גם אני הייתי בפינוי- הצד השני

One Echoe

New member
אתה רציני?

אני כל יום פוגש אנשים שאני לא סובל(ערסים...)ואני לא שוכח עדיין שאנחנו אחים, כולנו! אתה קולט?! אני מבין מה המתנחלים עשו לכם, דיברתי עם המון דתיים שאמרו שהמוות שלי לא טוב להם רק כי יש סיכוי שאני אחזור בתשובה! ועם זאת, אין לשכוח שאנחנו אחים!

אתה באמת לא מבין שזה אותו הדבר?

כשתגיע לצבא ותסכן את החיים שלך למען החיים שלהם, ואחרי רגע הם ירקו בך. אז תדע מה זה "אחים".

One Echoe

New member
לא,

אני לא מתיימר להשוות. אבל אני יודע מה זה לשנוא את המדינה ועדיין להרגיש שכולם פה אחים.

NAS00

New member
בעיקר אם יצא לו להיות בבילעין.

או בחברון

לא יצא לי להיות בבילעין, 'כבוד' זה שמור למג"ב, אבל את המתנחלים של חברון יצא לי להכיר.

NAS00

New member
אני יודע למה אתה מתכוון

מתנחלי חברון ברובם או חלקם הם אנשים קצת "שרוטים". אחי הקטן(מג"בניק) היה כמה פעמים בבילעין וזכה "לכבוד" הזה שהתכוונת. הוא כנראה יכול להבין אותך יותר טוב ממני.

זאת לא הייתה הכללה נכון?

שרוטים - זה מושג שהוא relative. מסכימה איתך שישנם אנשים בחברון שמובנים מסויימים תכנה אותם "שרוטים", וגם אני בעצם. אבל לי יוצא לראות גם צדדים שונים שלהם - ואני מתכוונת ליחס שלהם אל החיילים.
אוהבים אתכם שם בחברון.. במיוחד שם בחברון, בעצם.

../images/Emo13.gif

האמת - אני שם הרבה, לא כחיילת, אבל בכל פעם שאני שם יש לי קשר ישיר עם החיילים והחיילות, קשר חיובי בהחלט. ואני מדברת על הפינה חמה לחייל. על טרמפים - גם כשזה לא ממש נח, או ממש לא נח. על צלחת מרק בערב שבת. על שמונה חיילים מסביב לשולחן שבת. על מילה טובה ועל חיוך בכל מוצב שעוברים. על ראש השנה מטורף בשביל ללכת לתקוע בשופר בכל הבסיסים מסביב. על הגעה לבסיס בכל יום חמישי ושישי - לנרות שבת ולהנחת תפילין. על משלוחי מנות בפורים. על ציורים של ילדים קטנים שרוצים לאחל לך כל טוב. על מילות תודה מקרב הלב מצד מבקרים של התושבים, ומצד התושבים בעצמם.. על כל הדברים האלו, ונוספים. (אגב - ייתכן ואתה, ספיציפית לא מעריך הקרבה דתית, אבל רבים אחרים אכן מעריכים את זה - ומלבד זאת, זה מבטא חום ואהבה, לא?)

לצערי, זה לא מדויק.

במיוחד לא לאחרונה. אני לא משרת רק בחברון, אני עושה קוים ועובר ממקום למקום.

למעלה