בואו נדבר על מחב"תים!

מתנדב

New member
אין ייאוש בעולם, אתה צודק.....

המסיונרים אכן מכריחים יהודים להתנצר, ואין כזה דבר מסיונרים חרדים לא קיים..... וכל אלו שטוענים שמי שמחזיר בתשובה הוא בגדר מסיונר זה פשוט שקר ועוול להגיד דבר כזה, ישנם הרבה רבנים שמחזירים בתשובה, האם הם נקראים מסיונרים?, איפא נשמע דבר כזה?...

לא כל הרבנים הם מסיונרים חרדים.

לשמחתי יצא לי לדבר עם המון דתיים(חלקם רבנים) שמציגים את טענותיהם לא מתוך רצון לשכנע אלא מתוך רצון לתת פרספקטיבה שונה, משתדלים מאוד לא לשקר, ומוכנים לבצע "ויתור טקטי" בויכוח לשם ויכוח הוגן גרידא. מי שפועל בשיטות מסיונריות הוא מסיונר, כמה פשוט ככה נכון.

הניק שלי הוא בדיחה פרטית.

רוצה פירוט?

lala897

New member
שאלה- סתם ככה..

למה אני לא ר ו ע ד ת מהמחזירים בשאלה (שדרך אגב אפשר לכנותם גם מסיונרים לפי שיטתכם) ואתם כ"כ רועדים ומתעצבנים על המחזירים בתשובה אם אתם כ"כ בטוחים בדרך שלכם שבו בשקט ותחיו את החיים שלכם בנחת. זה פשוט נראה שאתם מוציאים פולים של אנרגיות. חבל עליכם, easy guys!

מתנדב

New member
אבקש דבר אחד.....

לא אותם שמחזירים בתשובה או אותם שמחזירים בשאלה הם מסיונרים, זה פשוט הוצאת דיבה, אתם בכלל יודעים מה ההגדרה של מסיונר? מסיונרים הם מטבילים אנשים, ונוסעים בשבת - לא אחת היו סיפורים שהם לקחו להטבלה אנשים בשבת רחמנא לצלן, ואלו שמחזירים בתשובה לא נוסעים בשבת... מסיונרים - מאמינים רק בתורה שבכתב, ובתורה שבעל פה הם לא מאמינים, והמחזירים בתשובה מאמינים הן בתורה שבעל פה והן בתורה שבכתב... וישנם עוד הרבה הבדלים... לכן הודעות כאלו שתשוו את המחזירים בתשובה או את החילונים למסיונרים, אני אאלץ למחוק הודעות כאלו, זה פשוט הוצאת דיבה לקרא לאנשים כאלו מסיונרים...

lala897

New member
באמת - אף אחד לא מוציא דיבה

בסה"כ מנסים להווכח כאן על משהו שנראה להם מהותי..

lala897

New member
סתם כי כיף לי להתוכח אתך.

בשבילי זה לא ענין מהותי זה סתם..

lala897

New member
אני את מהותי כבר מצאתי

וואלה זה היה בומבסטי. ואמרתי לך אם זה היה מהותי לדבי לא הייתי פה בפורום. כי-- פורום זה לא רציני.

עצוב לשמוע

פורום זה כן רציני, כי לשם מה הוא קיים? זהו פורום רציני לגבי הידברות בין חילוניים לדתיים. או שמא טעיתי? יויו, מתנדב, הפורום הזה לא רציני? להתראות אם כן!

מתנדב

New member
Knight of Darkness, תגיד לי שמעת

ממני או מיויו מילה כזאת, שהפורום לא רציני? אני גם ככה אחרי יום עבודה בקושי מתפקד, אז אנא ממך תתחשב בי

lala897

New member
שום פורום לדעתי הוא לא רציני

שום דבר אישי נגד הפורום הזה. פשוט הידברות מהסוג שאנחנו ניסינו לעשות אפשר לדעתי לעשות רק פנים אל פנים. זו דעתי בכל אופן

מתנדב

New member
אפשר להתווכח.....

אבל מההודעות נראה שהם קובעים נחרצות שזה כך....

למעלה