בעד ונגד. חמישי, 21.7.05

hagaiad

New member
מה שחשוב

זה שרוב העם איתך! חזק ונתחזק כי עם הנצח לא מפחד מדרך ארוכה

shaninosh3

New member
נכון העם הוא נגד ההתנתקות!

רק פשוט הממשלה אוהבת להציג את זה מהצד שלה שכאילו כולם בעד ההתנתקות ואז יוצא שראש הממשלה יוצא מזה נקי הרי כולם בעד נכון?! ואני לא יתפלא אם הם שיחדו את העיתונים לרשום תוצאות אחרות!!! איזה ממשלה .....
** כולנו עם גוש קטיף והשומרון**

MadeInJapan

New member
רוב העם בעד, וגם הרוב בכנסת בעד

ולא משנה איזה מהלכים קיצוניים ופרובוקציות המתנחלים יעשו זה לא ישנה את העובדה שההתנתקות היא חוק במדינת ישראל והיא תצא לפועל ותושלם בקרוב יותר ממה שאתם חושבים, עוד חצי שנה ניפגש, וכבר כולם ישכחו שהיה דבר כזה. ההתנתקות היא לטובה, עדיף שהממשלה תחליט בשביל המתנחלים ולא המתנחלים לממשלה, האידיאולוגיה של המתנחלים מסכנת את המדינה כולה, וגם אין מנוס וברירה מליצור גבול בין השטחים הפלסטינים לבין מדינת ישראל, זה הביטחון האמיתי וכך צריך להעשות וכך יעשה.

DaRdAsIt12

New member
../images/Emo64.gifאני איתך.

וגם אני חדשה... אני בדיוק אני כותבת תגובה לשרשור 'בעד ונגד'.

DaRdAsIt12

New member
../images/Emo64.gif../images/Emo45.gif

מסכימה לגמרי. כדאי שתלכו להצביע לסקר. שכולם יראו מה אנחנו שווים.

yuvalweinbe

New member
ממש הרוב נגד הגירוש

לפי סקרים בדוקים, הוכח כי רוב מוחלט של העם תומך בהתנתקות, אילו לא כל התומכים פעילים ואלימים כמו המתנגדים.

yuvalweinbe

New member
בסדר.. מה שתגידי

כל השמאלנים יצרו מניפולציה וכולם מזייפים סקרים. לא היה אף סקר של אף חברה עד עכשיו שהראה כי יש רוב מתנגדים אלא כולם להפך. ואני מזכיר לכל הבורים שתומכי ההתנתקות לא כולם שמאלנים- ראש הממשלה אריאל שרון שמנהיג את כל התכנית בא מהליכוד ה-מפלגה הימנית.

הוא פעל נגד מפלגתו,

להזכיר לכל מי ששכח... הוא ציפצף על מרכז הליכוד, פיטר שרים וכו`. אני לא מאמין לסקרים, ראינו אז עם שמעון פרס איך שהסקרים היו שקרים.

נכון התקשרות שמאלנית לחלוטין!

כל העיתנוים..הכותבים הם מהשמאל..והליכוד הוא מזמן לא מה שהיה..

איזה פרנואידיות

עם כל הכבוד. השמאלנים הם גם אלה שפוצצו את התאומים נכון?

למעלה