- בתחילת הפרק אנחנו פוגשים את ג'וזף שמתברר מהר מאוד שיכול להרוס מכשירים חשמליים. מה שתפס אותי יותר היה הקטע שהוא צריך להיות בלחץ או חרדה או ברגש ממש לא נעים (גם כעס לצורך העניין) כדי שהכוחות שלו יופעלו. זה נשמע לי מאוד הגיוני כי המצבים שבהם הוא בלחץ אלה המצבים שבהם הוא מאבד שליטה.
זה האמת לא היה מהפרקים האהובים עליי, בעיקר כי ג'וזף קצת הלחיץ אותי
- מה שמעביר אותי ישר לנקודה השנייה, המעלית. הולי שיט, 26 קומות??
יש לי פחד גבהים אז זה הסיוט שלי.
יש בדיסנילנד איזה מתקן אימים כזה של מעלית שזורק אותך למטה (אובייסלי לא 26 קומות, אבל מספיק רחוק כדי שתרצי להקיא כל מה שאכלת בשבוע האחרון) וכשצפיתי בזה זה הזכיר לי את זה והיה בא לי להקיא את נשמתי
- אחרי הקטע המזעזע של המעלית (שג'וזף שרד כמובן) אוליביה וצ'ארלי מדברים. כבר הספקתי לשכוח את הקליף האנגר של פרק 4. מזל שהם פה כדי להזכיר.
אם כבר מזכירים את הקליף האנגר, מישהו מוכן להסביר לי למה אוליביה חושבת שזה לגיטימי לאכול קורנפלקס עם וויסקי
- השרשרת המרחפת של אוליביה היה רגע מגניב.
- הקטע שבו ג'וזף גורם למכונה להיסגר על היד של הבוס היה נוראי.
כן. אבל גם לא אשקר, בא לי גם את היכולת הזאת כדי לעשות את זה לאנשים שלא מאותתים כשהם עוברים נתיב.
- ג'ון רודף את אוליביה שוב. אפילו מנשק אותה. מסתבר שוולטר ידעה שאוליביה חווה את "ההזיות" האלה.
אויש, אפשר שיפסיקו להתעלל לי בה
- וולטר והחשמל הסטטי כמו ילד קטן, בהתחלה לא הבנתי למה הוא מחכך את הרגליים בשטיח ואז הוא נגע בפיטר והעביר לו חשמל סטטי
- וולטר מסרב לזכור את השם של אסטריד. הוא עושה את זה בכוונה.
חח אני עד היום לא בטוחה במאה אחזור אם זה הכל בכוונה או לא
- וולטר חלב את ג'ין, טוב, זה היה רק עניין של זמן עד שהוא יעשה את זה.
איכס והוא גם שותה את זה
- סוף הפרק, אוליביה מגלה טבעת אירוסין בחפצים של ג'ון. זה מאוד קריפי. במיוחד ה-Always.
ממ לא יודעת אם קריפי, אני רציתי שתהיה לנוכחות שלו פואנטה, ולפחות ככה הייתה לו. אז לפחות היא קיבלה איזשהו קלוז'ר.
קטעים ששיעשעו אותי בפרק-
וולטר מסביר בהתלהבות את התיאוריה שלו על איך הוא ימצא את הטביעה האלקטרומגנטית של ג'וזף, אוליביה נראית אבודה ו-וולטר מנסה להיזכר בשם שלו והוא כזה "מיסטר..." ואוליביה משלימה אותו "מיגר" ואז וולטר מקשקש עוד קצת ועוד פעם בא להזכיר אתה שם שלו אבל הפעם הוא זוכר והוא כזה בהתלהבות של ילד "מיסטר מיגר!!" ואז בסוף ההסבר הוא עוד פעם שוכח אז הוא כזה "מיסטר" ואז כולם עונים לו ביחד "מיגר!"
וכשוולטר אומר לאוליביה שהוא צריך יונים והיא כזה חבל שלא אמרת לי לפני, הייתי מתחילה לעבוד על זה.
ואז היא כזה "כמה אתה צריך", בטח חושבת שהוא צריך איזה 2-3 כזה. והוא עונה "ממ לא הרבה, 24"
כשוולטר מחשמל את היונים או וואטאבר שהוא עשה להן פיטר עושה כזה "אז אנחנו שמים צ'יפ מעקב בתוך יונים כדי למצוא בן אדם שיכול לשלוט בחשמל" *מסכל אל אוליביה ואומר* "?I have you to thank for that, Don't I"
ואוליביה כזה yeah, that's me
-D
כשוולטר בא לשחרר את היונים הוא אומר להן כזה "אני יודע שהיינו יחד רק זמן קצר אבל אני אתגעגע אליהן! כאלו יצורים קסומים!" ואסטריד כזה "זה עכברושים עם כנפיים, אתה תתגבר על זה!"
וכשהוא פותח את הכלוב של היונים והן לא זזות ואז הוא שורק והן מתחילות לעוף וכולו מבסוט מעצמו ואסטריד שואלת "אתה בטוח שזה יעבוד?" ו-וולטר כזה "Of course not"