אוי אני ממש אוהבת את הפרק הזה
מתחילים את הפרק באתר הריסה, לאחד העובדים יש תחושת בטן והוא בודק את הבניין שוב. יש בו חדר סודי ובתוכו נמצא ילד שנראה שהיה כלוא שם הרבה זמן.
אוי הסצינה הזאת שהם יורדים שם למטה הייתה לקוחה מסרט אימה. בעע פחדתי כל רגע שמשהו יקפוץ עליהם. וכשהם מצאו את הילד שם היה נראה שיש לו כלבת והוא עומד לנשוך אותם או משהו
אוליביה מתעוררת בגלל האחיינית שלה, יש להן כמה רגעים חמודים שם. זה גורם לי להרגיש כאילו אני דודה מזניחה
חח זה מזכיר לי את הבן של בת דודה שלי שגם היה מעיר אותי ככה כל פעם שהייתי ישנה אצלהם והוא תמיד היה אומר לי שההורים שלו לא מרשים לו להעיר אותם מוקדם
צ'ארלי מתקשר לאוליביה בנוגע לתיק ישן שלהם של מישהו בשם "האמן", היא מקבלת עוד שיחת טלפון ממש אחרי זה מברוילס שאומר לה לבוא לבית החולים בשביל תיק שונה.
הצחיק אותי שהיא אומרת לצ'ארלי "אהיה במשרד תוך 15 דקות", איך שהיא מתנתקת ברוילס מתקשר והיא עונה "עכשיו זה יהיה 14 דקות" מישהו צריך להסביר לה את הקונספט של זמן
מצחיק אותי איך הוא אומר לה להביא את הבישופים, כאילו היא באמת נהג אגד
אין להם רכב משלהם? ראינו את פיטר נוהג כמה פעמים. אני חייבת להודות שעד שלא ראינו את פיטר נוהג, חשבתי שאולי אין לו בכלל רישיון כי אוליביה באמת הייתה הנהגת שלו ושל וולטר.
אני חושבת שפיטר נוהג ברכב הישן של וולטר. אולי הוא לא מתפקד כמו שצריך ומוניות זה יקר בבוסטון או משהו
צריך להביא לאוליביה איזה מיניוואן שהיא תתחיל לעשות סיורים מודרכים בתשלום
בכל מקרה, החבורה מגיעה לבית החולים, ופה וולטר כמעט הרג אותי מצחוק. ברוילס שואל את וולטר אם יש לו מסקנות לגבי הילד, וולטר אומר שהוא צריך משטח מסתובב ואז ברוילס חושב שזה סוג של ציוד ו-וולטר אומר שזה נגן תקליטים. המאה ה-20 התקשרה (בטלפון ציבורי כמובן), היא רוצה את הנגן תקליטים בחזרה. בכל מקרה, התגובה של ברוילס היא כזו פרייסלס.
חחח אני אוהבת שברוילס כבר לא מתרגש מכל השטויות שיוצאות לוולטר מהפה. בהתחלה הוא היה מתרגז, עכשיו הוא כל הזמן עם פרצוף של 'מה ש'תגיד בן אדם'
בינתיים במכבסה בסאמרוויל, גבר על כיסא גלגלים פונה אל אישה מקועקעת ומתחיל לדבר איתה. אף פעם לא הבנתי מה הקטע בלפתוח שיחת חולין עם בן אדם זר, אבל זו רק אני כנראה.
זה משהו מאוד אמריקאי של לספר לך את כל סיפור חייהם כולל כל הדרמות המשפחתיות שלהם אחרי היכרות של 5 ד'.
בכל מקרה, כשהיא באה לצאת משם הוא מבקש ממנה עזרה ואז מתגלה (הפתעה!) שהוא לא נכה בכלל והוא "האמן". את הטוויסט הזה יכולתי להרגיש מהרגע שהוא ביקש עזרה להיכנס לרכב.
חח היה לו פרצוף של נוכל. אני חושבת שהשחקן הזה שיחק איזה פשוע בסדרה אחרת כי הפרצוף שלו ממש מוכר לי. תכף אלך לגגל אותו לראות מאיפה הוא מוכר לי.
בינתיים החבורה בבית החולים מנסים לתקשר עם הילד. וולטר זורק הערה שהאוכל בבית החולים לא טעים ומזכיר את סיינט קלייר, הרופאה שואלת אם הוא היה חלק מהצוות הרפואי, וולטר אומר שהיה מטופל שם ופיטר נראה לי חצי מובך חצי מנסה לגונן על וולטר מנסה לגרום לרופאה להתעלם מהסיפור הזה.
אני לא יודעת אם זו הייתה בהכרח מבוכה של פיטר, אלא יותר כמו בקטע שוולטר הרגע נזף ברופאה הזאת שהיא לא יודעת מה היא עושה (עם מיכל החמצן) ובייסקלי אמר לה שאם אין לה IQ גבוה יותר משלו שתסתום. אז הידיעה שהוא היה חולה נפש במוסד פסיכיאטרי די מבטל את האמינות שלו מבחינתה, לכן אי אפשר לתת לאנשים שלא מכירים אותו ואת ההיסטוריה שלו פשוט להניח שהוא חולה נפש.
אוליביה מקבלת שיחת טלפון נוספת בקשר לקורבן של "האמן" והילד מצליח להבין מה היא אומרת ואז רושם לה על פנקס (הפוך!) את השם סאם גילמור. שמסתבר שזהו שמה של הקורבן עם הקעקועים שראינו ממקודם. אז בסופו של דבר היה קשר בין שני המקרים, לא שזה מפתיע אותי ממש.
חח הכל קשור!!
וולטר העלה השערה שאולי הילד הוא לא באמת ילד אבל לא קיבלנו אישור או הפרכה עד סוף הפרק, אני מניחה שהם השאירו את זה לצופים שיחליטו בעצמם מה הם חושבים.
דווקא בסוף הפרק כשעשו קלואזאפים על הילד הוא באמת היה נראה לי די מבוגר, לעומת בתחילת הפרק שהוא ממש היה נראה ילד.
אבל בתאכלס אכן לקחו ילד לשחק אותו. בדקתי עכשיו והשחקן ששיחק אותו נולד ב-98 כלומר הוא אכן היה בן 10 כשצילמו את הפרק (אולי 9 אם נניח שצילמו הכי הרבה שנה לפני).
וולטר: חדשות טובות, מצאתי את המשטח המסתובב שלי, אתה לא צריך לקנות לי אחד נוסף, הוא היה מתחת לכיור בשירותים, אז מובן מאליו כשישבתי על האסלה...
המבטים והאי נוחות של אוליביה ופיטר בזמן שהוא דיבר ואז פיטר שמיד קטע את וולטר היו פרייסלס. TMI וולטר.
חח הכי ציפיתי מברוילס שיגיד לו "בכלל לא תיכננתי לקנות לך אחד"
"האמן" מסתובב ברחוב שוב (החלים מהר) ומוצא אישה עם הכלב שלה, poor thing. שניהם.
לפחות הוא לא הרג את הכלב. פסיכופת עם מצפון
אוליביה ו-M&M
פויה M&M רק סקיטלס
אבל זה היה כזה חמוד שהילד האכיל אותה
לבית החולים מגיע "עובד שירותי הרווחה" בשם אליוט מייקלס. הוא מדבר עם אוליביה לגבי העברת הילד למתקן שיתאים לו והילד מתחיל להילחץ. אחרי שהוא יוצא מהחדר אליוט מנהל שיחת טלפון חשודה כי כמובן הוא לא משירותי הרווחה.
הצחיק/הטריד אותי שהילד נלחץ והמדדים שלו התחילו לעלות ואז אוליביה ואחות רצות לחדר והאחות באה לקרוא לרופא ואוליביה מחזיקה לילד את היד ואומרת לו "אתה בסדר" והוא נרגע קצת ואז האחות שואלת את אוליביה אם לקרוא לרופא. כאילו מה לעזאזל? את הפאקינג אחות. את אמורה לדעת! ומה את בכלל שואלת את אוליביה האם לקרוא לרופא? אין לה הסמכה רפואית. אין לה שום דרך לדעת אם הילד באמת בסדר או לא. זה היה כל כך חסר אחריות מצידה
אוליביה הולכת לדבר עם משפחת בישופ. וולטר בא לעשות אמבטיה, פיטר מוציא אותו משם די בכוח, ואז וולטר שואל למה פיטר לא אמר לו שאוליביה שם (כשהוא אכן עדכן אותו שאוליביה רוצה לדבר איתו), אוי וולטר
אוי צחקתי בקול בסצינה הזאת
וולטר משווה את הילד לכריש
(זה האייקון הכי קרוב לכריש שמצאתי).
חח אני מניחה שהוא היה יכולה להשוות אותו לדברים גרועים יותר
בהמשך השיחה הזו וולטר גם אומר את המילים הבאות שגרמו לי קצת להלם: (לפיטר) אל תתחסד, אני בטוח שהסוכנת דאנהם יודעת כיצד נראה איבר מין
והמבטים של אוליביה ופיטר
אומייגאד הוולטר הזה הוא פרייסלס
החבורה מגיעה למסקנה שכדאי לנסות לקרוא את המחשבות של הילד, אוליביה לוקחת אותו מבית החולים
והיא נתנה לו את החולצה של האוניברסיטה שלה
וולטר מוציא את המכשיר שהוא השתמש בו כשהוא קדח לבחור המסכן ההוא חורים בראש. אוליביה ופיטר כמובן מתנגדים, וולטר שואל: אתם חושבים שהוא יתנגד? אני מניח שאוכל לשנות את המכשיר. ופיטר אומר: לא יכולת להזכיר את זה בפני הבחור האחרון? וולטר הורג אותי מצחוק בפרק הזה באמת
חח וול, וולטר אכן אמר שהוא אוהב לחתוך דברים אז למה שהוא יטרח למצוא דרכים נחמדות יותר לעשות דברים כשאפשר לקדוח במוחות של אנשים
וולטר משנה את המכשיר, הוא מפעיל מוזיקה ומתחיל לראות, לפיטר כבר מתחיל להימאס ממש. אבל הוא שינה את המכשיר ועל הדרך גרם לילד לחייך קצת.
זה היה ממש חמוד. ויצירתי
הדם מתחת לציפורני הקורבן השני הוא לא של הרוצח אלא של פרה. במילותיה של אוליביה: קיווינו שהדם תחת ציפורני הקורבן השני יתאים לזה של הרוצח. פיטר: אבל לא? אוליביה: אלא אם ג'ין היא הרוצחת.
ג'ין הזאת תמיד נראתה לי מפוקפקת
חוץ מהדם יש גם שרידי פלסטיק מה שמוביל את פיטר למחשבה שמדובר במפעל לאריזת בשר. למה? כי הוא עובד במפעל כזה. מי ידע?
חחחח פיטר הזה הוא jack of all trades
הילד מתחיל לסבול מקור, פיטר חושב שזה קורה בגלל שהם הפעילו את המכשיר אבל מסתבר שהוא פשוט מרגיש שאוליביה קר, הוא מחובר אליה רגשית. אוליביה מגלה שהרוצח עובד במפעל לאריזת בשר. בינתיים הוא מוצא את הקורבן הבא שלו.
בזמן שפיטר ואוליביה מדברים על מצבו של הילד, וולטר מבין למה לילד היה קר. בזכות זה אוליביה מצליחה לשכנע אותו לעזור לה למצוא את הרוצח. כי כל מה שהוא רצה זה לא לעזוב את אוליביה
אלו היו סצינות ממש יפות
איך שהראו אותו רועד מקור וגם אוליביה קופאת לה שם. אם כי בתור אחת שגדלה בבוסטון אני קצת מאוכזבת ממנה שהיא לא מסוגלת להתמודד עם קור של מקררים
רייצ'ל רוצה לעבור לבוסטון, אני מניחה שכבר לא נעים לה לגור אצל אוליביה. נראה שאוליביה דווקא אוהבת את זה.
אם זה אומר שרייצ'ל ואלה ישארו בקרבת מקום אני בעד. אני מאוד אוהבת את הסצינות שלהן ביחד
אלה בת 4? הייתי בטוחה שהיא גדולה יותר
האמת היא שהיא דווקא לא נראית לי הרבה יותר מ-4