באימשלך?!?!?!?!

bvb6

New member
לדעתי , בכלל גברים צריכים להסתובב

עם פוסטינור ולא נשים .... למה שנשים ירצו לקחת פוסטינור , זה לא יקר??

הדיון בנוגע לרגע שבו זרע+ביצית...

הופכים ל"ילד" לא שייך לנושא הפורום, גם לא הדיון בנוגע להאם מותר להתערב אחרי שזה קרה או להשאיר לאלוהים את הבחירה. כך או כך, כמו שאמרו לך למעלה- פוסטינור זה במקרה שאת בטוחה שיש מצב, או לפחות יודעת- לא בטוח שהם ידעו. מהסיפור ברור שמדובר בתקלה ולא בגניבת זרע או בהתעברות בכוונה תחילה.

טל קר

New member
מה שאפשר להבין טוב טוב

זה לא מה הבחורה רצתה, אלא את הדעות המבוססות על שנאה וחרדה (וגם בורות גדולה- פוסטינור זה לישר אחרי, כשהתקלה זוהתה בבירור, לא כשאת מגלה שאת בהריון) של כמה גברים בשרשור.

לי מאוד ברור מה אני אומר

לא בטוח כל כך שלך ברור מה את אומרת, ואיך כרגיל מגיעות ההמצאות ' שנאה' חרדה בורות כאשר הבורות שהופגנה היתה מצד אלו שמדמיינים מה אחרים אומרים

bvb6

New member
איפה הטופס הזה שנשים לוקחות על

עצמן אחריות?

BABELICIOUS

New member
ואווו

סליחה אבל לא שמעת על אחריות אישית? ובזאת אני מתכוונת ל
אני דווקא כן בעד הפלה לפעמים. כמובן תלוי בהמון גורמים ותלוי בהורים ובמוכנות נפשית וכלכלית ועוד ועוד. אם הייתי נכנסת להריון בימים אלו, הייתי בהחלט עושה הפלה, כך שאני ממש לא אוהבת את הצדקנים שאומרים ש"הפלה זה רצח". אבל זכותה של הבחורה ללדת, את זה אי אפשר לקחת ממנה. אני אישית מעדיפה להביא ילד עם בן זוג ובטח שלא הייתי רוצה להביא ילד שאבא שלו לא רוצה אותו. אבל זה לאו דווקא אומר שילדים שגדלים בבית חד הורי יגדלו רע, ממש לא. אבל כן, במקרה שלך זה וואחאד תיק בגלל המזונות! מה אני אגיד לך. אין מילות עידוד. היית צריך לחשוב על זה קודם.

bvb6

New member
במדינות הפחות פרימטיביות

כמו בארה"ב , האמהות לוקחות אחריות על גידול הילדים בניגוד לנעשה בארץ

טל קר

New member
זו דרך אחת להתיחס לכך שבארה"ב

יש יותר גברים שלוקחים רגליים ומסירים מעצמם אחריות תוך דחיפת הנשים והילדים שלהם עצמם לעוני (אבל לא לדאוג, גם בישראל מדובר בכמה וכמה עשרות אלפים כאלו)

rigoletto111

New member
אם אותה אשה רוצה ילד ואב תומך

היא היתה יכולה וצריכה למצוא מישהו שמעוניין בכך: אדם מבוגר ללא ילדים/ הומוסקסואל , במיוחד בעל יכולת כספית, ולסכם איתו מראש על הולדת הילד והעניינים הכספיים והאחרים הכרוכים בכך. ידידה שלי עשתה כך, וכעת מצפה להולדת בנה/בתה. אם אשה לא עושה כך אלא שוכבת עם יזיז, ומשקרת לו שהיא משתמשת בגלולות, אין לה מה להתפלא שהוא בתורו גם יעשה לה שטיקים מלוכלכים. "עם נבר תתבר" , אמר דוד המלך.

טל קר

New member
אפרופו גברים מנוולים

ממוחך הוצאת שקרים ושטיקים שהאשה לכאורה עשתה לו. מאיפה ההוכחות? רק מראשך (מה שמעיד על האופי שלך ואופן המחשבה שאתה מסוגל לו, לא על שלה). זה שמישהי נכנסה להריון זה לא אומר שהיא 'רצתה ילד' ולא אומר שהיא שיקרה, או 'עשתה שטיקים מלוכלכים'. אין אמצעי מניעה של 100% ולא רק 'שקרניות מבצעות שטיקים' נכנסות להריון לא מתוכנן.

Old Girl

New member
לא כתוב כאן

שהיא שיקרה משהו לגבי הגלולות. לפי מה שאפשר ללמוד מהכתוב היה שם מעשה חסר אחריות של שני אנשים, כרגע עליהם לשלם מחיר על הטעות שלהם. הבחור יכול להתנחם בכך שהמחיר שהוא משלם נמוך יותר, זה הכל. לגבי טריקים מלוכלכים - יש בעולם בלי סוף אנשים מלוכלכים שעושים טריקים מלוכלכים, למזלנו החוק מנסה להגביל אותם עד כמה שניתן.

m i l a g r o

New member
אף אחד לא שיקר..

הרבה ספקולציות עולות כאן.. אז קודם כל היא לא שיקרה השתמשנו בקונדום והסבירות שהוא נקרע גדולה. אני מקווה ורוצה להאמין שאין פה "טריקים מסריחים" כי אני מכיר את הבחורה ואני לא חושב שהיא מסוגלת לדברים כאלה.. אחרי שסערת הרוחות נרגעה בינינו הצלחתי להבין שהיא ממש לא מעוניינת לקבל ממני שום עזרה אלה אם כן אני אתעקש, ופה אני חייב לציין שמשהו בי התעורר בסופ"ש האחרון לגבי הילד/ה(בהחלט לא לגבי האמא). תודה לכל התומכים וגם לאלה שלא.. בהחלט התגובות עזרו לי לקבל אספקטים שונים ואובייקטיבים למצב.

Old Girl

New member
אני מתנצלת

שכתבתי כאן על "זוג לא אחראי", לא התכוונתי להיות שיפוטית סתם חשבתי על עוד נקודה מדאיגה. בכל אופן הייתי במצב כמו שלך לפני הרבה שנים. יצאתי עם בחור טוב, שכבנו (במקרה שלי כן שכבנו בלי קונדום מחוסר אחריות גרידא), נכנסתי להריון, הייתי בהלם טוטאלי. בניגוד אליך לא הייתה לי מודעות טובה לגבולות שלי ולא הצלחתי ליצור הפרדה בין אמהות לזוגיות. הרגשתי שהנסיבות כופות עלי זוגיות. הזוגיות נכשלה אבל ההורות למזלי הצליחה... אני מאוד מאושרת בתור אמא, אבל מבן הזוג נפרדתי כעבור שנתיים לא הכי מוצלחות. היום לא הייתי בחיים מוותרת על הטעות הזו, כך שלך תדע - אולי הכל לטובה.

rigoletto111

New member
../images/Emo4.gifכנראה חשדתי בכשרה

עדיין, לעיתים דמי המזונות אינם פרופורציוניים להכנסת האבא. בכל מקרה מקווה שתצליח להגיע להסכמה בהבנה וברוח טובה עם הבחורה לגבי המצב בעתיד.

m i l a g r o

New member
אני מבולבל..

ולא לגבי האמא..אלה לגבי הילד. אני לא אדם רע ובקשתי להפלה נובעת מחוסר הרצון שלי לגדל ילד שהוא טעות או שאינו יקבל את האהבה והתמיכה שהוא אמור לקבל מ-2 הורים. אני נוטה להאמין שאפשר להסתדר על פי הבנות מסויימות ביננו. אבל אני גם מבין את הרצון העז שלה לילד בשלב זה של החיים שלה. בכל מקרה אני מקווה לנהוג בחכמה כי בסופו של דבר יש פה חיים של ילד.
שאני משגע אותכם

למעלה