- ההתחלה של הפרק עם ההריון והלידה של התינוק הייתה מאוד מטרידה בעיני, לא יודעת למה.
זה היה די נוראי גם בעיני. הקטע שהוא (העובר) שוכב שם ללא רוח חיים עם חבל הטבור היה מזעזע בעיני.
- פיטר אומנם התעצבן על זה אבל אני חשבתי שזה עצוב שוולטר ישן בארון
אוי זה ממש עצוב. בהתחלה קצת כעסתי על פיטר שהוא כל הזמן מנסה לגרום לוולטר להתנהג בצורה שהוא חושב שאדם בגילו (ואולי עם ההשכלה שלו) צריך להתנהג. ולא מבין ש-17 שנים במוסד לחולי נפש does a number על בן אדם. קלירלי הוא [וולטר] לא שפוי, ורציתי שפיטר ייתן לו קצת יותר break. (סורי המוח שלי לא עובד היום ואני לא מצליחה לחשוב על מילים
)
מצד שני אני מבינה את הסיטואציה שפיטר נקלע אליה ושהוא לא מעונין להיות בייביסיטר של אדם שהוא לא רוצה כל קשר איתו. אבל עדין זה היה לי ממש עצוב.
נראה לי שפיטר סתם ממורמר כי וולטר חשב שהוא יהיה שמן יותר
- התינוק שהפך לבן אדם מבוגר בתוך חצי שעה היה דבר מאוד מטריד, שלא לדבר על הרעיון של ליצור חיילים.
מצד אחד אני חושבת שזה רעיון מבריק. כאילו בקטע שאולי ככה לא יצטרכו לגייס אנשים שלא מעוניינים להצטרף לצבא להילחם במלחמות שהם לא מאמינים בהם ויקרעו אותם מהמשפחות שלהם ומהחיים שלהם (נגיד כמו שקורה באוקרינה/רוסיה עכשיו) מצד שני כמובן שיש כל כך הרבה בעיות אתיות עם הרעיון הזה.
יש לוולטר הרבה בעיות
זיכרון זו אחת מהן.
מצחיק אותי שהוא כל הזמן מעוות לאסטריד את השם אבל כשהוא קורא לה בשם משפחה שלה "הסוכנת פרנסוורת'" הוא תמיד זוכר את זה נכון. והוא גם לא מתבלבל אף פעם בשמות של האחרים (אוליביה, צ'ארלי, פיליפ ופיטר) אז יש מצב שהוא גם עושה את זה בכוונה כי הוא חושב שזה משעשע או endearing או משהו
- דבר ששכחתי לציין בקשר לפרק הקודם אבל גם מתקשר לפרק הזה: אני לא כל כך אוהבת את היחס לאוליביה, בפרק הקודם קראו לה מותק פעמיים ועכשיו וולטר מתעצבן שהיא מפריעה לו. אני יודעת שהוא לא עושה בכוונה אבל עדיין.
נכון. אבל אהבתי איך שהיא ענתה לפיטר כשהוא קרא לה sweetheart
Call me sweetheart one more time, I'd really like that
כאילו, זה משעשע אותי כי זה בסדרה, אבל אני במקומה הייתי בועטת בו. מה שאני אוהבת בה זה שהיא כזאת באדאסית שגם אם האחרים סביבה מנסים להקטין אותה, היא לא שמה על אף אחד
- אוליביה התעצבנה שלא הייתה התקדמות בתיק, פיטר לא הצליח להבין למה היא כועסת ואז הצחיק אותי שוולטר אמר לו: חשבתי שיש לך כישרון עם נשים
הערות של וולטר זה בערך הדבר הכי טוב בסדרה
- מאסיב דיינמיק הולכים להיות חשובים לעלילה? אל תענו לי, סתם תוהה.
- הרעיון של וולטר מהספר של ז'ול וורן שהתמונה האחרונה לפני המוות מוטבעת לצמיתות ברשתית העין מעניין מאוד, ועוד יותר היה מעניין לראות שהם ניסו את זה והצליחו.
זה בהחלט היה מגניב!
- אז אם הבנתי נכון, ד"ר פנרוז לקח את כריסטופר והוא לא באמת אבא שלו. שוב הופתעתי כשגיליתי שכריסטופר עובר תהליך הזקנות מואץ. יפה, התוכנית הזו מפתיעה אותי וזה דבר טוב.
הוא לא אבא שלו במובן המסורתי של המילה. אבל הוא כנראה הרגיש שהפרוייקט הזה זה הבייבי שלו ולכן הוא נקשר אליו כל כך. ואם אני זוכרת נכון לא היו לו ילדים משלו אז כנראה שזה הכי קרוב שהיה לו.
- אני רוצה לשבח את היצירתיות של פיטר שהצליח להחיות אישה בלי הערכת החייאה, רק ממה שהיה בחדר, הוא באמת גאון.
חח כולם בסדרה הזאת ממש חכמים ובעלי תושייה מוגברת, כך מסתבר
אבל זה באמת היה מרשים!
- גברת שארפ הציעה לאוליביה עבודה. ואז אוליביה הלכה לברוילס ואמרה לו שהיא (אוליביה) אמרה לגברת שארפ שהוא ייתן לה העלאה איזו אישה חכמה.
חח, בדיוק אמרנו שכולם בסדרה הזאת חכמים
- נראה היה שהוא יותר מודאג מלדעת אם גברת שארפ אמרה משהו לאוליביה.
- היסטוריה רפואית של פיטר, יש שם בטח סיפור אחרת לא היו מזכירים את זה.
נראה שגם האנשים שצופים בסדרה הזאת חכמים