עוד בדיחה קורעת...
ממש מדהימות הבדיחות שלך! לגבי השאלות- עניתי ועוד איך עניתי! אינך יודע קרוא וכתוב? הבה ננסה לעזור לך להתקדם בהבנת הנקרא שלך- שאלת החכם מכל אדם- מר ויזינושל'ה: " נניח שהגעתי לועדה רפואית, עברתי בדיקות וזו קבעה לי פרופיל "בלתי כשיר לשירות". האם אני יכול לדרוש מהצבא שיגייסו אותי, ויציבו אותי בסיירת?" תשובתי: לא דרשתי את הצבתך בסיירת. אתה יכול לשרת בתפקידים אחרים, נוחים יותר. כמו טבח, או משגיח כשרות, או בתפקידים משרדיים. כלב"ניק..." ובנוסף שאלה נוספת המופנית אל החכם מכל אדם איש האמת והיושר: "האם אין אנשים שקיבלו 21 רפואי והתנדבו לשירות צה"לי?..." שמת לב? בקטע זה- תלמידי היקר, יש שאלה, תשובה ועוד שאלה המופנית אליך! נא לחזור ליסודי על מנת שלא תשפיל עצמך בפני רבים. השתדלתי להדגיש את הסיוע לקטע על מנת להקל עליך. ושכחנו גם את הקטע בו נמצאת דובר שקר, או הקטע בו אתה חושף את הזיותיך. "ומה עוד היה לנו? אה, כן, אנחנו לא מאמינים לך? נו, מה לעשות. אם מישהו מספר לנו על אדם שלא שולט בצרכיו אבל מתפקד כרגיל, אפילו מסורתי יקרא לו שקרן..." אנחנו לא מאמינים לך??? מי זה אנחנו?? היתכן שֱחָבַרתָ ל"חברך"/מורך- "מסורתי"??... היכן אתה רואה חוץ ממך עוד אדם שלא מאמין לי?... ועוד אתה מדבר על שקרנים, הא?... ואם אתה (השקרן- כפי שמסורתי העיד עליך) טוען שאני משקר אז אני יכול להמשיך את ארח חיי באפן רגיל ביותר. כי אם זה רק אתה (אולי אתה סובל מהזיות שונות ועדיין תתעקש על "אנחנו לא מאמינים לך"), אז זה בסדר! לא נראה לי שמישהו מתיחס לקביעתך באימות דברי." האם ענית לי על קטע זה? האם ענית לי ל*שאלה המופנית אליך? יום טוב יקירי, לא לשכוח כדורים! *השאלה היא- "האם אין אנשים שקיבלו 21 רפואי והתנדבו לשירות צה"לי?..." נ.ב אני מאוד מקוה שהסיוע שהוגש לך בקטע זה, אכן יעזור לך להבין את הדברים בצורה מעמיקה וטובה יותר! אני (ואולי גם מסורתי יתנדב לסייע בכך) ננסה לשקם ולסייע לך בקריאה, הבנה, ויציאה מהזיות חוזרות ונשנות.