הפיק ההזוי שלי../images/Emo122.gif
כתבתי עוד פיק במקביל לפיק הקודם.. ואני יודעת שזה טיפה, אבל ממש ממש טיפה מגעיל והזוי.. אבל עזבו אותי, אני באי שפיות זמנית. >.< "אני מריח את סשומארו," אמר אינויאשה והמשיך לרחרח במרץ, "הוא לא רחוק מכאן." "אוי, לא, רק לא עוד מלחמת אחים עכשיו.." התלוננה קגומה. "אולי פשוט נלך ונמנע מעוד קרב?" הציע מירוקו. הוא רצה להמשיך את מה שהתחיל, אבל בגלל המבט הרצחני שאינויאשה תקע בו הוא סתם את הפה. "באמת, אינויאשה, תפסיק להיות כזה תינו-" התחיל שיפו. אותו מבט רצחני מבהיל. שיפו היה בטוח שהוא עומד לחטוף מכות כמו תמיד ורץ להתחבא מאחורי מיוגה, שגם הוא עמד להסתלק מסשומארו, שלפי אינויאשה נראה שהתקרב עוד ועוד. "הוא בא.." "את זוכרת את התוכנית שניסינו לעשות עליו פעם? תגידי לו 'שב', ואז אני אבוא מאחוריו ואתן מכה כל כך חזקה עם המקל שלי שהוא יתעלף ואז נוכל לקחת אותו מכאן" לחש מירוקו לאוזה של קגומה בנשימה אחת. "מאוחר מדי," אמרה קגומה. "שלום לך, אינויאשה," קולו של סשומארו אמר. אך זה היה מוזר. הטון – הטון שלו היה מוזר. הוא היה רומנטי, שקסי להפליא. "סשומארו – מה לעזאזל-?!" "אתה יכול לקרוא לי סאשי," סשומארו הופיע אל מול עיני כולם. אבל זה לא היה סשומארו שהם הכירו. הוא לבש שמלת מיני בצבע ורוד-פוקסיה מנצנץ, שיערו היה פרוע, על שפתיו היה גלוס בצבע ורוד זוהר ולרגליו נעלי לקה אדומות מבריקות. משני צדדיו עמדו רין וג'אקן – אך גם הם לא נראו כמו עצמם. רין הייתה לבושה בבגדים פאנקיסטים: שיערה היה מלא ג'ל וצבוע בשילוב של ירוק אדום כחול צהוב וורוד, היא ענדה עגילי ניטים, צמיד ניטים, שרשרת וחגורת ניטים, חולצתה הייתה מלאה בספריי וצבעים אחרים, ומכנסי הג'ינס הקרועים היו מאוד קטנים לה, ועל פניה איפור מאוד לא סימפאתי. לצידה עמד ג'אקן שלבש בגדים בסגנון אלביס פרסלי - על ראשו היתה פאה כמו של אלביס, הוא לבש מכנים לבנים נוצצים עם ג'אקט תואם, והחולצה – הוי, החולצה. היא היתה מכופתרת, ארבעת הכפתורים הראשונים היו פתוחים וראו את שריריו השקסיים להפליא של ג'אקן. "כן, אני סבור שאתה מופתע לראות אותי כך," אמר סשומארו, סאשי, לדבריו, "אבל החלטתי להתחבר לצד הנשי שלי," שתיקה. אינויאשה היה מופתע, ועוד איך. הוא אף פעם לא ניחש שאחיו מרגיש כמוהו. בנתיים סאנגו וקגומה רצו אל ג'אקן השקסי, נישקו את נעליו, ליטפו את חזהו החשוף ושאלו אותו בפה אחד: "ג'אקן, תעשה לי ילד?!" "בשמחה, אבל קודם הבטחתי לרין שנפצח בריקוד טנגו סוער אל מול השקיעה. נצטרך לדחות את זה ליותר מאוחר." אמר, לקח את רין, וכמו שהבטיח, שניהם רקדו טנגו לאור השקיעה. "אויש, כמה חבל," אמרה קגומה. "כנראה שנצטרך להעסיק את עצמנו בנתיים." "צודקת." כל אחת הפנתה מבט ערמומי וזדוני במיוחד אל השניה, והתחילו *אהמ* להעסיק את עצמן. (הערת מחברת: אתם בוודאי מבינים למה אני מתכוונת..) קרה מה שקרה, ואם היו מסתכלים מה קורה אם סאשי ואינו, אפשר היה לראות אותם מתחבקים, וצופים ברין וג'אקן שרקדו טנגו סוער אל מול השקיעה. "הו, סאשי, תמיד אהבתי אותך, וניסיתי להתיר זאת באהבתי השקרית אל קגומה ואל קיקיו, אבל עכשיו, כאשר אני רואה שאתה מזדהה איתי," אמר באהבה, "איך אני יכול להתכחש?!" "הו, אינו, נכון שאהבת אחים זה ה-דבר?!" "אני מסכים איתך, אחי, אהובי.." (מירוקו ושיפו, בצד, לאחר שצפו במתרחש) "הממפ. אנחנו היחידים נורמאלים שנשארו כאן?" שאל מירוקו בתמימות מזוייפת. "כנראה." ענה שיפו. "אז למה שלא נשב לנו על כוס קפה ונדסקס על דה ועל הא?" אמר ושלח בשיפו מבד זדוני ביותר. "כן המפקד!" ואמר שיפו, ושניהם הלכו יד ביד לאור הכוכבים. הסוףףף