בצלאל רוצה לשתף אותך בתחושותיי

sigalitbi

New member
קראתי את כל השרשור

ואני מגיבה כאן כדי לא להכנס לויכוח הקיים. אני בהחלט לא יכולה לטעון שמקפחים אותי ובכל זאת, גם אני העליתי רשומה לגבי איכויות הרשומות המומלצות. הרשומה שהעליתי לא נובעת חלילה מקיפוח (אני האחרונה שיכולה לטעון שהבלוג שלי מקופח), אבל גם אני מכירה בלוגרים שהיו רוצים לראות את עצמם מדי פעם מופיעים בעמוד הראשון של הבלוגיה ובכל פעם שעולה רשומה, כמו "לשמנות אסור לנהוג" שעלתה השבוע, שהיא בעיני רשומה פוגענית ובכלל לא לעניין, ותופסת מקום של רשומות איכותיות יותר, יש מי שמרגיש מקופח. מי שיש לו רשומות איכותיות ולא נבחר מעולם וזאת למרות המלצות ולמרום השתתפות כאן בפורום. כשיש דבר כזה רשומות נבחרות ומומלצות זה חייב להיות רחב ופתוח, כמו גם איכותי. איכות נמדדת לא רק בפילוסופיה ודברי חוכמה, איכות יכולה להיות שנונה ומצחיקה או ביקורתית, אבל לעולם לא פוגענית גם אם זה במסווה של שנינות. לדעתי, צריך למנות סייר/ת בלוגים שחלק מה"תפקיד" שלו יהיה לוודא נתח שווה לכולם. מישהו מתנדב?

suki da yo

New member
סיירת בלוגים?

הרי בשביל זה בדיוק יש את האופציה להמליץ על רשומה. אם אהבת רשומה- ואת חושבת שהיא ראויה להגיע לעמוד הראשי- תמליצי עליה. היא תקבל חשיפה. את חושבת שמן הראוי שתומלץ ע"י בצלאל? תפני אליו במסר. אני בטוחה שאם יקבל את המסר "קראתי את הרשומה שזו של הבלוגר הזה, ואני חושבת שכדאי להמליץ עליה לעמוד הבלוגיה" תקבלי לכל הפחות תגובה, ולפחות כך התרשמתי ממעט הפעמים שיצא לי לפנות לבצלאל.

נוריתהה

New member
צריך לשלוח מסר לבצלאל, כדי להיות בבחירת

העורך? ככה מעלים לדף ראשון? עכשו זה מסביר כמה דברים.

suki da yo

New member
לא זה מה שאמרתי..., לא זה מה שאמרתי...

דיברתי על להמליץ על רשומה של מישהו אחר, לא של עצמך... ואמנם מעולם לא ניסיתי, אבל אני מאמינה שזה היה עובד., דיברתי על להמליץ על רשומה של מישהו אחר, לא של עצמך... ואמנם מעולם לא ניסיתי, אבל אני מאמינה שזה היה עובד.

נוריתהה

New member
גם אני התכוונתי לרשומה של מישהו אחר

ואני חשבתי שהמלצה רגילה מספיקה. טעיתי?

suki da yo

New member
לא יודעת...

כמו שאמרתי לא ניסיתי.. אבל אני מניחה שאם תנסי לשלוח מסר, לכל הפחות תקבלי התייחסות כלשהי....

Bezalel P

New member
לא. צריך לשלוח מסר לבצלאל אם יש רשומה ספציפית

שחשוב לך במיוחד לקדם. כפי שבצלאל הסביר למעלה יותר בשרשור הזה, בצלאל מוצא רשומות לקידום במגוון דרכים אבל אם יש רשומה שחשוב לכם במיוחד לקדם, מסר לבצלאל הוא הדרך המועדפת להביא אותה לתשומת ליבו.

suki da yo

New member
ואם בצלאל מדבר על עצמו בגוף שלישי

מותר להניח שהוא מאבד את שפיותו באופן רשמי?

suki da yo

New member
לא... אתה לא עוקב..

אתמול היה יום קירוב הפאי הרשמי, יום מטופש להחריד, ולא אני אשמה בקיום שלו.

למעלה