אני לא המצאתי את הגיור ואני לא מחליט.
יש תורה, יש הלכה, יש מי שמבין בזה ומפקח על העניין.

וכמובן שלא מדובר על סתם אמירת משפט, אלא כוונה כנה לעמוד מאחורי המילים האלה.
מה יהודי ומה "המצאה" אבל אין לך מושג מהו גיור ע"פ ההלכה? אני מבין נכון? אז אם אתה לא מבין למה אתה לא שואל את השאלות? למה אתה מקבל באופן אוטומטי את מה שמאכילים אותך? הרי בתנ"ך (שהוא מקור ההלכה והסמכות הראשית) אין שום דבר על גיור (ואם נקבל את ה"גיור" המוזכר בספר רות אזי הגיור הרפורמי לעומתו הוא המחמיר)! יוצא מכך שהגיור ה"יהודי" הוא סה"כ המצאה מאוחרת שאף סותרת את התנ"ך.
אני מבין על קצה המזלג את עקרונות הגיור, איני רב ולא למדתי יותר מדי הלכות, אז איני בקיא בתהליך לעומקו.

מה יהודי ומה המצאה אפשר לראות בבירור מי נאמן למקור ומי לא.
והעובדות הן שהרפורמים, אהוביך, אינם נאמנים למקור ועושים "גיורים" מסיבות אינטרסנטיות או לחילופין כאלה המותאמות לדת/תרבות שלהם ולא ליהדות.
את השאלות שאלתי וראיתי בבירור מי הולך יציב לפי החורים והמסורת ומי מזייף כי לא נוח לו עם הקו של התורה.

נתתי לך ציטוט מהתנ"ך, מה שום דבר ??

הגיור היהודי הולך בדיוק לפי העקרונות של צירוף גרים מאמינים אמיתיים וסינון זייפנים וללא מיסיונרית פסולה.
כיהודים .
לכן גיור בזק לכאלו מתחייב .
החרדים לא צריכים לקבוע לכל העם היהודי
החרדים זו מוטציה של היהדות שקיימת רק 200 שנה הם לא ממש יהודים .
אף יהודי לא התנהג והתלבש כמותם .
זרמים היו מלכתחילה, לפני 2000 שנה הזרמים היו צדוקים, פרושים, איסיים ועוד, היום יש רפורמים, קונסרבטיבים, אורתודוכסים, רקונסטרוקציוניסטים ועוד, כל תקופה והזרמים שלה. היהדות מעולם לא הייתה אחידה.
אם הישרדות היא הקריטריון שלך לאמת, הרי כושר ההישרדות של היהדות נמוך מהותית משל הנצרות והאיסלאם אשר נוצרו ממנה, הנצרות היא כיום הדת בעלת מספר המאמינים הגדול ביותר, לכן לשיטתך הטפשית הנצרות היא דת האמת.