חלק א'../images/Emo42.gif
קאגומה ישבה לה בשדה. היא לא יכלה לשכוח. היא לא יכלה לשכוח את התמונות הנוראות האלו של קיקיו ואינויאשה. התמונה שנראתה בראשה כל הזמן, הייתה התמונה של אינויאשה מחבק ומנשק את קיקיו. שניהם כ"כ נהנו ביחד, שניהם אהבו ואוהבים עדיין אחד את השני... "הו, כמה נורא..." חשבה לעצמה. הירח האיר. ונשבה לה רוח קרירה ונעימה. הירח היה מלא... "ירח מלא?!" התפלאה קאגומה, "אינויאשה..." חשבה. "איפה אינויאשה?!" היא קמה מן הדשא הירוק ורצה לכיוון המחנה. שאנגו, מירוקו ושיפו יצאו לאסוף עצים נוספים למדורה, ואינויאשה ישב לבד במחנה. הוא שוב הפך לבן אנוש. ניביו נעלמו, שיערו היה שחור-פחם, ועיניים היו חומות מבריקות. הוא הסתכל במבט אדיש לעברה של קאגומה. "אל מה את מסתכלת?!" שאל, קאגומה לא הייתה בכלל בקטע של להקשיב. היא רק הסתכלה לעברו של אינויאשה במבט מאוהב. "הו, אינויאשה..." חשבה לעצמה בלב, "כמה שאתה אדם יפה. אתה תמיד יפה, גם בתור אדם וגם כשד..." "נו?! אל מה את מסתכלת לכל הרוחות?!" שאלה בקול עצבני. הוא הפר את מחשבותיה של קאגומה. "אה... על כלום, רק חשבתי על המבחן שיהייה לי בעוד יומיים." אינויאשה לא ענה לה כלל. הוא היה עסוק מידי בלהסתכל על הירח. קאגומה התיישבה לידו. "אינויאשה?" שאלה וקולה רעד קצת. "מה?" הוא שאל במבט אדיש. לפי ה'מה' הזה, נדמה היה שאינויאשה כלל לא מתעניין בדבריה. אבל בכל זאת עזרה אומץ ושאלה: "אתה אוהב את קיקיו?" היא אמרה את זה. זו הפעם הראשונה שהיא שואלת את אינויאשה שאלה כה חשובה. אינויאשה הסתכל עליה. הסתכל עליה ישר לתוך העיניים החומות והבוהקות שלה. הוא נאנח ושאל: "למה את שואלת?" הקול שלו היה רך, לא כמו ה'מה' הקודם שלו. "בגלל ש... בגלל שמאז שראיתי אתכם ביחד, מחובקים, מתנשקים אז חשבתי לעצמי..." אינויאשה הביט ישר לתוך עינייה. כאילו הוא מאזין אך ורק לה. "מה חשבת?" הוא שאל בקול רך ועדין, "חשבתי... שאתה אוהב אותה יותר ממני..." קאגומה התחילה להזיל דמעה. ואחריה עוד ועוד דמעות. "קאגומה, אני..." "חזרנו!" קרא לפתע שיפו, "תראו כמה עצים הבאנו!" "קאגומה, קרה לך משהו?" שאלה שאנגו. "לא, לא... אני בסדר גמור... אה, אני הולכת שנייה למלא את המימייה שלי במים." היא הלכה במהירות וכאשר הייתה רחוקה דיו, היא התחילה לבכות. "היי, קאגומה! שכחת את המימייה!" צעק שיפו. אינויאשה נתן לו אגרוף והתחיל ללכת אחרי קאגומה. הוא היחיד שהצליח לשמוע אותה ממרחק רב בוכה. קאגומה התחילה ללכת. ואז ללכת מהר יותר. ואז היא התחילה לרוץ. היא רצה והתמונות לא יצאו לה מהראש. היא הלכה לכיוון הנהר וישבה ובכתה. היא בכתה ובכתה. "למה? למה קיקיו הייתה צריכה להופיע?!" אמרה לעצמה בקול חלש, "למה? למה?!?!" קאגומה הכניסה את ראשה בין ברכיה והתחילה לבכות. השמש עלתה. "אינויאשה בטח הספיק כבר להשתנות." אמרה לעצמה. פתאום הופיע אינויאשה מבין העצים. הוא באמת השתנה.שיערו נהייה לבן, עינייו בצבע זהוב, וצצו לו אזניי הכלב. "קאגומה!" הוא אמר בקול קשוח. אינויאשה התיישב לידה. קרוב יותר מה שהוא נהג לשבת. "מה שאמרת קודם, לא היה נכון. טוב נו, בערך." "למה אתה מתכוון?" שאלה קאגומה, "ז"א שפעם אהבתי את קיקיו, אבל אחרי שפגשתי אותך, כבר הפסקתי לאהוב אותה. הקטע של הנשיקה, לא הייתה בשליטתי! הזכרונות כה כואבים וכשנתקלים בזכרונות פעם נוספת, זה קשה עוד יותר..." קאגומה הסתכלה לעברו של אינויאשה. הוא לא הביט לה ישר בעיניים. כנראה שבאמת קשה לו. ונראה לה שקשה לא יותר לדבר על כך עם אדם מסויים."אינויאשה, אני מצטערת שהטרדתי אותך בנוגע למה שאמרתי קודם. זה היה טיפשי מצידי, אני לא יכולה להחליט לך על החיים. אבל רציתי שתדע, ש..." היא שתקה. קשה היה לה לומר את זה. אבל היא אמרה:"אני אוהבת אותך," אינויאשה וקאגומה שתקו שניהם. לאף אחד לא היה מה לומר. ואז לפתע, בלי כל התראה מוקדמת, תפס אינויאשה את ידיה של קאגומה, הרים אותה ואמר:"גם אני אוהב אותך, קאגומה. אין לי כל עניין בקיקיו" הוא הסתכל לה ישר בעיניים ואז קרה הדבר שקאגומה תמיד חלמה עליו-אינויאשה נישק אותה. הוא נישק אותה! שפתיו היו רכות וחמוד, וזו הייתה הנשיקה הכי מהנה שקאגומה חוותה אי פעם. "איפה לדעתך הלך אינויאשה? כמה זמן לוקח למלא מים מין האגם?" שאל מירוקו. שאנגו לא ענתה. מירוקו הסתכל עליו. "לומר לה? לא לומר לה. לומר לה? לא, לא לומר לה..." הוא הסתכל כל הזמן לעברה של שאנגו ולא הרפה ממבטה. "טוב אני אגיד לה!" מירוקו לקח את ידיה של שאנגו, הסתכל ישר בתוך עיניה ושאל: "האם את רוצה להיות אישתי?"