בעלי חיים בחינוך בתפוז
אנשים

kelly7i

New member
השם שלהם מצלצל לי מוכר מאיפושו..

יש שם אחד שמזכיר לי את דני, זה עם התלתלים. והם ממש ילדים הלהקה הזאת!XD בני כמה הם באמת? ואני לא מכירה את השירים של באסטד, ככה שאני לא מכירה את המקור של הקאבר, קיצור, בינתים אין לי רושם של וואו מהם, לא כרגע=] ומה זה אומר שהם יעבדו עם מקפליי, מה הם רוצים מהם בכלל?

butbut

New member
חחח....בני 16-18 כנראה...ואמ...הם אוהבים את

מקפליי, אז סביר להניח שהם רוצים לעשות איתם שיר אחד או שניים. זה יהיה אחלה של זינוק בשבילהם. בשיבל מקפליי זה סתם..התחבבות על ידי המעריצים של האחים ג'ונאס.

גילולית

New member
../images/Emo205.gif המתולתל בן 15 ויוצא עם האנה מונטנה

קוראים לו ניק.. והאחרים ג'ו וקווין בני 19 ו-18..הורים פוריים יש להם.. אני אישית לא כזה אוהבת אותם, חברה שלי מתה עליהם..עאילו השירים שלהם חביבים מאוד אבל הם די מלוקקים כמו האנה מונטנה כזה..

kelly7i

New member
האנה מונטנה זה לא סידרה בערוץ הילדי

הילדים? לא מכירה אותהXD

גילולית

New member
../images/Emo205.gifכן XD הסדרה מצחיקה אבל אני שונאת את

השירים טואת השחקנית, היא גם בת 15 והיא ממש ממש פקאצה שזה מגעיל כבר..

rox love BSM

New member
אה זה הם?

הם פתטיים! ממש לא אהבתי את הקאברים שהם עשו לשירים של באסטד....

yaelsee

New member
הימני שמן כמו דני חחחחחחחח

תראו, יש לו כרסונת כמו של דני. דני סקסי, אפילו כשהוא שמנמן

O0NoNi0O

New member
אאאאאיייייייייייייכככככ לללאא

ג'ונאס ברוס זה מוזר. וכאפתי. ואיכ הם כאלה גייז בצורה מגעילה כזאת חחחחח והם בכלל של דיסני צ'אנל משמע כול החאבורה של זאק אפרון חחחח עבזבו שטויות..מקפלי איכותיים מידי!XDDDD

purple floyd

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif בדיוק XDDDD

פעם אהבתי את ג'ונס עד שהם התחילו לעשות פן Oם

O0NoNi0O

New member
עזבי גם לפניי.

הם אשכרה איייככ. עשו קאברים של שירים של דיסני! דאמט. מה אתם בריטני ספירס שהופיע במיקי מאוס קלאב? אעאעא, די עם הדביקות החמודית הזאתי. זה כאפתי. חחח בנוסף, תראי מה יצא מבריטניXD;

m i c k e y 15

New member
נו כמו ג'סי מקרטני והילארי דאף

יש את אלה שעושים שירים מיוחדים לדיסני וזה יוצא ממש יפה כמו כמה של ג'סי

O0NoNi0O

New member
הילארי דאך איכותית.

ג'סי מקרטני זה..איכ. זה כאילו לקחו מישו ממש פאטת ושמו אותו בתוך גוף לפסטיק מושלם כזה. אבל אם לא היה לו את הפלסטיק. הוא סתם יהיה כאפה. עד כאן פניני חוכמה מאת נעם שמאוד עייפה אז היא מדברת שטויות.

m i c k e y 15

New member
:-ם ג'סי../images/Emo99.gif

הוא ממש חמוד יש לו שירים ממש יפים שאני נורא נורא אוהבת כמו השיר של דיסני the scond star to the right שזה שיר ממש יפה ומוכר טטוינקל טטוינקקל ליטל סטאר סו אייל נו וור יו אר XDD ויש לו קול טוב גם

butbut

New member
../images/Emo26.gifאוקי פרובבלי שיש לך בעיה גדולה עם דיסני

ג'סי מקרטני נוצר בשביל נערות בגילאים 12-15 שמעריצות אנשים כמוהו בצורות ממוסחרות שיכולות להכניס כסף לכיס של אנשים. ועצם זה שאת לא במינה שכול אנשים דיסני נוצרו בשביל ילדים....ברור שלא תעריכי מוזיקה. לכול אחד בחיים יש שלב שלפני שהוא בונה את עצמו ואת האישיות שלו הוא שומע פופ-ילדים. כלומר-בריטני,כריסטינה,ג'סי מקרטני,בקסטריט בויז[איך שלא כותבים], ג'סטין טימברליק[הצעיר], להקות בנים\בנות למינהם. דברים כמו גיים-בויז וספייס גירלז תמיג יתפסו חזק! ורק אחרי זה..מגיע החלק שאת מעצבת את האשיות שלך, ומתחילה לשמוע את מה שאת אוהבת באמת...לפי הטעם האישי שלך לפי טיטולים של הטלויזיה והאופנה. בקיצור. מה שאני נסה לומר זה שאת סתם שופטת אותם מנקודת מבט שלך..כאפות..זה...זה... אבל את לא מבינה שאת נשמעת כמו אחת שכבר עברה את הקטע של "מוזיקת-ילדים". אני לא חושבת שג'סי הוא כאפות. אני חושבת שהוא דווקא מוכשר. עם כול הכבוד להילארי דאף, היא הרבה פחות מוכשרת מג'סי. ואין כאן בכלל מה להשוות. שניהם זמרי-ילדים ומעלה. אזהו.

m i c k e y 15

New member
חחחחחח מי אמר שג'סי

נוצר בשביל ילדים? הוא התחיל כשחקן- זה קודם כל ואח"כ עבר לקריירת שירה כי הוא רצה.. וכן אזמה אם כל השירים שלו היו מכוונים אל בנות וזה על איך שהוא מרגיש וזה [כמו מקפליי בתהחלה בערך
] ואח"כ הוא כתב שירים לבד וזה. אני הייתי מעריצה ממש ממש ממש גדולה של ג'סי
פאדיחות חחח סתם אני עדיין. וגם הילארי ממש מוכשרת, אבל זה ברור שג'סי יותר וכמוהו היא גם התחילה בקריירת משחק

למעלה