השינוי איננו עמוק אלא מהפכני
מסכים איתך לגמרי שאין מנוס ממנו, אבל השינוי איננו עמוק בכלל, אלא שטחי מאוד מפני שאף אחד לא מסביר מהי בדיוק אותה תגלית שעל פיה העולם נע אל עבר עולם פמיניסטי "נאור". אין לזה שום הסבר כלל וכלל...
אבל זו אכן עובדה קיימת שהעולם נע אל עבר הווי פמיניסטי שמחייב הסתגלות, וכמו שאמרתי יש גברים רבים שמסתגלים ואף מברכים על השינוי הזה.
לא בגלל שהוא עמוק או צודק או ראוי, אלא בגלל שהם עצמם פטורים מן החובה ההיסטורית לדאוג לאישה. הם גם לא תמיד מוותרים על חיי המין שלהם. לעתים חיי המין שלהם בהחלט עשירים ומגוונים.

מכל מקום, השינוי רחוק מאוד מלהיות "עמוק". הפסיכולוגיה הגברית נותרה בדיוק כפי שהייתה בעבר. זקוקים לנשים, זקוקים למגע ולריח של אישה. אבל לא יותר מכך.
כל היתר לא מעניין אותם בכלל.... לא רכוש, לא השכלה, לא כסף, לא דת ואמונה. כלוווום. אם היא שווה זיון, מפרגנים לה קצת ומזיינים אותה.
אם לא... שתשב בבית ותלמד לתואר ראשון או שני. שתעבוד במלצרות.

לא ציינתי קודם את מה שאני הולך לומר על קורבנות פמיניסטיים, אבל המזרחיות ( יהודיות כמובן ) אכלו אותה הכי חזק במדינה הזאת !
את כמובן מפרשת את דבריי כשנאת נשים / שוביניזם, אולי אפילו גזענות, אבל הן ( המזרחיות ) אכלו אותה הכי חזק בארצנו. כמה שיותר משכילות, ככה יותר בודדות, יותר קרועות בין הביקוש לסקס לבין השאיפה שלהן להצליח בקריירה.
הנה דוגמא שבעיניי מייצגת-
https://news.walla.co.il/item/3224275
אם נדמה לך או למישהו אחר שזו דוגמא לאישה מצליחה שמטילה אימה על גברים, את טועה בגדול. היא קורבן פמיניסטי, היא פעלה כזונה כדי לקבל את מבוקשה. מבוקשה ניתן לה, וכעת היא שוב לבדה כמו כלבה. האמת שאני רק מנחש שהיא רווקה או גרושה. לא יודע עליה כלום.
גם האחיות שלי הן רווקות פמיניסטיות משכילות, בודדות כמו כלבות, מאחוריהן רומנים עם המנהלים הנשואים שלהן, משנוררות כסף מהמדינה ומדברות גבוהה גבוהה על שחרור האישה מכבלי השוביניזם. לך תסביר להן שהן נותרו באותה משבצת כפי שהן תמיד היו... רק שכעת הן בודדות. חיות לבדן בנפרד, כל אחת לעצמה, בין אם זה מתאים להן ובין אם לא.
פמיניסטיות שאף גבר לא סופר אותן בכלל.
פרגונים יש, אפילו פרגונים מקיר לקיר.