בעד ונגד. חמישי, 21.7.05

מי אני שאחתום לך??

הלוואייייייייייי שאני אוכל לומר דבר כזה אני כולה ילדה בת 17 שלא מבינה בפוליטיקה הרבה אבל אני כן התעניינתי בהתנתקות בזמן האחרון, אני סומכת על שרון,ואני חושבת שאין עוד ברירה, אני בטוחה בזה, אין מה לעשות... אני מבינה את הנקודת מבט שלך לחלוטין אבל אנחנו חייבים לעשות משהו לקידון איזשהו חלקיק קטן מהשלום, אסור להיכנע, אם ניכנע אנחנו נבטיח עוד הרהב שנים של פיגועים ללא כל טעם/תכלית.

hagaiad

New member
ופה הטעות שלך

התנתקות = כניעה, מי אמר את זה? לא אני אלא בכירי החמאס הם אמרו לא מזמן שישראל בורחת מעזה בזכות המתאבדים והטילים, ולכן הם ימשיכו בזה, להראות לך את זה? ובקשר לתמיכה העיוורת בשרון, הרי גם הספר בומרנג מביא הוכחות מדויקות (לא השערות) על הסיבות של שרון לתוכנית ועל התמיכה המפליאה שלה בקרב הליכוד

אה ואתה בן 16...

אני יותר גדולה
יש לי יותר ניסיון...חחח

hagaiad

New member
אני מתעניין בפוליטיקה לא מאתמול

מאז שאני זוכר את עצמי בערך

טוב גמני לא מאתמול../images/Emo3.gif

התכוונתי שקרוב לוודאי הממשלה יודעת יותר ממני...(מן הסתם) וגם לזה שפוליטיקה זה
אבל מה לעשות שאנחנו חלק מזה?? חחח

hagaiad

New member
הממשלה הולכת לפי הכסאולוגיה

מעניין אותם הכסא שלהם, כבר ראינו את זה. חוץ מזה שחלק נכבד מהממשלה פוטר כי נשאר אידיאולוג

אם אתה אומר, אתה בטח צודק../images/Emo3.gif

לא מבינה ולא רוצה להבין בדברים האלה, אוקיי??

hagaiad

New member
אין בעיה

רק חבל להחליט על דברים לפני שמבררים פרטים

hagaiad

New member
אני לא מעוות כלום

את מביעה דעה למרות שאת מודה בעצמך שאת לא מבינה בדברים האלה

BrightDarkness

New member
אני בעד ההתנתקות...

וכבר אמרתי את שלי בדיונים אחרים למינהם פה הפורום..

נגד ההתנתקות (גירוש, נסיגה, בריחה)!

"ההתנתקות תביא טרור"!! הרמטכ"ל לשעבר משה בוגי יעלון אמר: "יהיו פיגועי התאבדות בכל מקום שהם יוכלו, כפר סבא וירושלים יהיו כמו שדרות!". ראש השב"כ יובל דיסקין אמר: "יציאת כוחות צה"ל מצפון השומרון תוביל לטרור וירי רקטות, עד שלא תהיה אלטרנטיבה אפקטיבית לסכל פיגועים באיזור". וזה חלק ממומחים בתחום. אם המומחים האלה אומרים כך (והם לא משוחדים) אז מי יחלוק על זה??

שלום לכולם..אני מפורום שרית חדד

ואני מאוד מאוד מתנגדת להתנתקות..הייתי שמחה להיות חברה גם פה..יש לי שאלה- מי פה בצד שלי לגביי ההתנתקות?

למעלה