בעד ונגד. חמישי, 21.7.05

hagaiad

New member
המדגם המייצג לא ממש מייצג

הסקר האמיתי הוא משאל עם, מכיוון שלא היה כזה אז רק בבחירות שומעים את דעת כל העם, ובבחירות העם אמר את דברו, רוב הכנסת ימנית, העם בחר "דין נצרים כדין תל אביב"

הנה הדעה שלי,כתבתי אותה גם בשרשור->

הבדע ונגד: תראו המצרים רצו את ימית-קיבלו..הפלסטינים את גוש קטיף-בע"ה לא ניתן..הסורים ולבנון רוצים את הגולן..מה יהיה אם ירדן תקום ותרצה את הבקעה?והערבים פה שבכל חור-חיפה,רמלה,לוד וכו' יתעוררו לאומית?מה יישאר לנו??זה הבית שלנו אנשים!להתעורר!!אם ניתן לשכנים שלנו את הבית מה יישאר לנו??
.. לכל התומכים-תחשבו על זה!

DaRdAsIt12

New member
../images/Emo64.gifאני לא רוצה שיפנו את הגולן../images/Emo70.gif

זה ה
שלי...

סבבה ..עם המצרים גם יש שלום נכון?

ראינו מה קרה כשהיה הפיגוע במלון טאבה..הם לא הסכימו לחלץ אנשים אפילו..איזה שלום זה?!עם בלעי ברית כאלו מי צריך אוייבים..

הגיוני שהם לא יושיטו יד ישר

כי פשוט אף פעם לא יקרה שיהודים וערבים יאהבו אחד את השני ממש. כמו שהשואה עברה מזמן וכולנו מפותחים ומאגניבים עכשיו אבל קשה להתעלם מהטינה של ישראל כלפי גרמניה, והשנאה של הניאונאצים שם כלפי היהודים. פשוט קשה, ונכון, המדינות לא ישר יקפצו לעזור אחת לשניה ולפעמים גם קצת ישמחו לאיד, כי זהו טבע האדם; אבל הטרור היומיומי הזה ייפסק. ושוב אני חוזרת להשוואה עם גרמניה - שנאה יש, שואה נגמרה. דברים נחתמים ודברים מתקדמים ואנשים לומדים להחזיק את כל העצבים שלהם ולא להתנהג כמו חיות.

LordOfSpells

New member
חמודה, המצרים התנהגו בצורה ממש

יוצאת מן הכלל בפיגוע בטאבה. כוחות החילוץ המצרים קצרה ידם מלהושיע כשמדובר בטאבה. אז הם אפשרו לישראל להכנס עם כוחות מאורגנים מטעם הממשלה ללא רישום או בירוקרטיה כדי לבצע את החילוץ. את יודעת מה זה אורמ כשמדינה ריבונית אוטונומית בעלת גבולות מוגדרים מניחה למדינה אחרת להכנס ככה לשטחיה? כשמדינה נכנסת בלי רשות זה נחשב לעילה למלחמה! הסיוע היהודי מכוחות החילוץ של אילת והערבה והטיפול בביה"ח יוסף-טל אפשר פעולה הרבה יותר טובה ויעילה ממה שכוחות חילוץ מצרים היו יכולים להשיג.

סבבה אבל הם לא רצו בכלל לתת לכוחות

ההצלה שלנו להכינס בהתחלה..היה צריך הרבה עד שנתנו..

LordOfSpells

New member
מצטער, לא.

מדינת ישראל קיבלה החלטה מהירה להכנס לשטח מצרים. לא היה פה עניין של רצו או לא. המצרים פשוט שתפו פעולה. זה לא שהיו תקועים שם בהריסות ימים וחיכו ואף-אחד לא בא. הכל התארגן במהירות האפשרית.

DaRdAsIt12

New member
../images/Emo64.gifאני נגד ההתנתקות.

ברור שכולם רוצים שלום, ומנסים להשיג אותו בכל דרך אפשרית. השאלה האם ההתנתקות תביא שלום
1. "נותנים להם אצבע הם רוצים את כל היד"- אחרי גוש קטיף, הערבים ימשיכו לנגוס לנו בארץ, עד שכולנו נצטופף בירושלים שאותה אין סיכוי שיקחו, אבל את שאר הארץ- ייקחו, אלא אם נספיק לעצור את זה בזמן. 2. "ההתנתקות תביא טרור"- אחרי שיקבלו את גוש קטיף, לערבים תיהיה גישה לערים מרכזיות יותר בארץ, ויהיה יותר מסוכן, יותר אנשים ימותו, וכו'. 3. תחשבו שמישהו יבוא אליכם באיזשהו יום ויתחיל לפרק לכם את הבית ולזרוק אתכם לכל הכיוונים. זה לא נעים, וזה יוצר קרע בעם.

וואי אני ממש מסכימה עם כל מילה שלך!

אני בהחלט נגד.. כי תראו המצרים רצו את ימית-קיבלו..הפלסטינים את גוש קטיף-בע"ה לא ניתן..הסורים ולבנון רוצים את הגולן..מה יהיה אם ירדן תקום ותרצה את הבקעה?והערבים פה שבכל חור-חיפה,רמלה,לוד וכו' יתעוררו לאומית?מה יישאר לנו??זה הבית שלנו אנשים!להתעורר!!אם לא ניתן לשכנים שלנו את הבית מה יישאר לנו??

למעלה