בגלל ששרשור הפיקים נעלם לו איי שם

Horse Wishper

New member
אממממממממממממ

נעם, זה ממש ממש חמוד, וזה עם כישרון וזה קורעעעעעע
וזה טוב לצחוק מפעם לפעם...
אבל תנסי יותר להשתמש בכישרון האמיתי שלך, ולא לעשות צחוקים...
שלא תעזי להיעלב ממני
אני אומרת שזה ממש יפה ומצחיק (חח אהבתי, כל מה שהפורום אמר עד עכשיו על סאשי התגשם
) אבל את מסוגלת ליותר זה הכל...
אוהבתותך
בהצלחה בהמשך

keshush

New member
קורע!!!!! XDDDDDDDDD

הזוי לגמרי התיאורים של סאשו רין וג'אקן קורעים!!!!!!! פיק קורע מצחוק XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

זה חמוד!

אבל אני ממש לא מצליחה לדמיין ג'אקן שקסי... יותר מתאימים לו דלדלעך כאלו...

Horse Wishper

New member
לאאאאאאאאאא

שרשור הפיקים נעלם
אל תרשו פליייייייייז אני עובדת על הפרק ה-7!!!!!!!!!!!!

פחחחחחחחחח זה כל כך שוס!

".....הוא היה רומנטי, שקסי להפליא". XDDDDDDDDDDDD מעולה פשוט מעולה! הפורום הזה צריך לצחוק ככה מדיי פעם. נתת לי רעיון, חחח גאונה.

אני בהלם

זה הפיק הכי לא נורמלי שקראתי בחיים!!!!!!!!!!!! סאשי ואינו?!?!? אהבת אחים?!?!?! מה לעזעזל קורה כאן?!?!? טוב מה שבטוח שזה לא הולך לקרות על אמת...חחח.. אבל יפה..

Horse Wishper

New member
טנקס

ואם שמת לב את פתחת את הודעת ה-100
אני נותנת לך גביע של כבוד
ותעודת הצטיינות
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני משועממת...

Horse Wishper

New member
עוד מעט אני שמה את ההמשך,

פשוט עוד לא סיימתי ועוד שניה מתחילה מסיבה לאחותי הקטנה...

keshush

New member
לי יש המשך מוכן

עד חלק 10 אבל אני לא רואה שקוראים אז מה הטעם?!?!?!?!

Horse Wishper

New member
לאאאאאאאאאאאאא

שימי
פליז תשימי
פלייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייז

Horse Wishper

New member
אוקי חלק ז':

|אזהרה|אזהרה
ארוך מאוד
|אזהרה| קגומה ירתה את החץ, סאנגו זרקה את הבומרנג, שניהם היו מכוונים להפליא ואינויאשה נדרך. "אינויאשה!!!!!!!!!" צעק שיפו שוב והתחיל להתייפח. מירוקו נראה מודאג, הוא ניצל את הרגע של הזריקה והלך לעבר סאנגו, הוא תפס אותה בידיו וטלטל אותה חזק וצעק: "סאנגו! זה אני! מה קורה לך?" מבטה נפנה אליו, בעצם, הוא לא ידע לאן פניה נפנות, הן היו ריקות מהבעה כמו... כמו... לא היה לו זמן לחשוב הוא שמע את שיפו מתייפח חזק יותר ואת קירארה מייללת, הוא הפנה מבט וראה את החץ תקוע בתוך הבומרנג, מגואל בדם. "אינויאשה!" צעק "איפה אתה?" "כאן!!!" שמע קול והסתכל למעלה, הוא ראה את אינויאשה באוויר והבין- הוא קפץ על השניה שהם שילחו את הנשק. היד הימנית של אינויאשה הייתה רפויה לצידו ומגואלת בדם. "אינויאשה!" בכה שיפו מאושר וקפץ לו על היד המגואלת. "אחחחח שיפו! אתה מכאיב לי!" נאנח אינויאשה בכאב ושיפו הרפה, שניהם נפלו ברכות על הרצפה, אינויאשה עם ידו המגואלת ושיפו שהסתכל על ידיו בגועל ובתמיהה- עליהן היה גם סימן דם. "המבט שלהן!" התנשם מירוקו "הוא..." "גם אני שמתי לב!" אמר אינויאשה ברוגז "זה כמו של קוהאקו!" הוא עצר וחשב לרגע ואז הוא הבין. "הבנתי!" אמר "הרעל הזה לא הורג אותם, הוא קשור לנאראקו או לקונגוקו ואז הם שולטים בהן!" מירוקו נראה נורא, כאילו הוא הולך להתמוטט כל שניה. "מה נעשה?!" אמר והסתכל עליהן. מבטן היה עדיין ריק והן לא זזו, כאילו מישהו תקע אותן באדמה. מירוקו ואינויאשה נשברו, מירוקו צנח על ברכיו ואינויאשה טס לעבר קגומה "קגומה!" צעק "תזכרי אותי! תזכרי אותי!" "אינויאשה לא!!!" צעק שיפו "יש לה עוד חיצים!" אינויאשה עצר במקומו. החיצים! כמובן! זה מה שקגומה אמרה לו, אז בנהר. הוא עוד זכר את פניה המתייסרות ואת הלחישה: "אינויאשה... זה רעל... קח את ה**** ותציל את סאנגו..." הוא לא שמע מה היא אמרה, אבל כששיפו אמר "חיצים" הצליל נשמע דומה, היא רצתה שהוא יטהר את שתיהן! הוא הבין וצעק לעבר מירוקו: "מהר! תביא לי את הבומרנג! מהר!" מירוקו לא הבין, הוא ראה את אינויאשה עומד מול קגומה שהתחילה לדרוך חץ באיטיות, כאילו חייבת היא לעשות את המשימה אבל היא לא רוצה לעשות זאת. סאנגו הייתה עובדת עצות בלי הבומרנג ורק עמדה ובהתה באוויר. כשמירוקו לקח את הבומרנג, כנראה הרגישה זאת ורצה, יותר מהר מאינויאשה לעבר מירוקו, הוא היה מופתע ואיבד את עשתונותיו. "מירוקו!" צעק אינויאשה וקגומה ירתה את החץ. אינויאשה התחמק ברגע האחרון אבל החץ פגע בידו המגואלת. למזלו היה זה חץ מטוהר והיד שלו החלימה. בעיניה של קגומה ניצת זיק של צלילות והבנה- אבל מיד נעלם. אינויאשה חשב שראה אותו, אבל כעבור שניה הוא ראה שהיא דורכת עוד חץ, שהיה הפעם לא מטוהר- ההפך הוא הנכון... "מירוקו!" צעק שוב, הוא הסתובב וראה בחטף תמונה שלא ישכח לזמן רב: מירוקו יושב על ברכיו, נראה שבור ומעורר רחמים, הוא רעד. סאנגו התקרבה אליו ואל הבומרנג שהוא החזיק, היא הושיטה את ידה לקחת אותו- פתאום מירוקו עשה משהו שלעולם לא חשב שהוא יעשה. "מירוקו!!!!!!" צעקו שיפו ואינויאשה ביחד, קירארה הצטנפה בפינה בפחד. הוא לקח את הבומרנג בידו וחבט בכל חוזקו בראשה של סאנגו. היא נפלה על הרצפה, עיניה עצומות ומדממת מראשה. שיערה החום הפך כמעט לאדום לגמרי, והבומרנג היה מגואל בדם. קגומה רעדה עם החץ בידה, שלחה אותו וכיונה לא נכון, היא ירתה את החץ בחור שבקיר ופגעה בעץ קרוב. פתאום היא נראתה שוב כאילו היא הולכת לירות עוד חץ, אבל לאינויאשה הייתה תוכנית, הוא קפץ מעליה, עבר להיות מאחוריה, לקח את שתי ידיה ו"כבל" אותן מאחוריה. הוא הכאיב לה והיא כרעה על ברכיה בלי קול, אבל פתאום געש בה כוח נסתר והיא הניפה את ידיה מעל לראשה לכיוון הרצפה, יחד עם אינויאשה, הוא שכב מוטל שם, כואב וחבול והיא דרכה חץ וכיוונה לליבו. "קגומה..." מלמל והיא לא שמעה. שיפו לא ידע מה הוא הולך לעשות אבל הוא עשה את זה מעצמו. הוא רץ לעבר קגומה, הסתער עליה והפיל אותה מעוצמת ריצתו. הוא החל לצרוח: "קגומה! פצעת את אינויאשה! זה אני שיפו! תתעוררי!" אבל הכוח היה חזק ממנה. היא לקחה את שיפו וזרקה אותו לרצפה, קירארה שגדלה בין רגע תפסה אותו בזמן ונהמה לעבר קגומה. "דיי..." מלמל אינויאשה. מירוקו לא ידע מה הוא הולך לעשות, הוא פצע את סאנגו, וזה היה נראה לו שרק היא- מדממת בראשה והוא- שבור לב נמצאים בחדר. הוא לא קלט קולות חיצוניים והתרכז אך ורק בה. היא פרכסה ועיניה נפקחו. פניו של מירוקו היו מכוסות בידיו והוא לא ראה שמבטה היה צלול לגמרי. היא הרימה יד לראשה ונגעה בו, היא חשה נוזל, כשהחזירה את היד למול פניה נבהלה- הכל היה דם. היא צעקה והקפיצה את מירוקו, שלטש בה עיניים. "את חיה?" שאל והיא התחילה להתרומם, הוא קפץ בפחד לאחור: "אל תפגעי בי... סאנגו זה אני! מירוקו!" היא הייתה המומה "אני יודעת שאתה מירוקו... מה אתה פוחד כל כך? למה אני מדממת?" מירוקו הבין, שעצר את ההשפעה של הרעל, למרות שהוא עדיין היה בדמה. "את הושפעת מהרעל! את כמעט פגעת באינויאשה וגם לקגומה זה קרה!" "ולמה אני מדממת?" היא הייתה המומה ופחדה שתקבל שוק. פניו של מירוקו נראו לה פתאום קטנים ומפוחדים- כמו של ילד. פניה- לפי דעת מירוקו נראו רציניים והמומים. "דיממת" ענה והתבייש בעצמו פתאום "דיממת... כי... אני עשיתי את זה עם הבומרנג שלך..." היא הסתכלה עליו ולא רצתה להאמין, היא פחדה שהוא עובד עליה, אבל הוא היה יותר מרציני והיא החליטה להאמין לו- היא לא כעסה אבל מירוקו פחד. "אל תפחד..." אמרה ברכות "הצלת אותי... תודה..." הוא היה אסיר תודה שסאנגו שלו חזרה. היא הפנתה את מבטה אל הבומרנג וככה גם הוא, על הבומרנג לא היה דם- כמו שחשב קודם אלה היה נוזל סגול, היה מלא נוזל סגול- כל מה שנכנס דרך השפתיים של סאנגו לתוך דמה.

Horse Wishper

New member
אוקי, המשך חלק ז':

יותר קצר... "מירוקו!" הם שמעו צעקה מיוסרת וחלשה. הם הפנו מבט וראו את אינויאשה שוכב בחור ברצפה, שהוא עשה ואת קגומה דורכת חץ, היא נראתה החלטית אבל בלי הבעת פנים. "ככה אני נראיתי???" חשבה לעצמה סאנגו והתמהמה, גם מירוקו התמהמה משום מה. קגומה שלחה את החץ ואינויאשה התגלגל לצד וקפץ על רגליו, וכמעט התמוטט. קגומה באה לקחת עוד חץ אבל אז נגמרו לה החיצים. באורך פלא כל החיצים חזרו אליה ואת החץ שהיה מגואל בדם לקחה. סאנגו החליטה לפעול, במצבה הנואש היא רצה לעבר קגומה, ותפסה בחץ ובקשת. היא חטפה אותם מיד קגומה, איתרה את הפצע בידה ושילחה לשם את החץ. אינויאשה הרגיש, שהשניות שקגומה התמוטטה נמשכו כמו נצח בשבילו. היא נפלה לאט ובחן לתוך החור שעשה אינויאשה, פרשה את ידיה לצדדים והחץ הזדקר מתוך הפצע. שערה השחור התפזר כמו הילה מסביב לראשה והיא נשמה נשימות מקוטעות וקצרות, כמו שקרה שהיא הייתה ללא הכרה. אינויאשה נפל לצידה ועצם את עיניו בתשישות- וישר נרדם. סאנגו שמה את הקשת ליד קגומה וטופפה לה מחוץ לבקתה, מירוקו לא ידע מה לעשות עם עצמו. בעיניה של סאנגו נקוו דמעות, היא רצה מהבקתה הרחק, לאן שהרגליים נשאו אותה, והבומרנג על גבה. היא הגיעה לנהר, נפלה על ברכיה ובכתה, המים שטפו את הדמעות והיא רעדה כולה. היא האשימה את עצמה בכל, באהבתה לסאם, בדרך העיוורת שהלכה אחריו, ובמצב של קגומה ואינויאשה... היא שמעה צעקה: "סאנגו!" היא לא הפנתה את ראשה. כמובן! היא גם הצטערת על מירוקו, שכמעט התוודה לאהבתו והיא הלכה אחרי סאם, הוא תמך בה כל הזמן הזה, גם כשהייתה לצד סאם, וכשהוא פצע אותה, לא אמר- "אמרתי לך!" אלא טיפל בה יפה ולא אמר מילה, כאילו זה מובן מאליו. היא חשבה את עצמה לאגואיסטית והתחלחלה מעצמה, היא שנאה את עצמה כמו שלא שנאה את עצמה מעולם... היא קמה בלי לשטוף את פניה והפנתה את המבט לאדם שאהבה כל כך, ולא הבינה זאת עד עכשיו. מירוקו נעצר בחלחלה, פניה היו שטופי דמעות, עיניה נפוחות ואדומות וגם האף האדים. "נזיר..." מלמלה ורצה אליו. היא המשיכה לבכות ועצמה את עיניה, היא התנפלה עליו בחיבוק ולחשה לו באוזן: "אני מצטערת... כל כך מצטערת..." ואז היא שמעה קול נוראי ומעביר צמרמורת: "על מה יש להצטער? תודה על כל העזרה..." היא פתחה את עיניה, הדבר הראשון שראתה זה עיניים אדומות ופה נוטף חומר סגול. היא ניתקה ממנו ולא הבינה מי זה היצור הזה. "מי אתה?!" שאלה "איפה מירוקו?!" "אההה" אמר בשמחה. "הנזיר..." הוא הפנה את ראשו לאחור והיא ראתה את מירוקו בתוך בועה, הוא התנשם והיא ראתה שיש בפנים חומר סגול שמאיים לעטוף אותו כל רגע ולבלוע אותו. היא ראתה שהוא מפעיל את המגן שלו, ושהוא מגן עליו יפה אבל היא ידעה שלכוחו יש גבול, והיא ידעה שזה יכול לקרוס עליו, ואז... "מה יקרה לו?!" היא שלחה לעבר מבט מגעיל ונוטר טינה "מי אתה בכלל?!" כהרף עין השתנה לסאם והיא לטשה עיניים. "סאם?" שאלה "מה קרה לך?" "שד משתלט עליי..." התנשם ונשען עליה, "תעזרי לי..." אמר. היא באה לעזור לו אבל היא שמעה קולות עמומים מהבועה, היא הסתכלה לכיוון וקראה את שפתיו של מירוקו. "אל תעשי זאת" הוא אמר "זה השד הזה! ******* (היא לא שמעה את שמו, זה לא צינזור)!" היא חשבה שהוא דובר אמת והמשיכה לקרוא את שפתיו. "הוא מנסה לעבוד עלייך, תשתפי פעולה ותסתכלי רק על פיו!" היא החליטה לעשות כדבריו וקרצה לו, הוא חייך חיוך בקושי והיא הסתובבה במבט משתוקק לעבר סאם. "אתה יודע..." אמרה בגרגור מפתה קל "שכחתי כבר את... המממממ... טעם הנשיקה שנישקת אותי..." והיא התקרבה אליו בעיניים פקוחות לרווחה והוא אמר: "הו כן..." ועצם את עיניו, היא ראתה אור סגלגל על שפתיו והיא העיפה לו סטירת לחי הגונה, הוא היה מופתע- לזה לא ציפה. "את לא אוהבת אותי..." הוא צירף לקולו קול נעלב. "נכון..." סיננה ורצה לעבר הבועה. היא חבטה בה בידיה וצרחה. ידיה נצרבו ונכוו. היא הסתובבה וראתה את סאם, במבט מוזר, משתנה לשד הנורא הזה. "מי אתה?!" שאלה "אני סאם בצורת שד..." ענה בקול רע. "קונגוקו... ובאתי להרוג את הנזיר הזה ואותך..." הוא התקרב אליה והיא נשענה אחורה, היא הרגישה התחלה של צריבה על בגדיה והבינה שהיא כלואה בין הבועה לקונגוקו, היא נראתה מעוצבנת כמו שלא הרגישה מעולם. הוא המשיך להתקרב ואז הבזיק רעיון במוחה, והיא שרקה בקול חד. קונגוקו צחק. "אני מרחם עלייך..." התקרב אליה והעביר את ידו על לחייה "באמת מרחם עלייך..." היא נשכה אותו באצבע ובפעם הראשונה שמעה ממנו אנקת כאב, הוא מילא את פיו רוק רעיל..........

למעלה