טוב...
אני מורן בת 17, ואני חושבת שאני בעד ההתנתקות
אני לא שמחה מזה בכלל ויש פעמים שאני משנה את דעתי אבל בגדול אני חושבת שאין ברירה...גם אם אתם חושבים שעדיף להימנע מההתנקות, תיאורטית זה נכון אבל מעשית: מה עוד אפשר לעשות? תגידו מה, ברצינות, תציעו, נראה... אני בטוחה שאף אחד, גם הקיצוניים ביותר, לא רוצה לחיות בצל הפיגועים האלה, במלחמה...זה ברור שכולם רוצים שלום (נכון?...) השאלה היא איך להשיג אותו. במילא כל העולם שונא אותנו, אני מדברת בפורומים עם ילדים מרחבי העולם (שלא קשורים לפוליטיקה) אני אומרת להם שאני מישראל ואני גאה בזה והכל והיו לא מעט שלא המשיכו לדבר איתי בגלל זה, בקיצור, במילא כל העולם שונא אותנו אז אנחנו חייבים לעשות מה שאמריקה רוצה:ההתנתקות...אין ברירה חייבים לעשות משהו, שהעולם יראה שעשינו משהו לפחות... אני חושבת שהבעיה האמיתית היא הטרור: חשבתי וחשבתי ,בעצם לא צריך לחשוב הרבה כל תינוק יודע, שאדם שמתפוצץ בכניסה לקניון, באוטובוס וכויצא בזה כדי למות ובכך להרוג אחרים הוא חולה נפש.פשוט ככה. חולה בנפשו. אם הטרור לא היה אני הייתי הכי שמאלנית שיש... אבל כל עוד הטרור נמצא-אני באמת לא יודעת מה הפיתרון לעניין הזה, ואני מאוד מרחמת על אריאל שרון, שלעניות דעתי, עושה את העבודה כמו שצריך. שורה תחתונה: המצב קשה-אבל ההתנתקות כבר יצאה לדרך. בואו נתאחד ונתן לזה לעבור בשלום, לפחות בצד שלנו, אני לא מדברת כרגע על הצד השני
מצטערת על המגילה, היה טוב לפרוק...חחח