בצלאל רוצה לשתף אותך בתחושותיי

Tali1912

New member
אז הבנת ת'רמז?

היא טוענת ש... הלוגו הארוך אף אחד לא ידע על קיומו וכל הפוסטים המומלצים הם יענו חסרי בול תרתי משמע, יענו לא נחשב. רק בול עם חותמת למהדרין בחירת העורך יש לה חשיבות. הבדיחה הכי טובה לפתיחת השבוע. <דוקא כמה שזכור לי ללוגו הארוך היו חיים וקיום אצל הבלוגיסטים>

Bezalel P

New member
הבלוגיה תלויה בכותבי הבלוגים ובקוראי הבלוגים

אני לא ממציא רשומות, אני מקדם מה שאתם כותבים. אתם כותבים לפי טעמכם, וזה מה שיקודם.

smadarismadar

New member
גם אני שמתי לב לזה

שיש אחדים שמקבלים חשיפה קבועה ואחרים שכותבים לא פחות יפה (ולדעתי אפילו טוב יותר) נשכחים. חבל.

Naama P

New member
נשכחים?

יש לך כלים להציף אותם למעלה. נכתבות בבלוגיה אלפי רשומות ביום, אנחנו לא מצליחים להגיע אל כולן. מצאת רשומות שלטעמך ראויות לקידום? תוכלי להמליץ עליהן בעצמך או לשלוח קישור לבצלאל. להגיד "חבל" ולא לעשות דבר זה כמו לשבת לבד בחושך ולחכות לנס.

Tali1912

New member
ואופו חתן השרשור?

השרשור באורך של נייר טואלט ו.......... היכן היכן ה-
? וכמובן יופיעו כל משפטי המחץ של הכחולים בתפוז * אנחנו לא חיים בקופסא 24/7 ימים שעות. * יש לנו עוד דברים חוץ מהתפוזיה * בסופ"ש עונים לדברים דחופים * תגובה תענה עד 72 שעות * פנו אליי במסר *
זה טרול
לא להגיב, לא לענות, לא להגיב, לא לענות, לא להגיב, לא לענות, לא להגיב לא לענות. * נא לקרוא בשאלות נפוצות http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/ForumFaq.asp?id=1762 * נא לקרוא את תקנון תפוז * נא לקרוא הודעות מנהלתיות ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~> *נבדוק את ההצעה לעומק * פנה/י לפורום 807
סליחה כאן כאן אפשר לפנות 1762 זה בסדר. * נשקול את הנושא. תודה * תלונות על מנהלים יש להפנות במסר או אלינו למייל + צילום מסך * תפוז אנשים שלום..... אם ידועה לך מספר השלוחה אנא הקש אותה כעת לקהילות ופורומים אנא הקש..... לפליקסים אנא הקש ..... לבלוגים הקש....... לנעמה הקש ....... לאורי הקש ...... לאייל גאון הקש....... לדודי הקש....... למרכזיה הקש 0 או המתן ! * ו............... ו............... המשפט המחץ הכי אהוב על תפוזינה שמים 1 לא ירדנו לסף דעתך בקטנה זה שהם הבינו אבל משחקים אותה לא מבינים

wranger

New member
היי, אוסף משפטי תגובה אופייניים. יפה. ../images/Emo6.gif

נראה לי שבצלאל לא היה מגיב לולא ההודעה הזו שלך, כמו שהוא לא ענה לדברים אחרים, כמו זה למשל. למעשה, על פניו נראה כאילו הדרך היחידה לקבל תשובה מבצלאל על משהו היא לשאול בעצבים (משהו שכבר נשאל בעבר בשקט ובנימוס) - ואז הוא עונה שלא ככה מדברים ואפשר לדבר בטון תרבותי יותר - ואז מישהו אחר (בדרך כלל אנשי חה!...) מנסח את השאלה בטון רגוע יותר - ואז מקבלים תגובה קצרצרה שלא תמיד מספקת את מלוא התשובות.

כיסוף

New member
זה אוסף משפטים

שאי אפשר בלעדיהם בתפוז, אם הם לא היו קיימים היו צריכים להמציא אותם, אחרת איך אדע שאני בתפוז ולא בפורטל אחר? נראה לי שאם בלילה אני אגיד מתוך שינה אחד מהמשפטים ואקום בבוקר ואספר התשובה תהיה "לא ירדנו לסף דעתך" אני חולה על המשפטים האלה כשאני קוראת את התגובות של הכחולים. נראה לי מחלקים למנהלים מין ספרון כיס כזה עם כל המשפטים האלה. אני בטוחה שבצלאל ביקר כאן בסוף השבוע וקרא, אין מצב שלא! והוא היה עונה בצורה מנומסת "תרגיעי!" יענו כאילו אני צריכה לקחת 10 כדורי ריטלין ככה לפחות זה משתמע למרות שאין מצב שאקח אפילו כדור אקמול. אז בטח לא כדור מהסוג הזבל'ה. ובדיוק כמו שהגדרת השאלות,הצעות יעול וביקורת מתחילות בצורה נורמלית ואחרי התשובה הראשונה הטורים מתחילים לעלות פה זה הוכח כבר בשבוע האחרון כמה וכמה פעמים , אפילו בשרשור הזה בהודעה של שמים1 .

ע ל ו מ ה

New member
../images/Emo6.gif גדולה כרגיל

האמת שאני עזבתי את הפורום ל-12 שעות ונחרדתי לראות כמה ארוך נעשה השרשור הזה (אורך של נייר טואלט, את צודקת!). אין לי כוח לקרוא את כל מה שהפסדתי
ואני תוהה אם בצלאל יעמוד בקריאה הזו...

wranger

New member
בצלאל יקרא, אל דאגה.

הוא לא יגיב, אבל יקרא. אני גלשתי אתמול בסלולרי, סתם כי אני עדיין מתלהב מאינטרנט בטלפון (עוד מעט יעבור לי), ורק כדי לראות אם אני יכול - נכנסתי לפורום. אורך השרשור היה הודעה ראשית ושתי תגובות. כמה שעות אחר כך, כשהדגמתי לזוגתי איך אני נכנס לפורום מהטלפון(!!!), פתאום קלטתי שיש כבר 107 תגובות... (עכשיו יש יותר, אני מניח).

siv30

New member
../images/Emo6.gif אוי לפעמים יש לך יציאות

הרגת אותי על הבוקר (עכשיו קמתי בלילה אין שינה לרשעים
). שכחת את משפט המחץ של מרגול "יש לי מה להגיד אבל אני לא אגיד"...יש לך אולי כדור בדולח שבו את יכולה לספר לי מתי מרים טוקאן תלך הביתה?

כיסוף

New member
כן אני יכולה לספר לך אבל אני לא אגיד לך ו....

אני מתה לראות היום את מרים שרה את השיר "בדרך אל הכפר" של רבקה זוהר בעיבוד של רונקרול ולראות ששופטים נותנים לה חסינות או המדרגים. ולך אני אגיד................. פסססססססססססססס ת'קרבי לפה: http://www.youtube.com/watch?v=PT5c51MVP4k וכן יש לי יציאות, זה החלק הקטן קחי אותי ואת יובל סמו ותחברי ביחד.

Naama P

New member
אני דווקא ירדתי לסוף דעתך

והאמת שדעתך פחות ופחות מצחיקה אותי. ישנה דרך להגיד את הדברים, טלי, וזו לא הדרך.

Tali1912

New member
../images/Emo127.gif

ולגבי פחות ופחות כבר מזמן הבנתי את זה, גם בלי שתכתבי

Bezalel P

New member
מדדים לקידום רשומות

המדיניות שלי בבחירת רשומות לקידום מעדיפה רשומות של כותבים לא מוכרים על פני "ידועני הבלוגיה". המחשבה שעומדת מאחורי המדיניות הזו היא שבלוגרים פעילים כבר גיבשו לעצמם קהל קוראים ומנויים ולכן הם פחות זקוקים להמלצת העורך כדי לקבל חשיפה. ההפרדה שאת מתיחסת אליה בין בלוגרים ותיקים לחדשים ועידוד השתלבות בבלוגיה אינה הקריטריון המנחה. ייתכן שיש בלוגר ותיק מאוד אך נחבא אל הכלים - אולי הוא לא כותב הרבה, אולי הוא מפרסם בשעות הקטנות של הלילה כשיש פחות עיניים על העדכונים האחרונים, ועוד סיבות שונות. אני משתדל לתת במה מגוונת ככל הניתן לבלוגרים שונים, אך כמובן שלא ניתן לרצות את כולם. אם יש רשומה ספציפית שחשוב לך, או לכל אחד אחר, לקדם, שלחו לי מסר אישי. אני לא מבטיח שתמיד הקידום יהיה אפשרי, אבל אני מבטיח להשתדל ויש כאן לא מעט בלוגרים שכבר ניצלו את הערוץ הזה.

suki da yo

New member
ויש לנו תגובה!../images/Emo196.gif

תודה בצלאל, גם אני שמחתי לשמוע איך דברים עובדים.

שמים1

New member
בצלאל אני מודה להתייחסותך

לנושאים שהעלתי . מודה ומתוודה שכל הנושא הזה גורם לי לאי נעימות ולמבוכה קשה . אני חושבת אחרת ואת דעתי כתבתי לך במסר . מקווה שהבנת שדבריי נכתבו מתוך רצון כן לנסות ולשנות ולאמר מרחשי ליבי אני מעריכה מאוד את עבודתך ויודעת שאתה עושה את המיטב .

Bezalel P

New member
זה ממש לא מה שאמרתי.

אני רוצה להכיר לקוראים בלוגים שהם לא מכירים. בלוגר ותיק ומוכר זקוק פחות לעזרה שלי בשביל להגיע לקהל הקוראים שלו.

אתה קורא לזה עזרה

אני קורא לזה פידבק. מה שאתה משדר לי בעצם זה שלא משנה כמה אשקיע את הפידבק ממכם לא אקבל רק כי זה "בלוג מוכר" וזה חבל.

למעלה