך לא יכול לגרש אותי מהבית שלי או מהמדינה הזו ולא את זו שקובעת אם אני נשאר או לא כי אני ואת שווים ויש לנו אוןתה זכות לגור פה...ואגב אני גר בנצרת עלית בשכונה דרומית בבנה ביתך ..אולי אני שכן שלך... 3. המוח שלך הוא האויב שלך.. 4. את לא מתמצאת בכלום רק בשטויות איזה הסכם? את ממש מרחפת.... 5. הכסף שנותנים למשפחות זה כדי שיקנו בית אחר ויחיו בכבוד ככה שלא צריך לרחם עליהם בענין הזה..זה לא קל אבל גם על זה מתרגלים... 6. השנאה נמשכת? אני לא שונא אף אחד ואם אני אשנא מישהו זה לא בגלל שהוא יהודי או בגלל הגזע שלו...אבל יש כאלה שכן שונאים אותך בדיוק כמו שאת שונאת אותם. אז ככה מחקו התגובה שלי ל ELLAFREESOUL ...אני מביא תגובה בצורה יותר מנומסת.. לי אסור להגיד למישהי פרמטיבית אבל למישהי מותר להגיד על עם שלם חיות...כל הכבוד!
אבל נדבר על הזכויות שלכם כשלא יהיו פה פיגועים כי רוב המיקרים מתי שיש ניפגים אצלכם זה מתוצאה מפיגוע שהיה אצלנו וחוץ מזה אתם יכולים טוב מאוד לעצור את הפיגועים ואתם לא רוצים!!!