בצלאל רוצה לשתף אותך בתחושותיי

Tali1912

New member
זאת אומרת

שאני אוהבת לראות כל פיפפסססססס ואחוריי זה צפניה משלים לי פירושי קסוטו/רש"י על הבעות פנים, על התלבושות ואיך ההוא מהמקלט התלבש ואיך הוא היה מבוהל היום שהודח ולא אשכח את אום צפניה שגם לה דיעות משלה. דרך אגב אם מדברים על בלוגים מצחיקים, היתה רשומה של עכבר כחול על מר סלע בחוף הים, מה זה נגנבתי
בין הבלוגים או הרשומות שאני אוהבת זה בלוגים שלא זורקים חשבון

suki da yo

New member
וגם זה לא נכון לחלוטין

כן, מקודמות הרבה רשימות מטופשות. חלק מהן שלי, ואני גאה להכריז שאני כותבת רשומות מטופשות (מי אמר יום הפיל הבינלאומי ולא קיבל?). מה לעשות, זה מה שמוכר. זה כמו לבקש מחנויות ספרים לא למכור את רם אורן. זה כמו לחכות שיסגרו את מקדונלד'ס ויפתחו במקום חנויות של אוכל ביתי ובריא. זה נחמד, ונאיבי, ולא הולך לקרות. אז מה שיש לנו לבקש זה לא שימנעו מרשומות שטחיות, אלא לוודא שיש מקום גם |סגדש| לרשומות אחרות. כי מקודמות הרבה רשומות מעניינות, חשובות, מרגשות, עמוקות. (ואני מקווה שמדי פעם אני שייכת גם לצד הזה...) ויותר מפעם אחת אני ממליצה על רשומה כזו, שאני חושבת שהיא חשובה באמת. והרבה פעמים אני נכנסת מהמלצות הגולשים לרשומות כאלה. כן, גם אני זועמת כשמקדמים רשומות אידיוטיות. ויותר מזה, אני ממש מתעצבנת שמקודמות רשומות שנכתבות בעילגות משוועת, בשגיאות כתיב ודקדוק וללא טיפת הגהה. הייתי שמחה אם זה לא היה קורה. אבל כשאני נתקלת ברשומה כזו, אני פשוט לא קוראת אותה. אני חושבת שבסך הכל הכולל יש איזון, או לפחות אני מצאתי איזון שמתאים לי: אני מנויה על בלוגים שאני אוהבת, אני יודעת אילו מהממליצים תואמים את טעמי, בדרך כלל, ואני מהמרת על רשומות שונות, ולפעמים זה מצליח. או שמקסימום פתחתי חלון וסגרתי אותו אחרי כמה שורות. זה עדיין לא הרג אותי. אני לא מצפה מבצלאל לקלוע לטעמי. בשביל זה בדיוק יש לי את האפשרות לבחור מה אני קוראת, ולהתאים את תפוז-אישי לטעמי.

suki da yo

New member
ובדיוק בגלל זה יש את המלצות הקוראים

כדי לאפשר לנו להמליץ על מה שנראה בענינו... אני לא אומרת שהשיטה מושלמת. אבל אני גם לא חושבת שהיא עד כדי כך גרועה.

יופי שיש המלצות קוראים,

גם בהמלצות קוראים יש הטייה. ועם כל הכבוד להמלצות הקוראים, לבחירת העורך יש ערך מוסף.

עזבי, הבול זה לא הענין.

האמת, נמאס לי מהדיון הזה, הוא חסר תועלת. בסופו של דבר תמיד יהיו מקודמים יותר ופחות, לעיתים קרובות בלי קשר לאיכות כתיבתם. זו טחינת מים.

Antonio Montana

New member
ומשום מה,

רק המיוחסים זוכים בתחרויות השונות. אין צדק, איי טל יו. אין צדק.

suki da yo

New member
לא הוגן

האם הרשומה שלך לתחרות היתה רשומת תבחרו בי? לא נראה לי. היא היתה רשומה מצויינת, ולכן עלתה לשלב הגמר.

לא לזה התכוונתי...

התכוונתי שמהשלב הזה והלאה, לאחר העלייה ל"גמר", זה כבר סיפור אחר.

suki da yo

New member
הרה, את חושבת שיש דרך שכולם יהיו מרוצים?

את חושבת שמתי שהוא ימציאו את השיטה המושלמת?

siv30

New member
מצטרפת לדעתך שהרשומה של הרה מבריקה

אבל מה הסיכוי שיבחרו בה אם אין לה אג'נדה?

suki da yo

New member
אני באמת לא יודעת...

אני נמנעת מלקרוא את רוב הרשומות התחרויות, ופרט לארץ אהבתי, גם לא השתתפתי. לא מתוך אג'נדה מיוחדת, יותר כי לא היה לי מה לכתוב.. אבל באיזשהו מקום אני חושבת שיש בתחרויות האלה נזק. כי הנה. אנחנו מבלים את זממנו בלהתווכח מי מקבל יותר צומי.... |מהורהר|

siv30

New member
בלי להגזים מעטים, באמת מעטים מגיעים לכישרון

של הרה לכתוב סיפור. אז אולי את צודקת שיש נזק, אבל הן גם מאפשרות חשיפה לכישרונות כתיבה ראויים שלא היו נחשפים אחרת.

siv30

New member
../images/Emo47.gif למה למחוק למה?

אני חושבת שאת יכולה לשבת בצד ולהסמיק בנוחות הרווחת את זה ביושר
יש לך את הרשומה הטובה ביותר בתחרות

למעלה