באימשלך?!?!?!?!

אישון36

New member
המצב נורא

ולך יש מטרה שלא תתממש - שהיא תעשה הפלה. אז קודם כל תעלם מעט, תן לה ללדת עם עצמה.....אולי זה ישכנע אותה להבין כמה זה קשה. אח"כ אתה לא צריך את הפרה בשביל לשחק עם העגל, הרי היא תתבע, אתה תשלם, אבל אתה לא חייב לקחת את החלק הפחות נעים של הילד - תיהה אבא של שבת, תבוא תשחק מעט ותלך. שהילד יגדל בכול אופן תוכל בקלות להגביר את הקשר ולהנות מהרך הנולד הרבה יותר. אישון. שלא נדע.

אני נדהמת ממה שאני קוראת...

מה זה" תהיה אבא של שבת"?? "תן לה ללדת עם עצמה.." "אולי זה ישכנע אותה" "אתה לא חייב לקחת את החלק הפחות נעים של הילד" ??????? מסכנה מי שתכנס איתך למיטה. יהיה עליה (כמובן - הרי היא האשה) לתת לך (הגבר - איך לא) תעודת אחריות לגבי קונדומים. שהרי היא מייצרת אותם, וגם עובדת בחברת ביטוח. וברור שהיא הרי האחראית היחידה למצב של פאשלות באמצעי מניעה. ואם היא תכנס להריון ברור שזאת אחריות שלה ורק שלה (זה לא הזרע שלך שלקח בזה חלק - מה פתאום?!)!! נורא קל נכון? לבוא, לגמור, להשאיר את הנוזל הזה וכל דבר שקורה מעבר לזה הוא לא אחריות שלי.... אללי, שמור עלי מגברים כאלה!

את לא הבנת! חובה להעניש אותה על...

החור בקונדום, על הגיל שלה (באיזו חוצפה נשים בגילה עדיין לא נשואות ושוכבות רק עם בעליהן?!!), על ההחלטה שלה להביא את הילד למרות הקשיים שצפויים לה (ברור שהיא לא מבינה כמה קשה זה הולך להיות, צריך גם להיות בן *ונה ולהשאיר אותה לבד בלידה! עונש ראוי לכופרת שכמותה). למה שהוא יקח חלק פעיל בגידול הילד?! הרי היא התחייבה שהיא לא רוצה את זה, אז הוא הולך לתת לה בדיוק מה שהיא צריכה. אישון. 1. רואים שאתה רווק מזדקן שלא חווה לידת בנו, ושהשנים כיבו כל רגש בו. 2. מזל שאין לך ילדים, ואני מקווה בשבילם שלא יהיו לך ילדים לפני שתשנה.

אישון36

New member
רואים שאת לא מכירה. אותי לפחות.

אבל ההבחנות מדהימות..............מחזיק ממך...........ואני הסביר שוב. היא רוצה ילד לבד. שיהיה לבד. שזה לא מה שימנע ממנו לפתח חיים במקום אחר............מידי פעם צריך להיות מרוכז בעצמך - לא לכבול עצמך בגלל ילדת קונדום לזקנה מקומטת ונכה ריגשית. ונמשיך. יש לי ילדה. קוראים לה שני. ב: אני בזוגיות. ג: גם הייתי בלידה ואני גם שותף פעיל בחיי הילדה (חי עם האימא שלה). אבל חוץ מזה בכל השאר את צודקת. ואם נהיה רציניים לרגע: נכון היא רוצה ילד, הוא לא רוצה איתה זוגיות - זה ברמה של תרומת זרע. זהו כאן זה נגמר. אישון. אבא של שני.

rigoletto111

New member
מניח שאין כזו...

[דווקא כתבתי לך משהו, אבל הוא חושפני מדי לגבי ומחקתי אותו]

אישון36

New member
מציאות ווירטואליה ?

בכול אופן השאלה נותרת מה עם תמליל אותו הלילה שטרחת כל כך לספר עליו. אישון. ממשיך להיות סקרן.

bvb6

New member
אפילו טל חושבת שיש לגברים זכות לדעה

שונה משלך :)

אישון36

New member
את יודעת מה

בואי נדבר לעיניין. את מרחמת ? למה ? כי אני סבור שמי שנכנסה להריון בלי יחסים וכופה למעשה מציאות של הבאות לא זקוקה לסיוע ? ואם אתה נכפה לתוך הבאות אז תעשה אותה לפחות בחלק של ההנאה ולא של העבודה הקשה - הרי לשלם אתה חייב. אז זה מה שאני סבור. ואת מתוך זה שאת מבינה שיחסים "נורמאליים" לא יהיו לך בגלל בעיית בטחון עצמי (לטעמי בצדק - נפש מכוערת שרק גוף מעוות מכוער ממנה שרק פנים שהם פיפס נדיר של כול צורות הפצעים האפשריים מכוערות ממנו - ואל תשכחי שאני במקרה ראיתי אותך אז ככה שאני יודע על מה אני מדבר) אז מתוך זה את סבורה שהינה בהזדמנות שיכולו כל הקיצים תכנסי להריון ותחייבי משהו לבוא לבקר אותך לעת עריריותך. פשוט מחשבה מעוותת. אז אני אסביר לך, בחורה שרוצה ילד, היא רוצה ילד, מי שלוקחת אמצעי מניעה מכריזה על זה שהיא לא רוצה ילד, מי שרוצה לגדל את הילד לבד שלא תספר שנכנסה להריון. זה שהיא מספרת זה שהיא רוצה "עזרה" "סיוע" ועוד. אז היום בעיתון יש כאילו שעשו הסכמים ונכנסו להריון מתוך אותם הסכמים. הריון זה לא נדמה לי, וזוגיות כפוייה בגידול ילד זו עבירה מוסרית כמו כל עבריינות אחרת. אישון. האווזה - מה שלא אמרתי אבל נשאר אמת - אישה מכוערת נפשית בגוף מעוות.

ממש משורר הדלות אתה.

ואתה מה זה נגעל ממני, נכון? בגלל זה אתה רוצה לקבל תמליל מדויק של מעשיי האהבה שלי עם בן זוגי. אה, כן, בן זוגי, אה, הוא כנראה דמיוני, כי הרי ברור שיום אחד אני אקווה שמישהו יעשה לי טובה וישכח לשים קונדום וכך אני אוכל לדאוג להמשכיותו של נצר מראי הכה ייחודי (ודוחה, אינדיד). אבל לצערי עד היום זה לא קרה. ואני עוד מייחלת ומתכננת לגנוב למישהו זרע. כן, מחכה. זרע, ורגשות, וכסף, כי ממש חסר לי כסף. ואני לא אוכל כנראה לפרנס את ילדיי בכוחות עצמי, אני ממש חייבת פילנטרופ לחיות על חשבונו, אחרת גם אני וגם צאצאיי נחייה באשפתות, לא שזה כל כך משנה, אנחנו הרי נראים כאילו אנחנו ראויים בדיוק לזה.

אישון36

New member
צר לי לומר

גם חוש הומור אין לך. את מדברת על שעה וחצי של צווחות סקס ואני מבקש את התמליל ? את גם נוסף לכול חסרת הומור ? בטח חשבת לספק לי את התמליל של .הו כן הו לא. את פשוט מאותגרת. אישון. עמותת אתגריפ

למעלה