אתר הסרבנות - קורא לכאורא

masorti

New member
ה"בלה בלה" שלך לא יסתיר...

את העובדה שנתפסת סותר את עצמך ומשקר בקשר לכך.

saar7650

New member
ראשית כל, יש סתירה בדבריך

כפי שכבר הראה מסורתי! (להזכירך- המורה החדש שינסה לעזור לי לשקם את הבנת הנקרא שלך). שנית, "השיקול אם להשתמש בפטור או לא הוא שיקול של מקבל הפטור. לכן אם הוא בוחר להשתמש בפטור, הרי שזו השתמטות." יפה! מכאן מובן לכלל הציבור, כי ויזינושל'ה טוען שאדם המקבל פטור רפואי הוא משתמט! עקב כך שהוא יכול לבחור להתנדב לשירות צה"לי בתפקידים שבעייתו הרפואית לא תפריע לו לבצע את המוטל עליו.

vizini

New member
אין סתירה, אבל יש סטירה

לכל אלה שמנסים לעוות את האמת, ולהכשיר את השרץ. האם ידידך שאינו שולט בצרכיו יכול לבחור להתנדב לשירות צהלי? אם אתה משקר, לפחות שיהיה הגיון בשקריך...

saar7650

New member
פששששש קורעת הבדיחה עם הסטירה!

ובאשר לשאלתך- "האם ידידך שאינו שולט בצרכיו יכול לבחור להתנדב לשירות צהלי?" לגלות לך סוד?... (אל תספר לאף אחד...) הוא התנדב! הבחור התנדב לשנתיים שירות בבקו"ם בתפקידים משרדיים. והאם ויזינושל'ה איש האמת היושר והטוהר, אינו מכיר אנשים שקיבלו פטור רפואי, ולמרות הפטור התנדבו לשרת בצבא?...

vizini

New member
שקרנוני-

שקר כמו שלך מריחים (תרתי משמע) מרחוק... לשקר רגיל אין רגליים. לשקר שלך אין גם חוש ריח (וגם לא חוש בושה)

saar7650

New member
הצעתי לך לבוא ולבדוק-

כנראה שאתה חושש שהאמת תטפח על ראשך (החלול ממילא עקב חוסר תאים במח)...

vizini

New member
תגיד, איפה שירת אותו חבר שלך?

בשירותים? ומה עשו כל אלה ששירתו איתו? הלכו עם מסכות אב"כ? שמעתי כבר שקרים מסריחים, אבל כזה עוד לא היה...

saar7650

New member
טפשוני-

נראה לך שהבן אדם כל היום מוציא את צרכיו?... האם אתה נמצא במשך כל היום בהוצאת צרכיך הגדולים ו/או הקטנים?... לבן אדם יש בעיה של שליטה, אך לא כל שניה, לא כל דקה, לא כל שעה (וכן על זה הדרך...) יוצאים לו צרכיו. אם גם את זה היה לך קשה להבין, אז אני חייב יהיה להזעיק את המורה החדש ישן שלך- מסורתי. תגיד, כדורים כבר לקחת היום?! ואם שאלת היכן שירת הבחור- אז הוא היה ראש לשכת המב"ס (מפקד בסיס) בבקו"ם. תפקיד משרדי, בו יכול החייל החביב ללכת לשירותים כל עת שירצה. ושוב, אני חייב להזכיר לך לקחת כדורים היום! פעמיים ביום לא לשכוח! על פי מה שאני רואה, אנו נזדקק להעלות לך את כמות הכדורים...

vizini

New member
כל היום?

לא, מספיקה פעם אחת. למשל, בשעת האוכל החדר האוכל. או בשעת ישיבה בחדרו של המב"ס, כאשר צריך להכין קפה לנוכחים. ואפילו סתם בשעה שהוא נמצא בחדר. מה זה "ללכת לשירותים כל עת שירצה"? הלא אמרת שהוא אינו שולט בצרכיו! שוב נתפסת בשקר על חם? כמו שאמרתי, לשקר אולי אין רגליים, אבל יש לו ריח...

saar7650

New member
מה זה "ללכת לשירותים כל עת שירצה"?

"הלא אמרת שהוא אינו שולט בצרכיו! שוב נתפסת בשקר על חם? כמו שאמרתי, לשקר אולי אין רגליים, אבל יש לו ריח..." זה אומר, (טפשוני), שברגע שהוא עשה את מה שעשה, הוא יוכל להחליף את בגדיו בשירותים בבסיס! וכך הוא עושה... ראית כמה פשוט, טפשוני??... קח את הכדורים אתה צריך לקחת מדי יום, ולאט לאט ייפתח לפניך עולם מלא (או בעצם לא מלא- אצלך זו בעיה רצינית) של הבנת הנקרא!!!

vizini

New member
חבל שאתה ממשיך.

במקום לשתוק ולהתחבא ולקוות שישכחו לך את זה, אתה ממשיך ומתחפר בהפרשות... תגיד לי, אם זה קורה לו בחדר האוכל, מי מנקה אחריו כשהוא הולך לשירותים? ומי מנקה את כל מה שהקיאו אלה שישבו איתו בשולחן?

saar7650

New member
בוא'נה, טפשוני!

אתה באמת חסר תקנה... אבל אני לא אעזוב אותך, ולא אזרוק אותך לאנחות. אמשיך לטפל בך באפן מסור וכנה! "תגיד לי, אם זה קורה לו בחדר האוכל, מי מנקה אחריו כשהוא הולך לשירותים?" תגיד, טפשוני- כשתינוק עושה את צרכיו בטיטול, האם צואתו נמרחת על השולחן? או על הריצפה?! לבן אדם יש טיטול של מבוגרים, והוא מחליף אותו בשירותים. אנשים כלל לא מרגישים/מבחינים/רואים (אולי רק מריחים) את בריחת הצרכים שלו. נסה להבין, או ששכחת לקחת את כדוריך ואז באמת שאין מצב שתבין!

vizini

New member
כן, ידידי הצעיר.

חיתול לא חוסם ריח, ולפעמים גם לא את השתן והצואה. כשתגדל ויהיו לך ילדים, ואם לא תהיה שוביניסט מדי להחליף אותם מדי פעם, אז תדע גם באיזה נושאים לא כדאי לך לשקר.

saar7650

New member
"מה זה "ללכת לשירותים כל עת שירצה"?

הלא אמרת שהוא אינו שולט בצרכיו!" זה אומר, טפשוני (שכחתי שכל מילה, ומשפט צריך להסביר לך), שכשהוא עושה מה שהוא עושה, הוא יוכל ללכת להחליף את בגדיו התחתונים בשירותים בבסיס... הבנתו'ס??? ויזינושל'ה, הצעת ייעול ממורך, קח את הכדורים כנדרש, וייפתח לפניך עולם מדהים, שלם ומלא (בעצם לך ייפתח עולם חלקי כי בעייתך רצינית ביותר), של הבנת הנקרא!!!

saar7650

New member
שמע חביבי-

או שאתה משחק אותה לא מבין כי הבנת שנכנסת ל"פלונטר", או שיש לך בעיה רצינית בהבנה. אני שם לב שהצטרף מורה חדש בשם "מסורתי" שיעזור לי להסביר לך את הסתירה הפנימית בדבריך. ולהלן ההסבר בפעם המי יודע מה (הפעם בצורה פרטנית יותר)- אתה דיברת על כך ש"משתמט הוא אדם המנצל את החוק כדי להתחמק ממילוי חובותיו." וקישרת את דבריך לחרדי המקבל פטור חוקי משירות צבאי. על אף הפטור כינית את החרדי בתור "משתמט". שאלתי אותך האם תאמר כי אנשים המקבלים פטור רפואי ויכולים לשרת בצבא- (כמו אותם אנשים שמניתי לעיל, וכמו אותם מתנדבים שעל אף הפטור שהוענק להם ממשיכים להתנדב כך שישנם תפקידים שהם כן יכולים לשרת בצבא) האם תחשיב גם אותם למשתמטים?... התחלת להתבלבל ועל אף הסבריי החוזרים ונשנים חזרת על הטענה- "הפטור הרפואי נועד לפטור אנשים שלא מסוגלים רפואית לשרת. אם מישהו מסוגל לשרת ובכל זאת קיבל פטור רפואי, הוא מרמה את המערכת ולכן הוא רמאי". שוב, הבאתי לך הסבר האומר כי- "פטור רפואי נועד למי שצה"ל רואה את מסמכיו הרפואיים ומחליט לתת לו פטור רפואי. כלומר- יכול מאוד להיות אדם שיכול לשרת בצבא בתפקידים שונים אך הצבא לא רוצה לקחת אותו ולכן נותן לו פטור רפואי. אין כאן כל רמאות כי האדם באמת סובל מבעיות רפואיות, והמסמכים אותם העביר לצבא הם מסמכים אמיתיים ולא פיקטיביים, אך הצבא החליט מסיבות השמורות עימו לתת לו פטור רפואי למרות שהוא יכול לשרת בצבא בתפקידים שונים. יש הרבה אנשים שקיבלו פטור רפואי והתנדבו לשרת. לכן יקירי אני לא מדבר על רמאים, אלא על אנשים עם בעיות רפואיות אמיתיות." ועדיין השארת את שאלת השאלות פתוחה! לכן אשאל שוב עד שתענה- האם תכנה את אותם אלה שקיבלו פטור ויכולים לשרת בצבא בהתנדבות או בתפקידים קלים יותר כמשתמטים?... וליתר דיוק אני אפילו אתן לך דוגמא: אדם הסובל מאי שליטה בצרכים הגדולים (מצבו לא יחמיר עקב שירותו הצבאי) או אדם הסובל מבעיה אחרת שהשירות הצבאי שלו לא יחמיר את מצבו, וקיבל פטור רפואי משירות צבאי על אף היותו מסוגל לתפקד בתפקידים משרדיים, באחזקה (גינון) בתור טבח, בתור משגיח כשרות וכיו"ב, האם הוא נחשב בעיניך כמשתמט?! ענה לי על השאלה הזו באפן ספציפי ושוב אדגיש, לא מדובר ברמאות. *בקשר לשאלתך האם אני משתמט- אז אתה יכול לנוח בשלווה, אני לא משתמט.

vizini

New member
כבר עניתי ארבע פעמים.

והנה בפעם החמישית: מי שהפטור הרפואי שקיבל מוצדק, אינו משתמט. מי שהפטור הרפואי שקיבל אינו מוצדק, הוא רמאי. חרדי שקיבל פטור, הוא משתמט. לגבי המקרים שמינית, כל מקרה לגופו, והפרטים הרפואיים לא נמצאים לנגד עינינו. דיברתך בנושא מפוקפקת ולא יכולה להיחשב כאמינה. אם נחזור רגע לאותו מקרה של אדם שאינו שולט בצרכיו, כל אחד יכול להבין שאדם כזה אינו יכול לתפקד כרגיל, ולכן רק על פי מקרה זה ניתן להבין כי אינך מדייק בפרטים. אני שמח שאתה אומר שאינך משתמט, אבל גם דברים אלה, הבאים מפיך, צריכים אימות ממקור נוסף...

saar7650

New member
בעיה רצינית הנובעת מאיבוד עשתונות..

אם אינך מאמין לדברי, סימן שזה גלגל ההצלה האחרון שנותר לך... במקום שתודה על האמת ותאמר כי כל אדם המקבל פטור משירות צבאי (חוקי ואמיתי כתוצאה ממסמכים אמיתיים שהציג לצבא) הוא פטור חוקית ואינו בגדר משתמט,כך גם לגבי החרדים הפטורים חוקית משירות צבאי ואינם נחשבים למשתמטים, אתה ממשיך להתפתל ולאבד את עשתונותיך... לא נורא ויזינושל'ה, המורה מסורתי ועוד מחברי הפורום ינסו לספק לך את הכדורים כדי שתפסיק להתפתל ולאבד עשתונות. "אני שמח שאתה אומר שאינך משתמט, אבל גם דברים אלה, הבאים מפיך, צריכים אימות ממקור נוסף..." כדורים, ויזינושל'ה, כדורים...

vizini

New member
איפה ראית איבוד עשתונות?

להיפך. אני ממשיך ועונה לך בסבלנות, פעם אחר פעם, בתקווה שסוף סוף תבין. כדי לעזור לך להבין את ההבדל בין פטור מסיבות רפואיות לבין פטור הניתן לדתיים, הנה מספר שאלות הבהרה: נניח שבריאותי מאה אחוז. האם אני יכול לגשת ללשכת הגיוס, ולדרוש פרופיל רפואי "אינו כשיר לשירות" (ידוע גם בכינויו פרופיל 21)? לחילופין, נניח שהגעתי לועדה רפואית, עברתי בדיקות וזו קבעה לי פרופיל "בלתי כשיר לשירות". האם אני יכול לדרוש מהצבא שיגייסו אותי, ויציבו אותי בסיירת? ושאלה אחרונה - נניח שאני רוצה להתחמק משירות. האם אני יכול להכריז כי "תורתי אומנותי" ולדרוש על סמך כך פטור? אני בטוח שאחרי שתענה לשאלות אלה, תבין לבד מה ההבדל ולמה חרדי שמקבל פטור הוא משתמט. ומה עוד היה לנו? אה, כן, אנחנו לא מאמינים לך? נו, מה לעשות. אם מישהו מספר לנו על אדם שלא שולט בצרכיו אבל מתפקד כרגיל, אפילו מסורתי יקרא לו שקרן...

saar7650

New member
אני מבין שמסורתי הפך לחבר שלך...

"היכן אתה רואה איבוד עשתונות?!" ידיעת הבעיה פוטרת חלק מהבעיה ואם אינך יודע על הימצאות הבעיה אצלך (ענין איבוד העשתונות) מצבך רק יחמיר... " נניח שהגעתי לועדה רפואית, עברתי בדיקות וזו קבעה לי פרופיל "בלתי כשיר לשירות". האם אני יכול לדרוש מהצבא שיגייסו אותי, ויציבו אותי בסיירת?" לא דרשתי את הצבתך בסיירת. אתה יכול לשרת בתפקידים אחרים, נוחים יותר. כמו טבח, או משגיח כשרות, או בתפקידים משרדיים. כלב"ניק... האם אין אנשים שקיבלו 21 רפואי והתנדבו לשירות צה"לי?... "ומה עוד היה לנו? אה, כן, אנחנו לא מאמינים לך? נו, מה לעשות. אם מישהו מספר לנו על אדם שלא שולט בצרכיו אבל מתפקד כרגיל, אפילו מסורתי יקרא לו שקרן..." אנחנו לא מאמינים לך??? מי זה אנחנו?? היתכן שֱחָבַרתָ ל"חברך"/מורך- "מסורתי"??... היכן אתה רואה חוץ ממך עוד אדם שלא מאמין לי?... ועוד אתה מדבר על שקרנים, הא?... ואם אתה (השקרן- כפי שמסורתי העיד עליך) טוען שאני משקר אז אני יכול להמשיך את ארח חיי באפן רגיל ביותר. כי אם זה רק אתה (אולי אתה סובל מהזיות שונות ועדיין תתעקש על "אנחנו לא מאמינים לך"), אז זה בסדר! לא נראה לי שמישהו מתיחס לקביעתך באימות דברי. לילה טוב יקירי! אל תשכח לקחת את הכדורים להחזרת שפיותך למסלול הרגיל...

למעלה