בואו נדבר קצת על הגירה מישראל

Cade Foster

New member
מה זאת אומרת מה זה משנה מי מעודד אלימות?

בכל מדינה בעולם, כולל הנאורה שבנאורות, אתה תמצא כמה חוליגנים גזענים. אתה יודע שביוון ישנה מפלגה ניאו נאצית שנכנסה לפרלמנט? על העלייה המטאורית של הימין הקיצוני בצרפת שמעת? אתה יודע שבאוסטריה מפלגה לאומנית ושונאת זרים קיבלה 22% מהקולות בבחירות האחרונות לפני פחות מחודש? וזה עוד במקרה של המדינות הדמוקרטיות, כשנרד למדינות ערב ועולם שלישי הזעזוע שתקבל בכל פעם שתקרא מה קורה שם יהיה גרוע בהרבה.

זה מאוד משנה מי מעודד לאלימות ורצח ערבים. מבחינתי התחת שלנו מכוסה ביום שבו מפלגה שעודדה אלימות ורצח ערבים יצאה אל מחוץ לחוק. בצד השני, מפלגה שקוראת לאלימות ורצח יהודים נבחרת בבחירות דמוקרטיות. כאן עובר הגבול בין מיעוט קיצוני שמטופל כראוי ע"י החברה לבין מדינות טרור.

את התופעה של אלימות, גזענות ושנאה אתה לא תעצור עם חתירה לשלום. אם אתה טוען שכן, אני מחכה לשמוע איך. הסכסוך שלנו עם הערבים לא התחיל כשכבשנו ב-67. הוא התחיל ביום שבו היהודי הראשון הניח את רגלו על הארץ הזאת. רוצה לפתור את הסכסוך? בשביל זה אתה צריך לחזור לאמצע המאה ה-19, לא ל-1967.

ימניים קדימהה תנו להם בראש

עם דעות השמאל הארורות אנחנו נגיע לגיהנום..!!
קדימה ימניים תביעו את דעתכם על התגובות שהולכות פה שזה בושה וחרפה למדינת ישראל!!

מתנחלת גאה!

choco2602

New member
זה לא עניין של ימנים או שמאלנים..

אני ימנית ואני גם חושבת שלא משנה כמה שטחים הם יקבלו הם תמיד ירצו עוד. אבל אני גם לא מסכימה עם המון דברים שכתבת.
וכן, אני ממש לא בגישת "בואו נהרוג את כולם" של הרבה ימנים קיצוניים.

יחד נסייע לאחינו שחשופים מידי יום לפיגועים!

אז בואי אני אשתף אותך בתמונה שנתקלתי בה היום.... בבקשה...

איי רסט מיי קייס.

אין לך מה להגיד על הסרטון שביקשתי את תגובתך אליו
אין לך שום תגובה חכמה לומר
אז כל מה שנשאר לך הוא לתייג אותי כימנית קיצונית. על סמך מה אם יורשה לי לשאול?

זאת הבעיה איתכם, אין עם מי לדבר. מעוורי שנאה לכל מי שכיפה על ראשו או מטפחת על ראשה, אטומים ולא רציונליים.

NEO83

New member
לא נכנסתי לסרטון

אז לא ממש הגבתי אליו, אני מכיר את רוב הסרטונים של השכנועים לצד זה או לצד זה. זה לא בדיוק מזיז לי, הדעה שלי כבר מגובשת.

בחיי אין לך מושג עם מי את מדברת, שנראה לחובשי כיפות? את באמת חיה בסרט, זה לא קשור לדת או לאדם או לעדה או למין של הבן אדם, זה קשור למעשים שאנשים עושים.

אולי אין לי מושג עם מי אני מדברת

אבל אתה עדיין מתחמק מלתת תשובה הגיונית לשאלה שנשאלה.

זה המסר שלי לקוראי השרשור. תודה שהייתם איתנו, מקווה שתהיו מספיק אמיצים לאתגר את התפיסות שלכם ולחפש תשובות אמיתיות לשאלות.
(והלוואי והייתי מאמינה באמת שלרוב המדקלמים סיסמאות יש בכלל תפיסות ושאלות)

NEO83

New member
לא הבנתי

מה השאלה? הסרטון? אין לי יכולת לראות את הסרטון כי אני בעבודה ובעבודה אין יוטיוב, ולא ברור לי איזה מסר בכלל העברת חוץ מזה שמגיע לנו ומגיע לנו.

NEO83

New member
כמו שחשבתי

כבר ראיתי את הסרטון ואני לא מאמין לכל פלצן שעולה לטלוויזיה ומדבר שטויות בדיוק כמו שאני לא מאמין לכל שטות שפולט ליברמן על הפלסטיניאים שיעשה להם.
נכון, זה יכול להרגיז השטויות שהוא פולט, אבל צריך לקחת דברים בפרופורציה, אף אחד לא יצליח למחוק את ישראל, רק פצצת אטום של איראן אולי.

אני דווקא מעריכה ערבים איפה שצריך

ולכן אני מעריכה ש:

1- מה שהם מטיפים לו יום יום במסגדים הוא מה שהם מתכוונים באמת. לא מה שהם אומרים לצרכי דיפלומטיה. והסרטון הזה הוא רק אחד מתוך.. תסתכל באתר PMW (פלסטיין מדיה ווטש).
2- הם לא פראיירים. לכן הם לא יוותרו על אדמות שאולי יש להם סיכוי להשיג. פראיירים יש רק ליהודים, בצד השמאלי של המפה (שמרוב שיח זכויות אדם שוכחים את הזכויות הבסיסיות של עצמם, כמו הזכות לקיום)
3- אני לגמרי מעריכה את הכוח שלהם. תשוויץ כמה שאתה רוצה, אתה עדיין מיליונים בודדים בתוך ים של מיליארד מוסלמים שמפוצצים בכסף, בנפט ובלהט דתי נגדך. לא הייתי מזלזלת בזה אפילו אם היה פרומיל של סיכוי שהם יממשו את הכוונות שלהם נגדי ונגדך.

אז אתה עדיין רוצה להמר על החיים שלי ושלך ולשלוח את המתנחלים לעזאזל רק כדי עאלק להצדיק תקיפה שלנו את הערבים אם יעזו לנסות לכבוש את ת"א?
עוד מלחמת שחרור לחיים ולמוות? אלוהים, מה כל כך רע לך היום שאתה מוכן להתאבד?
לא אבין לעולם.

NEO83

New member
תגובה

1. אני לא הולך אחרי אמירות קיצוניות ואנשים קיצוניים שמטיפים לאלימות, אני עדיין מאמין שהרוב שם רוצים שלום או שקט באזור כדי להמשיך לחיות בשקט, לא משנה מה אומרת ההנהגה הקיצונית שלהם.
2. לא באמת מעניינות אותי זכויות האדם שלהם כל עוד לא מתעללים באנשים בכוונה.
3. למדינות מסביב לא באמת אכפת להם ואף מדינה לא באמת תפתח מלחמה חזיתית עם ישראל, רק הארגונים הטרוריסטים שבתוך המדינה.

אני לא מהמר, אני הולך לפי היגיון בסיסי, אתם רוצים לחיות באיזה חור נידח 2 משפחות? סבבה, רק אל תצפו שכולם יהיו פרו. כי ממש לא כולם פרו.

הינה מישהי שאפשר להוריד בפניה את הכובע

כמתנחלת לא מובן לי בכלל הצורת דיבור שדיברו אליי כאן ובאיזה סבבה עושים את זה.
העיקר שהדעה שלהם תיהיה הכי צודקת והגיונית ואפילו הרשו לעצמם לצחוק על אנשים כמוני ולקלל, אנשים כאלה עושים אפליות בין כולם אז איך ניהיה מדינה מאוחדת?.. לאיזה רמה ירדנו במדינה הזאת?

עזבי את עכשיו הראת להם סרטון כזה יגידו לך שאת לא מציאותית ואפילו יקללו אותך ולא יעזור כלום, לכן אני חזקה מול אנשים כאלה!! וכן אני יגיד בקול רם שהיישוב שאני גרה בו הוא אחד המקומות היפים בישראל, אחד המקומות החשובים שיהודים צריכים לשבת בו למען הביטחון של כולנו.. ובנוסף יש גדר ההפרדה שנבנית באזור שעתידה לכלול את היישוב ממערב לגדר!!
אז אותנו לא מפנים ולא יפנו גם!! ומי שכואב לו איזה בעיה שלו!

מתנחלת גאה

h a j b i

New member
את לא באמת מבינה

אנחנו לא מפנים התנחליות בשביל הפלסטינים או בשביל איזה שלום מטופש, אנחנו עושים את זה בשבילנו. אני בניגוד לכמה פה שמכירים את המקומות בעיקר מהטלוויזיה, הייתי בכל הישובים שפונו, גם בעזה וגם בצפון השומרון, אני יודע בדיוק מה הלך שם לפני הפינוי ומי גר שם (בין סוף 2002 לתחילת 2005).

הפינוי הזה היה בשבילנו ובשביל המתנחלים עצמם. כן, היו שם גם המון אנשים נורמלים שדי סבלו לחיות בכלובים ולחטוף פצמ"רים כל היום מצד אחד אבל גם לא יכלו לעזוב מצד שני כי הביתם שווים גרוש וחצי עם מצב ביטחוני כזה, הרוב רק חיכו לפינוי הזה שסוף סוף יתרחש.

אז מה עושים עם האינפורמציה בסרט? כלום. ממשיכים לדאוג לאינטרסים שלנו.

אולי די להפיץ שקרים?

אם היית באמת מכיר את המקומות האלה והאנשים האלה, כמוני לפחות, היית יודע מצוין שממש אבל ממש לא היה רוב שרצה שם פינוי. וואט דה &%%#%#? כאילו שלא כל עם ישראל יודע איזה שבר עצום זה היה.

ולגבי הטענות שאנחנו עושים את זה בשביל עצמנו- אני מכירה את זה. דמוגרפיה בלה בלה בלה, אפרטהייד בלה בלה בלה.

אלו רק סיסמאות שמפיצים סוכני השכנוע השמאלנים האהובים כל כך על התקשורת, רק כדי לאטום לנו את המוח, שנשכח לשקול עוד כל מיני אופציות לסיום הסכסוך (או להמשך הסכסוך אם אתה שואל אותי. כי אני ריאלית ואני מבינה שגם הנכדים שלי יצטרכו ללכת לצבא. ואין לי בעיה עם זה. עדיף על שואה בגלות נוספת).

h a j b i

New member
נכון שהיה שם לחץ על תושבים לא לשתף פעולה

עם הפינוי ולהתנהג כאילו עסקים כרגיל ואחרי זה להתלונן שלא דאגו להם אבל רוב האנשים שם הם נורמלים ולא באמת נהנו לחיות כמו כלבים במכלאה.
וכן, הכרתי את המקומות, הכרתי גם הרבה אנשים משם, הייתי בכל אחד מהישובים האלה, ואת?

אוי באמת, אתה עובד בלמ"ס?

בלשכה המרכזית לסטטיסטיקה, שאתה יודע שרובם לא רצו לחיות שם? שקר וחארטה שאין כדוגמתם.
(אגב, בהתנחלויות חילוניות שהייתה אינתפיאדה והתושבים פחדו לא הייתה להם בעיה לנטוש באמת תוך הפסדים כספיים. ראה אדורה למשל).

לא. אני לא הייתי בכל אחד מן היישובים שפונה. אני מתקשה להאמין שגם אתה היית. הייתי בחלקם ואני מכירה אנשים גם מיישובים בהם לא הייתי. לפי הסיפורים שאתה ממציא אין לי ספק שאני מכירה את ה"מתנחלים" יותר.

למעלה