בואו נדבר על מחב"תים!

שיח חרשים כבר אמרתי...

זה מתחיל להיות מתסכל ולכן זו ההודעה האחרונה שארשום בפתיל הנ"ל-מה שקורה פה הוא ביזבוז זמן משווע מפני שאת מעוות את דברי שוב ושוב. "מחזירים בתשובה הם שקרנים!"-רובם שקרנים, עובדה. אם לא השתכנעת מההוכחות של "00000"-אני לא אמשיך להתווכח איתך, כי ממש אין עם מי לדבר. "וחוזרים בתשובה הם חלשי אופי!"-אמרתי שחלקם(מנסיוני האישי, ולדעתי) חלשי אופי בפן מסויים של האופי, אל תכניסיתי מילים לפי בבקשה. ואני לא מנסה לשכנע בכלום רק מביעה את דעתי-יש לך בעיה עם דעתי? תתעלמי ממנה. ותחיי, בכיף-הנה, אני נותן לך.

הנבצר האחרון...

אגב, ממה אתה "מתבצר" בדיוק?
המסיונרים הנוצרים שעליהם מדובר הכריחו יהודים להתנצר. אלה נקראים "אנוסים" אין מסיונרים חרדים, אין דבר כזה! זו המצאה שאין לה שחר בכלל!

"אינקויזיציה"...

"בית דין קתולי לחקירת כופרים ולענישתם בעינויים קשים. במאה החמש עשרה הפך למוסד שדיכא ורדף קשות את היהודים, וביחוד את האנוסים". "אנוס"... "יהודי מומר בעל כורחו ושומר מצוות בסתר" (מילון ספיר) עכשיו.... אין בנינו ויכוח, כי הרי מיסיונריות שמיוחסת אך ורק לנצרות, התבטאה גם בצורה כזו של רודנות ואכזריות, ע"י אינקויזיציה כדברייך. המסיונרים של היום אכן מנסים לשכנע בדרכי נועם. עכשיו, הרי תשאל אותי, מה ההבדל? ומדוע פועלים יהודים למען עקירת מיסיונריות? מסיבה פשוטה ביותר: מחשש להתבוללות! יהודי בפועל אינו יכול להתנצר, כי יהודי תמיד נשאר יהודי גם אם יזרקו עליו כמה טיפות של מים על מצחו ויגידו לו: "אתה נוצרי" הבעיה הופכת להיות כאשר אותו יהודי, שהפך לנוצרי כביכול, מתחתן עם אישה נוצריה ומביא לעולם ילדים נוצריים, ואז למעשה הוא יוצר דור חדש של נוצרים ולא של יהודים. עכשיו תשאל אותי, או תגיד לי... "זו גזענות מה שאת אומרת" יכול להיות, אם אני נצמדת לעובדה שהעם היהודי חייב לשמור על קיומו ויחודו!

יש לך טעות קטנה

יהודי שמתחתן עם נוצריה, ילדיו לא יהיו נוצרים. הם גם לא יהיו יהודים. הם לא יהיו שייכים לשום דת. הם יהיו ח-ו-פ-ש-י-י-ם מכל דת!(וזה לא שאני תומך).

אתה חושב?../images/Emo4.gif

יכול להיות שאתה צודק, אני צריכה לבדוק את זה. אבל יהודים הם בוודאי לא יהיו, ולזה התכוונתי.

אני יודע

יש לי חבר כזה. כמו כן יש לי חבר שאמו יהודיה ואביו לא, מה שאומר שהוא שייך לשתי הדתות. אח, איזה חברים יש לי...

lala897

New member
כי...עניתי לך עשרות פעמים

או שזה לא היה לאותו אחד anyway אתה פשוט נשמע לי קצת תמים.. לא יודעת למה.

מה?!

איך בדיוק יכלת לענות לי עשרות פעמים כאשר הנושא רק עלה? ומה זאת אומרת אני תמים? אני חקרתי בנושא את חברי שנראה לי שהוא יודע מנסיון יותר ממך!

lala897

New member
הכל חוזר לנקודה התחלתית אחת

זה הכל. מי שמאמין ז"א דתי אז הכל קשור לאותו ענין. ולא, לא מכירה את חבר שלך אבל לא נראה לי שהוא יודע יותר ממני.

אנחנו מדברים על אותו נושא?

כי נראה לי שלא. את אומרת שילד שאביו נוצרי ואימו יהודיה הוא יהודי בלבד. אני שואל למה. את מתחילה לדבר על משהו שאני לא מבין מאיפה הוצאת אותו("עניתי לך עשרות פעמים"). עכשיו אני חוזר על השאלה. למה אותו ילד כן יהודי ולא נוצרי, אע"פ שהדת הנוצרית בן לאב נוצרי הינו נוצרי.

lala897

New member
כי הדת הנוצרית היא לא דת אמת. בום!

ויאפי, אנחנו מדברים על אותו נושא-תתפלא..

אז השקפת עולמך מעוותת וגזענית

את כל מה שיש לי לומר בנושא אמרתי בדיון ההוא.

lala897

New member
אתה רואה שהכל חוזר לאותה נקודה?

חחח גם אני אמרתי את כל מה שיש לי להגיד בפורום...

לא ייאמן! הסכמנו על משהו!

זה נס משמיים! (אני מקווה שכולם קלטו את האירוניה/סארקזם בצורב ברורה)

lala897

New member
וואלה -סארקזם!!

אתה משתכלל!! הסכמנו? אני בקווה שכולם קלטו את האירוניה\סארקזם בצורה ברורה.

למעלה