גם אני הייתי בפינוי- הצד השני

אמרתי שאין מגורים זמניים?

אבל על מיטה זמנית לא מניחים ראש. אלא מתהפכים מצד לצד. ברגישות, אחרי שדיכאתם כל רגש ומחשבה שיסתרו את דעת הצבא. הרבה סרבנים יכלו לסרב פקודה חוקית כשזה נגע לפעולות נגד ערבים. ועל הסירוב הזה אף אחד מהשמאל לא מחה. משום מה. נורא רגיש לעמוד בשני טורים ולא לזוז כשעוזרים לילדה בת 14 לצאת מהבית שלה ולא להנהן לה אפילו בראש. נורא רגיש. הרגישות נבחנת יותר מאז- עכשיו. אתם אפילו לא יודעים מה קורה איתם. אתם אפילו לא מתעניינים. כדי לבצע כזו פקודה חייבים לאטום קצת מהלב. גם מול לא-יהודיים.

NAS00

New member
אתה רציני?

יש הרבה מאוד סרבנים מהשמאל. זה משהו שקיים כבר כמה שנים טובות, עוד מימי האינתיפאדה הראשונה ולבנון. היום יש להם כבר כל מיני ארגונים, כמו "האנרכיסטים" ועוד כמה כאלה. גם שמתי לב שיש להם אפילו פורום, פורום שעוסק בסרבנות מהצבא. זאת תופעה הולכת וגדלה. וכמובן יש לציין שבזה אני לא מצדיק את סרבני ההתנתקות.

תבדיל בין סירוב פקודה

לסירוב גיוס. סירוב גיוס, עם כמה שהוא נורא ובושה, הוא הרבה פחות גרוע מסירוב פקודה. וסרבני הפקודה מהשמאל הם הבודדים שבבודדים.

NAS00

New member
אהה

כנראה לא שמתי לב שאתם מדברים על סרבנות בצבא ולא על סרבנות מגיוס.

זה לא ואני אומר לך למה

בטקס סיום הטירונות החייל נשבע להשמע לכל פקודה בלי יוצאי דופן, ולכן סירוב פקודה הוא גרוע יותר, שכן זה כבר המרדה.

טוב...

אז מה איכפת לי...אני לא אלך לצבא..כי אולי תהיה פקודה שלא מוצאת חן בעייני..ומילא אם אני בכלל לא מתגייסת זה פחות גרוע אז סבבה..קצת הזוי נראה לי.

אמרת שאין להם מיטה,

אני מבקש ממך לא לנסות לשקר, זה לא תורם לך. יש משהו מאחורי דבריך? איך בדיוק דיכאנו רגש?. אני מצטרף לשאלתו של נדב- כמה חיילים מהשמאל סירבו פקודה?. אני יכול להבטיח לך, שרק מהיחידה שלי יש הרבה חיילים, שלא תומכים בהתנחלות, אבל מבצעים את הפקודות. למה שאני אתעניין בהם? הם מתעניינים בי? הם שואלים אותי איך אני מרגיש? אומרים שלא התכוונו לפגוע? אומרים לי משהו?.

eris1515

New member
רועי-משהו בקשר לשתי שורות האחרונות

שכתבת... אני מבינה שאתה פגו מהם והם פגועים ממך-תאמין לי שאם תבוא תדבר איתם-תנסה לעזור במשהו תבוא לקראתם תראה להם שאתה איתם תבקש סליחה, גםםםםםםםםםם מאלה שקיללו הרביצו ופגעו בך... תאמין לי זה לא יוריד לך סנטימטר מהכבוד שלך!! להפך-!
תדע לך שאם אני הייתי מפונה ואתה[לא רק אתה-כל חייל שפינה אותי מהבית שלי] היית בא ומבקש סליחה מנסה לעזור ולתקן את הנזק שעשה היה ראוי אצלי לכבוד... לפחות תחיה עם העובדה ש'הרסת' ותיקנת! איכשהו ניסית לעשות משהו בכדי לתקן את המצב... תאמין לי שתרד לך אבן ע-נ-ק-י-ת- מהלב...

הוא יבקש סליחה????

ומה איתם? את כנראה לא מצליחה לקלוט את זה, מה שפגע בו זה לא הפינוי זה המפונים.

eris1515

New member
אמרתי שזה המפונים!!!!!!!

אבל תאמין לי שבאמת לא יקרה לו כלום אם הוא יבקש סליחה... אוי'ש ונדב תפסיק להיות תינוקי... "למה שהם לא יבקשו סליחה????" אוי'ש!!!

אני באמת לא מבין אותך

וכן את נדב, למה את לא דורשת מהם לבקש סליחה, רק מחיילים?

eris1515

New member
ממש לא קשור-

לדעתי גם התגובה שלך עכשיו תינוקית! מה זה משנה לך מי יבקש סליחה? הרי שתי הצדדים לא היו בסדר... תראה להם שאתה יותר נבון מהם-שיש לך את האומץ לבוא אחרי הכל ולבקש סליחה!!!

eris1515

New member
זה יעזור לך אם אני יגיד עכשיו

ל"מגורשת" לבוא לבקש ממך סליחה???

למעלה