בצלאל רוצה לשתף אותך בתחושותיי

Antonio Montana

New member
רשומות "תבחרו בי"?

הרי בסוף קברניטי הבלוגיה הם אלו שחורצים את דינם. ולא אף אחד אחר.

Antonio Montana

New member
בבלוג הבית רשום

ש"אנחנו" קראנו את כל הרשומות בעניין, ו"אנחנו" בחרנו את העשרים הנבחרות, כאמור.

siv30

New member
כן, הם בחרו את הפיינליסטים

אבל מי שיזכה זה תלוי 50% בקוראים

Antonio Montana

New member
את זה אף אחד לא יכול להוכיח

אבל לא על זה דיברתי. דיברתי על השלב של "בחירת הפיינליסטים". ואי אפשר לנמק או לגבות את זה ב"רשומות תבחרו בי". פשוט פוליטיקה פנימית, רצון וטעם אישי של העורכים ותו לא.

suki da yo

New member
שניה...

יש דרך לעשות בחירה בתחרות לחלוטין לא מוטה מטעם אישי? אני לא מכירה את כל הרשומות שנכתבו לתחרות. אפילו לא את כל אלה שהגיעו לשלב הגמר. אז אני לא יכולה להביע דעה אישית על התחרות. אבל בכל תחרות, באמת בכל תחרות, ובעיקר בכאלה שעיקרון הומני, יש השפעה של טעם השופטים. כוכב נולד הפחותה מבניהן, אבל אין ספק שזה ככה. ולצפות לבחירה שלחלוטין אינה מוטת בגלל טעמים אישיים זה לא סביר. בכל מקרה, מה עדיף? לבחור לפי כמה אנשים סימנו אהבתי? הרי לא חסרים אנשים שמתחננים שיסמנו "אהבתי", ששולחים את כל החברים הדודים וזקני השבט ללחוץ, שפותחים ניקים בדויים כדי ללחוץ... גם זו לא דרך טובה. אז מה עושים? ואני

Antonio Montana

New member
אז מה כן סביר, דארלינג?

אין לי להציע דרך אחרת לבחירת "פיינליסטים". אין תחליף לטעם אישי של העורכים בסופו של יום. and frankly dear, i really don't care. מה שאמרתי זה שהתקבל אצלי הרושם ש"גם" בתחרות הזו, הרבה בלוגרים שגם עלו לרשימת הפיינליסטים בפעמים קודמות, הופיעו שוב. ואולי מה שאמרתי, זה שכתבתי גם אני רשומה לתחרות הזו, ועל אף שבאמת לא כל-כך שינה לי אם אנצח או לא (כי זה פשוט נתן לי מוּזה לכתוב על משהו), חשבתי שהרשומה הייתה מספיק איכותית בכדי להעפיל הלאה (ולמען האמת די ציפיתי) ואז התאכזבתי. אבל רק את עצמי אני יכול להאשים. מזמן כבר למדתי שבבלוגיה בפרט, ובחיים ככלל, ציפיות מביאות רק אכזבות, ושאין צדק בעולם.

suki da yo

New member
תשמע...

שכאני כתבתי לתחרות של ארץ אהבי, באמת חשבתי שכתבתי משהו טוב. ולא עליתי לשלב הגמר. אבל משום-מה לא נטיתי לחשוב שזה בגלל שאני כן-או-לא מקורבת, אלא כי פשוט החליטו אחרת. זה עניין של גישה לחיים, כנראה. או משהו פלצני מהסוג הזה..

היי - מה זה מקושרים בעיניך

ומה זה רשומת תבחרו בי? כשאני כותבת אני לא כותבת רשומה כדי שיבחרו בה, ואם בוחרים בה זה נחמד אבל זו לא המטרה. מי שכותב טוב צובר לו קוראים בלי קשר אם הומלץ או לא הומלץ

אני אסביר לך בשמחה:

רשומת תבחרו בי זו רשומה של מועמד בתחרות, שנמצא ברשימת המועמדים הסופיים, וכותב רשומה עם קישור להצבעה ועם כל הנימוקים האפשריים בעולם למה כדאי לך לבחור ברשומה שלו.

תודה על ההסבר

כי בעקבות כל השרשור הזה התחלתי להריגש כאלו רע עם עצמי שיוצא שכ30 אחוז מהרשומות שלי הומלצו ואני מעולם לא כתבתי במטרה שימליצו עלי כתבתי כי אני נהנת לכתוב, והשרשור הזה גרם לי להריש רע על כך ששתי הרשומות האחרונות שלי הומלצו אחת אחרי השניה.

../images/Emo24.gif

את ממש ממש לא צריכה להרגיש רע, להיפך! לא קראתי את הקודמת שלך אבל קראתי את האחרונה והיא ענקית, וממש עכשיו הקראתי אותה לבעלי, מה שלא קורה הרבה... תשמחי בחלקך, זכית בצדק לקידום הזה.

sigalitbi

New member
זה כבר ממש הצד השני של הסקאלה

כשבלוגרית שכותבת נפלא, פשוט ומהלב, מרגישה רע כשממליצים על רשומות שלה. פשוט נפלא! את כותבת נהדר ואני ממש אוהבת לקרוא בבלוג שלך, מעולם לא פגעת באיש ואין שום סיבה שתרגישי רע כי מעריכים את זה ומקדמים את הרשומות שלך. בהתייחס למה שאני העליתי כאן, אני התייחסתי לרשומות פוגעניות ומזלזלות ללא שום סיבה. רשומות שהתוכן שלהם זול ונבזי. מצטערת, לא חושבת שרייטינג שווה את זה. אני כן חושבת שפורטל כמו התפוז, שהוא פורטל מאד פופלארי, יכול להרשות לעצמו להתעלם מרשומות כאלה ולפחות לא להמליץ עליהן בעמוד הראשי. זה כמו ילד קטן שיעשה הכל בשביל תשומת לב, גם אם זו תשומת לב הפוכה, כמו כעס ועונשים. זהו! עכשיו אמרתי את זה הכי מדוייק שאפשר.

היי

אני מבינה שאנשים רוצים להיות מומלצים וזה טבעי , גם לי זה כיף לראות שאני מומלצת אך הם כל פעם צינו שאותם אנשים תמיד מומלצים וזה מה שגרם לי להרגיש רע כי המליצו עלי כמה וכמה פעמים , ואני הרי בסה"כ כתבתי מה שעל הלב שלי. פעם לא היה את הבול אז אנשים פחות שמו לב מי מומלץ יותר ומי פחות , ובעבר כשלא היה בול אני לא חושבת שהיה רעש גדול מול ענין המומלצים

Tali1912

New member
פעם שלא היה בול

אז נץ נץ דאג לבול מוארך לרוחב לאורך קטן גדול ואלה שהיו במומלצים אז שמו את הלוגו שיובל עיצב. אז זה לא נכון להגיד ככה, גם השרוט עשה לוגו כזה למי שהומלץ על ידו בתחרויות ואפילו הכין פסלים לזוכים מהאוסקר. אז מה הקטע עם הבול החדש של הבלוגיה?

דנטל

New member
הבול של הבלוגיה מוצמד עם תרצי ואם לא

את הבולים שעיצבו נץ והשרוט יכולת לבחור לשים או לבחור לא לשים. בנוסף, בקושי מישהו ידע על קיומם ולכן רוב הפוסטים המומלצים מלפני תקופת הבלוג של הבלוגיה - חסרי בול.

Tali1912

New member
אם ארצה או לא ארצה

צציק חוזר לנהל לשבוע בפורום השכן וזה מה שחשוב כרגע גם כשמדובר בהחלפה של כמה ימים זה יותר שווה מבול הבלוגיה .

למעלה