בהמשך לדיונים שלנו

ממש "מרכז" ../images/Emo6.gif

האם "מרכז" רואה חטא ב...דגל פלסטין? באמת! העזו להניף דגל שאינו אמריקאי, ולהפגין! שיידעו את מקומם! נאום "אישמרכז". בטח "אישמרכז" גם תומך ברצח ה"מתקוממים" הללו. הרי הם לא היו בנים יקירים כמו שופכי החומצה ב"גוש קטיף".

טרולים עשו אותך, "אישמרכז"

לוּ היתה לך טיפת שכל, היית קולט שלא המיעוט הערבי בארץ "בגד במדינה", אלא המדינה בגדה בו! קרא את ההגדרה של המונח "פשיזם", "אישמרכז": העמדת המונח "מדינה" מעל המונח "אדם". כאילו "מדינה" זה לא משהו שמיועד בדיוק לשירות האינטרסים של בני-האדם. כן, הכוונה לכל בני האדם, בלי הבדל לאום, אם כי זה מנוגד לתפיסתך ה"מרכזנית". באפלייה הנמשכת נגד המיעוט הערבי בארץ, המדינה, הכלי הזה שנועד לשירות האזרחים, הוא-הוא זה שבגד במיעוט הגדול הזה. זה דבר ראשון. דבר שני - היד הקלה על ההדק ביחס למיעוט זה. 13 הרוגים! היו מהומות של יהודים הרבה יותר קשות, אך אף אחד לא נהרג בהן. ולפחות חלק מהנרצחים ב"מהומות אוקטובר" כלל לא היו קשורים למהומות, ונורו בגבם! דבר שלישי, שכמובן נשגב מבינתו של "אישמרכז" - הניצוץ שהדליק את אותן "מהומות אוקטובר": ההסלמה המכוונת של הכיבוש: הפרובוקציות בירושלים המזרחית הכבושה, שגררה "מהומות", בעקבותיהן נרצחו עשרות פלסטינים! לא צריך לבוא בטענות אל הציבור הפלסטיני בארץ בגלל תגובתו הנזעמת, אלא אל הציבור היהודי - מדוע לא היו תגובות נזעמות כאלה מצדו! מדוע לא קמה כל המדינה על רגליה במחאה על ההסלמה המיותרת הזו, על רצח המוני הפלסטינים, שנועד להחריף עוד יותר את השנאה ההדדית, ובסופו של דבר - לתרום להנצחת הכיבוש.

טרולצ'וק, תרגיע!

ישראל קמה ומיועדת לשרת קודם כל ולפני הכל את העם היהודי ואם יש מהומות אלימות של חלק מאזרחיה שמסכנות חיי אדם יש לדכא אותם בטגרסיביות בשם ולמען שלטון החוק. 13 הרוגים? יצאו בזול, אלפים התפרעו שם... קח את כל המהומות/הפגנות של היהודים גם יחד במשך כל שנות המדינה והן לא מדגדגות את האלימות שהיתה באוק' 2000. כל מי שנורה היה קשור להמהומות, אולי הוא עצמו באופן אישי לא סיכן חיי אדם אך הוא היה שם ולכן יצא שחטף כדור. מהומות אוקטובר היו לאומניות והחלו בגלל אינטיפדת אל אקצה שתוכננה חודשים רבים מראש, היא לא באה מלמטה, ההוראה ירדה מלמעלה מההנהגה הפלשתינית, עליית שרון להר הבית (כן כן כבוש, הכל כבוש...גם חיפה, יפו אשדוד ושייח מוניס כבושות) היתה רק תירוץ. הר הבית, לפחות כרגע, הוא שלנו, כבוש ככל שיהיה ולכן כל ישראלי, כן גם יהודים יעלו אליו, אם יבוא להם, כמה שבא להם ואם יהיו מהומות בשל כך הן צריכות להיות מדוכאות בברוטליות ואגרסיביות.

טרולים עשו אותך. למה להרגיע אותך? מצדי,

אתה יכול להמשיך בהשתוללות הגזענית שלך ("אווירה מצוינת" אליבא ד..."אישמרכז"
). אבל "הוא היה שם"
איזה "הסבר" גאוני לירי באזרחי המדינה! ומן הסתם היית שותף לאותו "תכנון מראש" עליו אתה מקשקש - אחרת, מנין אתה יודע? מטרניך אמר לך?
"הר הבית" הוא כמובן של.... "אנשימרכז"
זה "מרכז" אמיתי!

אלפים העיזו לזרוק אבנים, סלעים ובקבוקי תבערה

בדרכים ראשיות, העיזו להפר חוק בצורה אלימה ולסכן חיי אדם. עלק "הפגינו"...

מה הקשר בין 'אלאקצא בח'אטר' למלחמה בלבנון?../images/Emo6.gif

זכותכם... זכותכם... להפגין, זכותכם להשתולל, זכותכם להשליך אבנים מהגשר על נוסעים, זכותכם לעשות לינצ'ים, אבל גם לנו יש כמה 'זכויות' בארצנו כמו לירות בפורעים שלכם המסכנים חיי אדם.

אתה אומר שחוק השבות לא הוגן ואתה צודק

אבל איך אתה מצפה מהאוכלוסייה הערבית לשבת בשקט לנוכח חוק כזה, כאשר מי שסובלים ממנו הם לעיתים קרובות בני משפחה שלהם מקרבה ראשונה? דבריך מקוממים וכדאי שתהיה מודע לזה.........

asparagos

New member
ממתי החיים הוגנים?

יש מציאות, וצריך להתמודד איתה. כל אחד בוחר בדרך שלו להתמודד. מצטער, אני לא מתכוון להתאבד כדי להיות "הוגן" או "שוויוני". אני יודע היטב שמדינת ישראל עושה הרבה כדי לשלב ולשתף את הציבור הערבי בכל המוסדות הציבוריים, המנהיגים והציבור הערבי מנצלים את השיתוף הזה כדי לשנות את אופי המדינה במקום להשתלב, זה יוביל בוודאות גמורה להתנגדות והתנגשות. אלה העובדות, עכשיו, שכל אחד יבחר איך להתמודד איתן.

זה נכון, להתאבד גם אני לא מוכן

אבל להבדיל מאחרים (ממך?), המציאות הנוכחית מפריעה לי, ואני מחכה לאותו רגע שבו האיסלאם הפוליטי יירגע משאיפותיו היהירות להשתלט על העולם הערבי, ומדינות ערב יסכימו להעניק זכויות אזרחיות שוות לפלסטינים לשעבר שחיים בתחומן כבר יותר משני דורות. לאחר שיגיע הרגע הזה וניקח לנו זמן "הסתגלות" של כמה שנים כדי לעכל את המציאות החדשה, אפשר יהיה לשנות גם כאן את המציאות וזה לא יהיה כרוך בהתאבדות.

asparagos

New member
הקטע הוא שהניסיון לשינוי אופי המדינה

נעשה ממש עכשיו, גם ברגעים אלו ממש, ומדינות ערב ממש לא מתכוונות לתת אזרחות לפלסטינים. אז גם החזון שלך - שבעוד X שנים תהיה לפלסטינים במדינות ערב אזרחות ואז נוכל (לטענתך) לוותר על ישראל כמדינה יהודית - החזון הזה, לא ממומש, וגם לשיטתך אין שום הצדקה לשינוי אופי המדינה כרגע, כל עוד לא נפתרה בעיית הפליטים. אני אגב, ממש לא מסכים איתך לגבי התאוריה שלך, לדעתי אין שום סיבה לשנות את אופי המדינה, כדי שעל כך צרה שלא תבא, לנכדים שלך תמיד יהיה מקום שבו הם לא נרדפים בשל יהדותם.

ולמי שזה לא ברור ולא מבין - העולם לא השתנה,

לא למד כלום, דארפור, רואנדה, טיבט... הרי במלחמת העולם השניה, אם יפן לא היתה תוקפת בפרל הארבור וגרמניה לא היתה מכריזה מלחמה על ארה"ב - הנאצים היו משלמים את התוכנית שלהם לגבי היהודים באירופה במקודם או במאוחר. לכן, מדינת ישראל רלוונטית מתמיד, היותה בית לאומי בלעדי/אקסלוסיבי ליהודי העולם רלוונטית מתמיד, זו הפואנטה שלה, בלי זה לא קיימת, לשם זה היא הוקמה והיא לא תשנה עבור אף אחד בעולם ועבור שום מטרה אחרת, צודקת ככל שתהיה.

respecta1

New member
../images/Emo6.gif

המיעוט הערבי בכללי לא נאמן, בשום קנה מידה. זה שקומץ ממש פועל זה משהו אחד, אבל הרוב תומך בהם. ובכללי אני אקדים תרופה לתגובה.. מבחינה משפטית אומנם אי נאמנות זה יהיה פעולה.. אבל מכל שאר הבחינות אם ציבורית אם אנושית אם מוסרית גם תמיכה בטרור ובתקיפת ישראל זו אי נאמנות.

THE WIZARD 55

New member
זה ברוטר שתמיכה בטרור

זאת היה בגידה... רספקטה, יש הרבה ערבים נאמנים, תאמין לי.

יש ערבים שהם פטריוטים ישראליים

אבל הם נרדפים במגזר שלהם הרואה בהם 'בוגדים'. בבשיח השולט במגזר הנאמנות למדינה נתפסת כמשת"פיות ואילו התמיכה באוייב כ'עמדה לאומית'.

הבאתם את זה על עצמכם

תמכתם בנסראלה בזמן מלחמת לבנון השניה אתם לא גינתם את ירי הקאסמים על ישובים אזרחים יהודים מבחינתכם מחבל הוא לוחם חופש אל תבכו שיש גזענות הבאתם את זה על עצמכם

למעלה