גם אני הייתי בפינוי- הצד השני

...

ודאי שרציתי שיסרב פקודה - לא בגלל שהיא לא מתאימה לי, מסיבות אחרות. משום מה יש לי ההרגשה שאתה לא ממש מעוניין לשמוע אותן, אז אני אחסוך לך. אדריכל טאקט - (נדב?) אני מבינה בהחלט.. אני פשוט חושבת שזו גישה לא נכונה, ולכן די ברור שאתנגד לה. זה שהוא לא רואה אותי כ"אח" - נו כאחות, לא מונע ממני לראות את המצב כך, ולתאר אותו כך --> כי כך הוא בעיניי. הוא לא ביקש את סליחתי, הוא רק הודיע שהוא לא מוכן לסלוח - ועל דברים אלו אמרתי את שאמרתי. שיהיה גם לך לילה טוב, שבוע טוב, שנה טובה וחג שמח!

אני רוצה לשמוע

אבל דבר ראשון אני רוצה שתקראי ציטוט מהשבועה שלנו: "אני נשבע...לקבל על עצמי ללא תנאי וללא סייג עול משמעותו של צבא הגנה לישראל, לציית לכל הפקודות וההוראות הניתנות על ידי המפקדים". חבל, שאת רואה אותי כאחיך, זה לא המצב הקיים.

למה נראה לך? לא סתם אני

מתאמן כבר שנתיים ובן 17 ומרים שבעים קילו 15 פעם. ואנלא אומר את זה כיי להגיד איזה כיף לי אלא כדי שתבין שאני יגיע לקרבי בעזרת ה`.

אם הבנתי את הכוונה שלו נכון אז

תקשיב: הוא לא דיבר על קרבי בכללי, הוא דיבר על יחידות עילית (סיירות, חובלים, טיס...) והוא צודק, כי לא תהיה לך קב"א גבוהה.

עם

5 יחידות מתמטיקה, 5 מחשבים ו5פיזיקה תאמין לי שאני יוכל אם אני ירצה. שוב- בעזרת ה`.

צדקת נדב, ובקשר אליך דניאל-

קב"א לא קשורה לרצון שלך, ובגרות אינה הדבר היחידי, שקובע את הקב"א. אדם, שיסרב פקודה חוקית לא יכשל בראיון של הקב"א.

רולדההה

New member
אדם שכותב "אני יוכל" הוא בור. ../images/Emo98.gif

זהו. הוא יכול להתרברב עד מחרתיים על תעודת הבגרות הפומפוזית שלו, אבל דניאל, אתה בור. אתה לא יודע אפילו את שפתך לדבר. על תדבר אפילו על יחידות עלילת. שמה, שומו שמיים, עוד ידרשו ממך לאיית מילים ארוכות ומסובכות. אוטובוס, למשל.

One Echoe

New member
רולדה, תתביישי לך.

הגעלת אותי עכשיו, עד זעזוע. מי את שתקראי לבנאדם בור כי הוא טעה? מה את? ומי את? את רוצה שאני אעקוב אחרי הודעותייך, אראה מתי טעית, ואקרא לך בורה? הגעלת אותי, ואני עוד הערכתי אותך. שלום.

spoop

New member
הפוסל במומו פוסל

איך תסבירי את זה: "על תדבר אפילו על יחידות עלילת" לי ידוע שכותבים אל. ואת התחלת עם זה.

רולדההה

New member
כן, אבני אני, בניגוד לדניאל ../images/Emo98.gif

לא הולכת ומתפארת בזה שאני אשרת ביחידות הכי טובות של צה"ל ואעשה בגרות גדולה, נפוחה ופומפוזית. אין לי בעייה אישית עם שגיאים כתיב, גם אני שוגה בכאלה. יש לי בעיה עם אנשים שחצנים שמתפארים בנוצות לא להם ומעיזים לדבר בחוצפה אל אנשים שלומדים ותורמים כל כך הרבה בהגנה על המולדת.

spoop

New member
וואי רולדה הענווה נוטפת ממך

את השמצת אותו סתם. אם תהיי בעד ההתנתקות אני אצחק שאת דיסלקטית? את מבינה למה זה לא מתאים? במיוחד שאת עושה את זה בלי סיבה,לא הבנתי מה את רוצה מדניאל. ואם אם כבר מדברים,יש בפורום כאלה שמשתחצנים כל הזמן שהם ישרתו ביחידה מובחרת,אבל איתם את מסכימה אז פתאום את לא מחפשת שגיאות כתיב.

One Echoe

New member
סתם משהו לא קשור.

נופר-אני שונא שאת לא עונה סתם ככה למסרים. חח.

../images/Emo5.gifבאמת הודעה מגעילה!!

אני סומכת על דניאל...ולכולנו יש שגיאות כתיב...והוא ילד חכם...רק פליז דיאל אני מקווה שבאמת היתה לך טעות שאמרת להתגייס לצה"ל כדי להרוג הרבה ערבים במקום הרבה מחבלים.

../images/Emo60.gif ואגב אני לא שונאת אותך

או כל חייל אחד שהיה בשטח במשך ההתנתקות. ואם אתה אומר שפגענו אז פגענו. אין מה להתווכח פה.

כועסת - כבר לא.

שונאת - אף פעם לא. חושבת שמה שעשיתם שגוי לגמרי - כן. שהאשמה גם בכם - כן. אבל לא שופטת אתכם. זה לא ענייני. לא מתפקידי לכעוס עליכם או לא לכעוס - זה עניינם של המגורשים. רק שאלה, מי שמקבל כ-ל פקודה, לא יכול לקבל כ-ל ביקורת, כ-ל פגיעה? הרי אמרו לכם לא להתרגש, לא לתת ללב שלכם לפעול. אז מי שעמד מולכם לא ראה פעילות לב. מה שבטוח, שאתה פגוע, שעכשיו אתה אולי לא סולח להם- אבל לך יש מיטה לישון עליה בבטחה. להם אין. גם הבתים של אלה שהתפנו מרצון נהרסים עכשיו במכולות. תרצה או לא תרצה. אין כזה דבר פינוי פיצוי. לא ליהודים לפחות.

תשובה במיוחד בשבילך

אסור בשום אופן לסרב פקודה חוקית, תהיה אשר תהיה. מי אמר לך, שאמרו לנו לא לתת ללב שלנו לפעול? ההפך, אמרו לנו שוב ושוב לפעול ברגישות. לכל מפונה יש מגורים זמניים.

תגור אתה בחרטהוולות

או במקום אחר אבל מה אכפת לך אתה חוזר לבית למשפחה ברשותך אני הולך לישון יש לי מחר עבודה

למעלה